1398/11/4 59

شش مزرعه برای تولید محصولات سالم و استاندارد شامل سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، توت فرنگی و خیار برای صدور پروانه به اداره کل استاندارد معرفی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:

زمینه تولید محصول سالم در کردستان فراهم شده است

خالد جعفری،‌ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

تولید محصول سالم از اولویت های مهم تولید محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان است. خالد جعفری در جلسه استانداردسازی محصولات کشاورزی اظهار کرد: عرضه محصولات کشاورزی دارای نشان استاندارد که باقیمانده نیترات، آفت‌کش‌ها و فلزات سنگین در آنها آزمایش شده باشد و اطمینان بیشتری در خصوص سلامت محصول به مصرف ‌کننده بدهد در اولویت جهاد کشاورزی استان کردستان است. وی افزود: ارتباط و همکاری بخش کشاورزی با استاندارد، زمینه تولید و عرضه مطمئن محصولات سالم را فراهم کرده و تلاش می شود با آسانکاری در فرآیند سامانه پنجره واحد خدمات الکترونیکی وزارت جهاد کشاورزی و کاهش هزینه های صدور گواهی این همکاری‌ها گسترش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تاکید کرد: با ارتقای مهارت های شغلی زنان کشاورز با رویکرد آموزش و ترویج تولید محصولات استاندارد با محوریت پروژه توانمندسازی زنان روستایی می توان موجب ‌افزایش درآمد کشاورزان شد که در این رابطه، شیوه نامه استقرار استانداردهای ملی حد بیشینه آلاینده ها در محصولات کشاورزی ویژه مزارع زنان روستایی به استان ها ابلاغ شده که هدف آن فراهم کردن زمینه توسعه کسب و کار برای خانوارهای روستایی است.

جعفری ادامه داد: شش مزرعه برای تولید محصولات سالم و استاندارد شامل سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، توت فرنگی و خیار برای صدور پروانه به اداره کل استاندارد معرفی شده و تلاش می شود در سال های آتی عرضه محصولات گواهی شده افزایش یابد. وی خاطرنشان کرد: صدور گواهی از طریق اداره کل استاندارد با همکاری سازمان جهادکشاورزی انجام می شود که تداوم این فعالیت‌ها، اطمینان خاطر برای مصرف کنندگان و افزایش درآمد تولید کنندگان را به همراه دارد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: بخش قابل توجهی از محصولات استان، شرایط لازم برای کسب گواهی را دارند و در مقایسه با مناطق دیگر کشور شرایط مناسب تری فراهم است که به منظور ایجاد بازار مناسب، غرفه هایی هم برای عرضه این محصولات توسط سازمان تعاون روستایی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: بسیاری از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان سالم و حتی می توان گفت ارگانیک هستند که می توان به محصولاتی مانند توت فرنگی، انگور سیاه، توت سفید و انجیر اشاره کرد و با توجه به آزمابشات انجام شده صددرصد محصولات اساسی استان مانند نخود و گندم که بیشترین سطح زیر کشت در استان را هم دارند سالم می باشند.

وی با یادآوری اینکه اخذ گواهی محصول موجب فراهم شدن زمینه افزایش صادرات می‌شود افزود: ایجاد هماهنگی بیشتر بین ارگان های ذیربط برای ساده سازی فرآیندهای کسب نشان استاندارد و کاهش هزینه های مربوطه موجب تشویق تعداد بیشتری از کشاورزان برای حرکت به سوی عرضه محصولات با نشان استاندارد خواهد شد.

مدیرکل استاندارد استان نیز در ادامه اظهار کرد: اداره کل استاندارد آمادگی دارد ضمن کاهش هزینه‌ها، دوره‌های آموزشی را برای کارشناسان برگزار کند. یزدانی افزود: اخذ پروانه استاندارد، مشمول کارمزد خدماتی بوده و سازمان استاندارد به منظور تشویق کشاورزان، 90 درصد در سال اول تخفیف اعمال می‌ کند. وی تاکید کرد: هماهنگی بیشتری برای آسان سازی فرآیند صدور گواهی استاندارد مورد نیاز است که تعامل و همکاری در این موضوع بسیار راهگشا خواهد بود.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

صنعت ماشین های کشاورزی نیازمند سهمیه فولاد

بی‌توجهی به کشاورزی قراردادی مانع حضور جدی در بازارهای هدف

گیاه نخل مرداب یا پنجه کلاغی

کشاورزی سنتی دیگر مقرون به صرفه نیست

ارائه یک راهبرد جدید برای مقابله با عفونت‌های گیاهی

اجرای ۲۳۸ هزار هکتار سامانه های نوین آبیاری در سال جاری

آتش زدن کاه و کلش برای مبارزه با آفات باوری غلط است

انسان، عامل اصلی گرمایش زمین و تغییرات اقلیمی

ضرورت اصلاح الگوی کشت برای حفظ منافع کشاورزان

کشت ۲۳۰۰ هکتار دانه روغنی در کهگیلویه و بویراحمد

پیشنهاد کشت یولاف ارگانیک به‌جای تولید لبنیات ارگانیک

"اوسک" و نقش‌آفرینی ایران در بازار جهانی زعفران

همکاری ایران و اسپانیا در تامین و تولید بذر سبزی و صیفی

جذب ۶۰۶ میلیارد ریال اعتبار مکانیزاسیون در زنجان

تامین ۴۰ درصد شکر کشور در خوزستان

رونمایی جان دیر از نسل جدید موتورهای چهارچرخ UTV کشاورزی خود

مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در مزارع گندم و جو استان کرمانشاه

صادرات ۵ میلیون کیلوگرم عصاره و اسانس در ۹ ماهه امسال

رتبه پنجم ایران در تولید گل و گیاه زینتی در آسیا

استفاده از برق و امواج کوتاه برای مبارزه با علف های هرز

لزوم خرید نهال‌ از مراکز معتبر برای مقابله با سرخرطومی خرما

تولید سالانه ۸.۱ میلیون تن میوه گرمسیری و نیمه گرمسیری

افزایش ۶۰ درصدی تولید قارچ

انتقال مزارع سبزی و صیفی البرز به محیط‌های گلخانه ای

آیا علف خرس همان گیاه انگور خرس است؟

اگرونیک در شبکه های اجتماعی