1402/4/18 885

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: در پی ساماندهی فارغ التحصیلان جویای کار در بخش کشاورزی استان هستیم.

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم


رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه گفت: در پی ساماندهی فارغ التحصیلان جویای کار در بخش کشاورزی استان هستیم.

ایرج بهرامی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه در استان کرمانشاه قریب ۱۰ هزار فارغ التحصیل کشاورزی در زیرشاخه‌های زراعت، باغبانی و... داریم، گفت: بین ۴۵۰۰ تا پنج هزار نفر از این افراد جویای کار هستند، هرچند ممکن است برخی از این افراد هم اکنون به مشاغلی هم مشغول باشند.

بهرامی با بیان اینکه در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کار کشاورزی کرمانشاه هستیم، گفت: در تلاشیم تا با کمک دستگاه‌های اجرایی شرایطی را فراهم کنیم که این کارشناسان در عرصه‌های تولیدی شامل مزارع و باغات، دامداری ها و واحدهای پرورش طیور حضور پیدا کرده و زمینه ارتقاء کمی و کیفی تولیدات کشاورزی را فراهم کنند.

 رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه با بیان اینکه برای افراد جویای کار عضو نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کارهایی تعریف کرده‌ایم، گفت: در شش ماه گذشته زمینه اشتغال و بکارگیری موقت ۵۰۰ نفر از فارغ‌التحصیلان بخش کشاورزی استان را فراهم کرده‌ایم که معادل بیش از ۱۱ درصد مجموع فارغ التحصیلان جویای کار بخش کشاورزی استان است.

وی افزود: با بکارگیری این افراد، شاهد استقبال فارغ التحصیلان جویای کار بخش کشاورزی استان برای گذراندن دوره‌های مختلف برای دریافت پروانه اشتغال بوده‌ایم.

وی ادامه داد: به مرور زمان همین اشتغال‌های موقت با ایجاد اعتماد در بین تولیدکنندگان به سمت دائمی شدن می‌رود، البته برای رسیدن به این مهم باید آموزش و توانمندسازی فارغ التحصیلان جویای کار بخش کشاورزی در برنامه جدی باشد.

وی یادآور شد: در برنامه داریم تا در قالب انعقاد تفاهمنامه‌ای فارغ التحصیلان بخش کشاورزی را در حوزه های مختلف از جمله پایش تراکتورها، طرح‌های امور اراضی، حوزه برداشت محصول و... بکارگیری کنیم. 

بهرامی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های استان کرمانشاه در پرورش نیروی متخصص بخش کشاورزی شامل دانشکده کشاورزی و دیگر مراکز آموزش عالی، گفت: در استان نیروی انسانی متخصص را داریم و در عین حال بستر کار هم فراهم است و کرمانشاه با برخورداری از ۹۰۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی که ۲۳۰ هزار هکتار آن آبی است، به عنوان یکی از قطب‌های کشاورزی در کشور مطرح است.

وی با بیان اینکه لازمه ارتقاء بهره وری در بخش کشاورزی استان پیوند دادن کارشناسان کشاورزی با تولیدکنندگان است، گفت: باید زمینه حضور کارشناسان را در عرصه های تولیدی فراهم کنیم، چون با افزایش ضریب نفوذ دانش در بخش کشاورزی می توانیم به ارتقاء کمی و کیفی تولیدات بخش کشاورزی در استان امیدوار باشیم.

 رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان کرمانشاه  ادامه داد: در صورت فراهم شدن زمینه حضور کارشناسان بخش کشاورزی در مزارع، در کنار افزایش کیفیت محصولات تولیدی، زمینه افزایش صادرات محصولات کشاورزی استان  هم فراهم خواهد شد که این موضوع پای کشاورزان کرمانشاه را به بازارهای صادراتی باز خواهد کرد و در کنار افزایش درآمدهای کشاورزان، ارزآوری زیادی را برای استان به همراه خواهد داشت.

بهرامی ادامه داد: در عین حال شاهد افزایش بهره وری در منابع از جمله آب، خاک، نهاده‌ها و... خواهیم بود، ضمن اینکه بخش زیادی از مشکل اشتغال جوانان استان هم حل خواهد شد.
منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی