سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر بر ضرورت استفاده نکردن از سموم حشره کش و قارچ کش برای پرورش سبزیجات تاکید کرد. علی شعبانی در کلاس آموزشی و ترویجی کشت سبزی و صیفی عاری از سموم حشره کش و قارچکش در روستای آهنگرکلا شهرستان قائم شهر، گفت: کاشت و داشت سبزیجاتی مانند اسفناج، جعفری، سیر، پیاز، کاهو، سبزیهای خوردنی و خورشتی، لوبیا سبز، پیاز بذری و کاشت و نگهداری توت فرنگی بعنوان کشت دوم از اهمیت بالایی در ایجاد اشتغال و درآمد خانوار برخوردار است.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان قائمشهر افزود: کشاورزی ارگانیک سعی دارد با بهرهگیری از یافته علوم زیستی به صورت تکنیکهای پیشرفته خود را از قید ترکیبات آگروشیمیایی که کشاورزی صنعتی را به خود وابسته کرده، رها ساخته و به بهبود کیفیت خاک و محصولات کشاورزی کمک کند. وی تصریح کرد: تناوب کشت، کشت مخلوط، روشهای مکانیکی کنترل علفهای هرز، درک بهتر همزیستی میکوریزا، ریزوبیومها و رایزوسفر، تجدید ماده آلی و دیگر بخشهای زنده خاک، تلفیق زراعت و دامپروری از موضوعات مورد بحث در کشاورزی ارگانیک است.
شعبانی با تاکید بر اینکه کشاورزان برای تولید سبزی از سموم حشرهکش و قارچکش استفاده نکنند، تصریح کرد: بهرهبرداران بایستی نسبت به وجین برای مبارزه با علف های هرز، عدم استفاده از سموم حشرهکش و قارچکش در سبزیجات، مبارزه با حلزون و بیماریهای موجود با بکارگیری راهکارهای مبارزه بیولوژیک، برای تولید محصول سالم و ارگانیک سبزی و صیفی اقدام کنند.