1398/11/4 1343

شش مزرعه برای تولید محصولات سالم و استاندارد شامل سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، توت فرنگی و خیار برای صدور پروانه به اداره کل استاندارد معرفی شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان:

زمینه تولید محصول سالم در کردستان فراهم شده است

خالد جعفری،‌ رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان:

تولید محصول سالم از اولویت های مهم تولید محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی استان است. خالد جعفری در جلسه استانداردسازی محصولات کشاورزی اظهار کرد: عرضه محصولات کشاورزی دارای نشان استاندارد که باقیمانده نیترات، آفت‌کش‌ها و فلزات سنگین در آنها آزمایش شده باشد و اطمینان بیشتری در خصوص سلامت محصول به مصرف ‌کننده بدهد در اولویت جهاد کشاورزی استان کردستان است. وی افزود: ارتباط و همکاری بخش کشاورزی با استاندارد، زمینه تولید و عرضه مطمئن محصولات سالم را فراهم کرده و تلاش می شود با آسانکاری در فرآیند سامانه پنجره واحد خدمات الکترونیکی وزارت جهاد کشاورزی و کاهش هزینه های صدور گواهی این همکاری‌ها گسترش یابد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تاکید کرد: با ارتقای مهارت های شغلی زنان کشاورز با رویکرد آموزش و ترویج تولید محصولات استاندارد با محوریت پروژه توانمندسازی زنان روستایی می توان موجب ‌افزایش درآمد کشاورزان شد که در این رابطه، شیوه نامه استقرار استانداردهای ملی حد بیشینه آلاینده ها در محصولات کشاورزی ویژه مزارع زنان روستایی به استان ها ابلاغ شده که هدف آن فراهم کردن زمینه توسعه کسب و کار برای خانوارهای روستایی است.

جعفری ادامه داد: شش مزرعه برای تولید محصولات سالم و استاندارد شامل سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، توت فرنگی و خیار برای صدور پروانه به اداره کل استاندارد معرفی شده و تلاش می شود در سال های آتی عرضه محصولات گواهی شده افزایش یابد. وی خاطرنشان کرد: صدور گواهی از طریق اداره کل استاندارد با همکاری سازمان جهادکشاورزی انجام می شود که تداوم این فعالیت‌ها، اطمینان خاطر برای مصرف کنندگان و افزایش درآمد تولید کنندگان را به همراه دارد.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان ادامه داد: بخش قابل توجهی از محصولات استان، شرایط لازم برای کسب گواهی را دارند و در مقایسه با مناطق دیگر کشور شرایط مناسب تری فراهم است که به منظور ایجاد بازار مناسب، غرفه هایی هم برای عرضه این محصولات توسط سازمان تعاون روستایی در نظر گرفته شده است.

وی گفت: بسیاری از محصولات تولیدی بخش کشاورزی استان سالم و حتی می توان گفت ارگانیک هستند که می توان به محصولاتی مانند توت فرنگی، انگور سیاه، توت سفید و انجیر اشاره کرد و با توجه به آزمابشات انجام شده صددرصد محصولات اساسی استان مانند نخود و گندم که بیشترین سطح زیر کشت در استان را هم دارند سالم می باشند.

وی با یادآوری اینکه اخذ گواهی محصول موجب فراهم شدن زمینه افزایش صادرات می‌شود افزود: ایجاد هماهنگی بیشتر بین ارگان های ذیربط برای ساده سازی فرآیندهای کسب نشان استاندارد و کاهش هزینه های مربوطه موجب تشویق تعداد بیشتری از کشاورزان برای حرکت به سوی عرضه محصولات با نشان استاندارد خواهد شد.

مدیرکل استاندارد استان نیز در ادامه اظهار کرد: اداره کل استاندارد آمادگی دارد ضمن کاهش هزینه‌ها، دوره‌های آموزشی را برای کارشناسان برگزار کند. یزدانی افزود: اخذ پروانه استاندارد، مشمول کارمزد خدماتی بوده و سازمان استاندارد به منظور تشویق کشاورزان، 90 درصد در سال اول تخفیف اعمال می‌ کند. وی تاکید کرد: هماهنگی بیشتری برای آسان سازی فرآیند صدور گواهی استاندارد مورد نیاز است که تعامل و همکاری در این موضوع بسیار راهگشا خواهد بود.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی