1397/2/30 1262

محبی گفت: لبنیات پاستوریزه بعلت برخورداری از اطلاعات مربوط به شرایط و تاریخ تولید و مصرف قطعا نسبت به لبنیات فاقد شناسنامه کیفیت بالاتری دارد.

رئیس جامعه دامپزشکان ایران:

ارگانیک بودن لبنیات سنتی واقعیت ندارد

پیام محبی رئیس جامعه دامپزشکان ایران با اشاره به نگرانی های مردم در استفاده از لبنیات سنتی و شیوع تب مالت اظهار کرد: نگرانی مردم در زمینه استفاده از تغذیه سالم به معنای اهمیت مردم به سلامتشان است که با ارج نهادن به کار سازمان هایی که امرنظارت و کنترل بر بازار را عهده دارند، می توان این نگرانی را به حداقل رساند. به گفته وی نظارت بر محصولات دامی  و فرآورده های لبنی به ترتیب برعهده سازمان دامپزشکی و  وزارت بهداشت است اگر افراد محصولات مورد نیاز خود را با لوگوی این دو سازمان خریداری کنند، باید راجع به سلامت محصول کمترین نگرانی را داشته باشند.

 

محبی با اشاره به سردرگمی افراد بر استفاده از لبنیات سنتی بیان کرد: با توجه به آنکه نظارت دقیقی بر لبنیات سنتی وجود ندارد و سودجویان زیادی در این بازار رفت و آمد دارند، انتظار می‌رود که از عرضه این محصولات جلوگیری شود چرا که این محصولات بدون هیچ استاندارد و مدرکی در بازار توزیع می‌شوند و همواره برخی افراد تصوراتی مبنی بر ارگانیک بودن آنها دارند در حالیکه این امر واقعیت ندارد. رئیس جامعه دامپزشکان ادامه داد: در برخی مواقع لبنیات سنتی عرضه شده به افراد بهداشتی نیست، متاسفانه برخی سودجویان ارگانیک بودن آن را ابراز می‌کنند در حالی‌که این امر وجود خارجی ندارد و افراد باید نسبت به این مسئله آگاه باشند.

 

وی با انتقاد از مصرف لبنیات بدون شناسنامه افزود: با توجه به آنکه روی لبنیات پاستوریزه اطلاعات مربوط به زمان، شرایط و تاریخ تولید و مصرف درج شده و قطعا از کیفیت بالاتری نسبت به لبنیاتی که در یک کیسه نایلونی فاقد شناسنامه و تاریخ مصرف توزیع می‌شوند برخوردارند، انتظار می‌رود که افراد از مصرف لبنیات سنتی اجتناب کنند. محبی در پاسخ به این سوال که فروشندگان لبنیات سنتی معتقدند که تخلف در لبنیات پاستوریزه وجود دارد، بیان کرد: اگرچه تخلف در همه‌جا ممکن است وجود داشته باشد اما به اعتقاد بنده در لبنیات صنعتی به سبب برند و شناسنامه محصول کمتر است چرا که به سهولت متخلفان شناسایی می‌شوند.

 

این مقام مسئول با بیان اینکه شیرهای برگشتی کارخانه‌ها در لبنیات سنتی مورد استفاده قرار می‌گیرد، اظهار کرد: کارخانه‌های لبنی سعی می‌ کنند شیری با کیفیت بالا خریداری کنند که البته این موضوع در برندهای مختلف بسته به قیمت محصول و ارزشی که صاحبان صنایع برای برند خود قائل هستند، متفاوت است، اما به هر حال متخلفان در همه جا حضور دارند و تنها افراد باید جانب احتیاط را به خرج بدهند. وی با اشاره به اینکه تولید لبنیات ارگانیک صحت ندارد، گفت: اطلاق کلمه سنتی بارزترین تخلف و خود محل اشکال است چرا که لبنیات سنتی از ریشه و تاریخ می‌آید و به عبارتی وانمود می‌کند چیزی را که وجود خارجی ندارد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۷ کیلو زعفران در هکتار

با نهال بادام پول‌ساز و پرسود آشنا شوید

آغاز کشت بهاره «گلرنگ» در کبودراهنگ

ثبت ۲۴۲۵ شغل ایجاد شده در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سامانه رصد

اگروتوریسم در خراسان رضوی فراگیر خواهد شد

لرستان پیشرو در ایجاد خانه‌های محیط زیست

تعویق رشد رویشی محصولات کشاورزی گلستان

تجهیز ۶۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به روش‌های نوین آبیاری

صرفه جویی ۵ میلیون مترمکعب آب در راستای سازگاری با کم آبی در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی تولید ۳۵۰ هزار تن گندم سال جاری در لرستان

برداشت گلچه های گلرنگ مزارع سیستان وبلوچستان از شهرستان دشتیاری

کاشت ۳۰۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه در هفته منابع طبیعی

آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کودشیمیایی بهاره در بروجرد

راه مواجهه با بحران کمبود آب استفاده از فناوری در کشاورزی

اراضی کشاورزی قزوین مجهز به سامانه نوین آبیاری می‌شود

توسعه نخلستان ها راهی مطمئن برای تجارت خرما در سیستان وبلوچستان

کشت ۵۰۰۰ بوته آناناس برای اولین بار در شهرستان زرآباد

ضدعفونی بیش از 88 هزار تن بذور غلات در همدان

صادرات بیش از ۲۳۸ هزار گلدان گل از نوشهر

کشت سیب زمینی در شهرستان خاش آغاز شد

۱۸۰ هزار تن گوجه فرنگی در بوشهر برداشت می‌شود

آزمایشگاه کشت بافت گیاهی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان زنجان افتتاح شد

آغاز طرح ایجاد مزارع نوآوری در استان بوشهر

احداث ۳۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان تفتان

لرستان قطب محصولات گلخانه‌ای خواهد شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی