1396/11/18 1653

مدیر بهره‌برداری شهرکت سلامت اصفهان گفت: دومین جشنواره ملی محصولات سالم ،طبیعی و ارگانیک با حضور ۳۵ شرکت تولیدی در اصفهان برگزار می‌شود.

با حضور ۳۵ شرکت تولیدی

برگزاری دومین جشنواره ملی غذای سالم و ارگانیک در اصفهان

رضا هیبتی اظهار کرد: دومین جشنواره غذای سالم با شعار «انسان سالم، جامعه سالم، طبیعت پایدار» به منظور معرفی محصولات غذایی سالم و بدون استفاده از ترکیبات شیمیایی در مجموعه شهرک سلامت اصفهان بر پا می‌شود. وی با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی این جشنواره در ۳۰ غرفه جدیدترین محصولات کشاورزی ارگانیک، روغن‌های طبیعی و محصولات دانش بنیان، تحت فرآیندهای طبیعی ارایه می‌شود، تصریح کرد:  تحقق اقتصاد مقاومتی، دسترسی تمام اقشار جامعه به محصولات سالم و ارگانیک، تحقق زندگی سالم و پویا، معرفی بازار مطمئن به تولیدکنندگان و ایجاد ارتباط بین مراکزدانش بنیان و تولید کننده از مهمترین اهداف بر پایی این جشنواره ملی است.

 

مدیر بهره‌برداری شهرک سلامت اصفهان مدت زمان برگزاری دومین جشنواره غذای سالم را سه روز اعلام کرد و گفت: این جشنواره  از ۹ تا ۱۱ اسفند ماه در شهرک سلامت اصفهان برگزار می‌شود.وی با بیان اینکه بر اساس اظهار نظر کارشناسان و متخصصان تغذیه ۷۰ درصد بیماری‌ها ناشی از سوء مصرف مواد غذایی است، افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف، باید فرهنگسازی شود و مواد غذایی سالم در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

 

هیبتی برگزاری این جشنواره را باعث ارتقاء کاری شرکت‌کنندگان خواند و افزود: باید از تجربیات کشورهای توسعه یافته و پیشرفته استفاده کرد تا بتوان ضمن استفاده از تجربیات آنها امکان معرفی تولیدکنندگان داخلی فعال در این حوزه به بازارهای جهانی را فراهم کرد. وی اضافه کرد: برگزاری این رویداد زمینه‌ساز ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم در تشخیص محصول سالم از ناسالم و سالم‌تر از سالم را فراهم و علاوه بر آن ضمن تغییر ذائقه و نیاز مردم به سبب افزایش تقاضا، تغییر در زمینه تولید را به دنبال دارد.

منبع
ایمنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

پرونده کشت کلزا در کرمانشاه با 2295 هکتار بسته شد

راهی برای مقابله بهتر برنج با علف‌های هرز

برداشت ۲ هزار تُن «بِه» در نطنز

تخصیص ۳۶۰ هکتار از اراضی دیم تویسرکان به کشت گیاهان دارویی

الگوی کشت بین عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی همخوانی ایجاد می‌کند

۱۵ هکتار گلرنگ در لاشار کشت شد

یک تیر و دو نشان با جذب مهندسان کشاورزی

برآورد تولید ۴۰ کیلوگرم زعفران در فامنین

آغاز کشت قراردادی گندم و جو در اراضی کشت و صنعت مغان

آغاز برداشت کنجد در آغاز برداشت کنجد در خُنجخُنج

برداشت ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کاشان

پیشگیری از جنگل‌ زدایی با نوآوری

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن کود شیمیایی بین کشت و صنعت‌های خوزستان

کشت قراردادی گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی بوشهر

برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان

کشت زیتون مقاوم به کم‌آبی در پژوهشگاه ژنتیک

پیش بینی برداشت ۴۴ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع سمنان

افزایش ۲ برابری تولید زیتون

توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار آری یا خیر؟

کشت فراسرزمینی؛ فرصت یا تهدید؟

۱۴۱ واحد گلخانه خانگی در منطقه سیستان احداث می‌شود

آغاز برداشت محصولات گلخانه ای در جنوب استان کرمان

تولید زعفران و اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر در تایباد

۶۲۹ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت پاییزه می‌رود

اگرونیک در شبکه های اجتماعی