1396/11/18 369

مدیر بهره‌برداری شهرکت سلامت اصفهان گفت: دومین جشنواره ملی محصولات سالم ،طبیعی و ارگانیک با حضور ۳۵ شرکت تولیدی در اصفهان برگزار می‌شود.

با حضور ۳۵ شرکت تولیدی

برگزاری دومین جشنواره ملی غذای سالم و ارگانیک در اصفهان

رضا هیبتی اظهار کرد: دومین جشنواره غذای سالم با شعار «انسان سالم، جامعه سالم، طبیعت پایدار» به منظور معرفی محصولات غذایی سالم و بدون استفاده از ترکیبات شیمیایی در مجموعه شهرک سلامت اصفهان بر پا می‌شود. وی با بیان اینکه در بخش نمایشگاهی این جشنواره در ۳۰ غرفه جدیدترین محصولات کشاورزی ارگانیک، روغن‌های طبیعی و محصولات دانش بنیان، تحت فرآیندهای طبیعی ارایه می‌شود، تصریح کرد:  تحقق اقتصاد مقاومتی، دسترسی تمام اقشار جامعه به محصولات سالم و ارگانیک، تحقق زندگی سالم و پویا، معرفی بازار مطمئن به تولیدکنندگان و ایجاد ارتباط بین مراکزدانش بنیان و تولید کننده از مهمترین اهداف بر پایی این جشنواره ملی است.

 

مدیر بهره‌برداری شهرک سلامت اصفهان مدت زمان برگزاری دومین جشنواره غذای سالم را سه روز اعلام کرد و گفت: این جشنواره  از ۹ تا ۱۱ اسفند ماه در شهرک سلامت اصفهان برگزار می‌شود.وی با بیان اینکه بر اساس اظهار نظر کارشناسان و متخصصان تغذیه ۷۰ درصد بیماری‌ها ناشی از سوء مصرف مواد غذایی است، افزود: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف، باید فرهنگسازی شود و مواد غذایی سالم در دسترس عموم مردم قرار گیرد.

 

هیبتی برگزاری این جشنواره را باعث ارتقاء کاری شرکت‌کنندگان خواند و افزود: باید از تجربیات کشورهای توسعه یافته و پیشرفته استفاده کرد تا بتوان ضمن استفاده از تجربیات آنها امکان معرفی تولیدکنندگان داخلی فعال در این حوزه به بازارهای جهانی را فراهم کرد. وی اضافه کرد: برگزاری این رویداد زمینه‌ساز ارتقای سطح دانش و آگاهی مردم در تشخیص محصول سالم از ناسالم و سالم‌تر از سالم را فراهم و علاوه بر آن ضمن تغییر ذائقه و نیاز مردم به سبب افزایش تقاضا، تغییر در زمینه تولید را به دنبال دارد.

منبع
ایمنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی