1396/11/18 887

مدیر بهره‌برداری شهرکت سلامت اصفهان گفت: دومین جشنواره ملی محصولات سالم ،طبیعی و ارگانیک با حضور ۳۵ شرکت تولیدی در اصفهان برگزار می‌شود.

با حضور ۳۵ شرکت تولیدی

برگزاری دومین جشنواره ملی غذای سالم و ارگانیک در اصفهان

رضا هیبتی اظهار کرد: دومین جشنواره غذای سالم با شعار «انسان سالم، جامعه سالم، طبیعت پایدار» به منظور معرفی محصولات غذایی سالم و بدون استفاده از ترکیبات شیمیایی در مجموعه شهرک سلامت اصفهان بر پا می‌شود. وی با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی این جشنواره در ۳۰ غرفه جدیدترین محصولات کشاورزی ارگانیک، روغن‌های طبیعی و محصولات دانش بنیان، تحت فرآیندهای طبیعی ارایه می‌شود، تصریح کرد:  تحقق اقتصاد مقاومتی، دسترسی تمام اقشار جامعه به محصولات سالم و ارگانیک، تحقق زندگی سالم و پویا، معرفی بازار مطمئن به تولیدکنندگان و ایجاد ارتباط بین مراکزدانش بنیان و تولید کننده از مهمترین اهداف بر پایی این جشنواره ملی است.

 

مدیر بهره‌برداری شهرک سلامت اصفهان مدت زمان برگزاری دومین جشنواره غذای سالم را سه روز اعلام کرد و گفت: این جشنواره  از ۹ تا ۱۱ اسفند ماه در شهرک سلامت اصفهان برگزار می‌شود.وی با بیان اینکه بر اساس اظهار نظر کارشناسان و متخصصان تغذیه ۷۰ درصد بیماری‌ها ناشی از سوء مصرف مواد غذایی است، افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف، باید فرهنگسازی شود و مواد غذایی سالم در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

 

هیبتی برگزاری این جشنواره را باعث ارتقاء کاری شرکت‌کنندگان خواند و افزود: باید از تجربیات کشورهای توسعه یافته و پیشرفته استفاده کرد تا بتوان ضمن استفاده از تجربیات آنها امکان معرفی تولیدکنندگان داخلی فعال در این حوزه به بازارهای جهانی را فراهم کرد. وی اضافه کرد: برگزاری این رویداد زمینه‌ساز ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم در تشخیص محصول سالم از ناسالم و سالم‌تر از سالم را فراهم و علاوه بر آن ضمن تغییر ذائقه و نیاز مردم به سبب افزایش تقاضا، تغییر در زمینه تولید را به دنبال دارد.

منبع
ایمنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کنترل بیولوژیک آفات باغات

تولید بیش از ۱۰۰۰ تن عسل در مشهد

خواص کفیر

نمایشگاه تخصصی کشاورزی در کرمان

تولید ۱۴۰۰ کیلوگرم زعفران در لرستان

تولید نشاء محصولات زراعی در سیستان وبلوچستان

باغ مادری نهال مرکبات توجیه دارد و یک ضرورت است

ایران و ظرفیت بی‌نظیر باغبانی دیم

کتاب «دستنامه رنگی بیماری‌های غلات دانه‌ریز» منتشر شد

شناخت دقیقتر خاک و کودهای ارگانیک

مهمترین عوامل ایجاد ضایعات محصولات کشاورزی چیست؟

خریداری بیش از ۱۲۰۰ کیلوگرم زعفران از کشاورزان نیشابور، فیروزه و زبرخان

ارائه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در بخش کشاورزی

تاثیر سیاه‌دانه بر دستگاه گوارش

یک مزرعه عمودی در دانمارک با توان تامین سبزیجات کشور

مسابقه کشاورزی بدون خاک

حمایت ۷۰ درصدی از راهکارهای بهینه سازی کشت بافت گیاهی پایه گردو و انگور

تضمین سلامت کودکان با زراعت خانگی

صادرات ۴۵٠ تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای خاش

نگهداری و پرورش کاکتوس اپونتیا (انجیر تیغی)

ریزارگانیسم‌هایی که به محصولات کشاورزی در جذب فسفر کمک می‌کنند

انقلاب در کشاورزی با خاک خودآبیاری

کاکتوس آپونتیا تقویت کننده سیستم ایمنی

کشف و نامگذاری گونه جدید قارچ اندوفیت

تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما

اگرونیک در شبکه های اجتماعی