1396/11/18 1333

مدیر بهره‌برداری شهرکت سلامت اصفهان گفت: دومین جشنواره ملی محصولات سالم ،طبیعی و ارگانیک با حضور ۳۵ شرکت تولیدی در اصفهان برگزار می‌شود.

با حضور ۳۵ شرکت تولیدی

برگزاری دومین جشنواره ملی غذای سالم و ارگانیک در اصفهان

رضا هیبتی اظهار کرد: دومین جشنواره غذای سالم با شعار «انسان سالم، جامعه سالم، طبیعت پایدار» به منظور معرفی محصولات غذایی سالم و بدون استفاده از ترکیبات شیمیایی در مجموعه شهرک سلامت اصفهان بر پا می‌شود. وی با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی این جشنواره در ۳۰ غرفه جدیدترین محصولات کشاورزی ارگانیک، روغن‌های طبیعی و محصولات دانش بنیان، تحت فرآیندهای طبیعی ارایه می‌شود، تصریح کرد:  تحقق اقتصاد مقاومتی، دسترسی تمام اقشار جامعه به محصولات سالم و ارگانیک، تحقق زندگی سالم و پویا، معرفی بازار مطمئن به تولیدکنندگان و ایجاد ارتباط بین مراکزدانش بنیان و تولید کننده از مهمترین اهداف بر پایی این جشنواره ملی است.

 

مدیر بهره‌برداری شهرک سلامت اصفهان مدت زمان برگزاری دومین جشنواره غذای سالم را سه روز اعلام کرد و گفت: این جشنواره  از ۹ تا ۱۱ اسفند ماه در شهرک سلامت اصفهان برگزار می‌شود.وی با بیان اینکه بر اساس اظهار نظر کارشناسان و متخصصان تغذیه ۷۰ درصد بیماری‌ها ناشی از سوء مصرف مواد غذایی است، افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف، باید فرهنگسازی شود و مواد غذایی سالم در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

 

هیبتی برگزاری این جشنواره را باعث ارتقاء کاری شرکت‌کنندگان خواند و افزود: باید از تجربیات کشورهای توسعه یافته و پیشرفته استفاده کرد تا بتوان ضمن استفاده از تجربیات آنها امکان معرفی تولیدکنندگان داخلی فعال در این حوزه به بازارهای جهانی را فراهم کرد. وی اضافه کرد: برگزاری این رویداد زمینه‌ساز ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم در تشخیص محصول سالم از ناسالم و سالم‌تر از سالم را فراهم و علاوه بر آن ضمن تغییر ذائقه و نیاز مردم به سبب افزایش تقاضا، تغییر در زمینه تولید را به دنبال دارد.

منبع
ایمنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

افزایش بیش از ۱۵ هزار تنی خرید گندم در رامشیر

بیش از هزار تن محصول از گلستان‌های گل محمدی لرستان برداشت می‌شود

پیش بینی برداشت ۱۷۰ تن توت فرنگی در رودبار

راهکار جهاد کشاورزی برای جلوگیری از سرمازدگی باغات گردو

دستیابی به نتایج خوب در زمینه پرورش گیاهان دارویی در استان مازندران

افزایش ۷ برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در کشور

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی