1396/8/14 940

امروزه به‌رغم فواید بسیاری که گوشت‌های ارگانیک برای سلامتی بدن دارند تأکید ویژه‌ای برای مصرف این نوع گوشت‌ها از سوی جوامع صورت نمی‌گیرد.

فواید مصرف گوشت ارگانیک


امروزه به‌رغم فواید بسیاری که گوشت‌های ارگانیک برای سلامتی بدن دارند تأکید ویژه‌ای برای مصرف این نوع گوشت‌ها از سوی جوامع صورت نمی‌گیرد. Natural news در گزارش اخیر خود به فواید افزودن برخی از این گوشت‌های ارگانیک به رژیم غذایی روزانه اشاره می‌کند. این موارد زمانی معنای ارگانیک می‌دهند که حیواناتی که از اندام‌های آن‌ها برای خوراک استفاده می‌کنیم با علف تغذیه کرده و در مراتع پرورش‌یافته باشند و نه در زمین‌های صنعتی.

 

زبان: درواقع بیشتر یک ماهیچه است تا اندام اما حاوی درصد بالایی کالری ناشی از چربی است. بخش اعظم آن حاوی 70 درصد اسیدهای چرب است که باعث شده یکی از جذاب‌ترین بخش‌های گاو باشد. همچنین سهولت طبخ آن در دستورهای غذایی مختلف موجب شده که بسیاری از مردم زبان را به گوشت چرخ‌کرده ترجیح می‌دهند.

 

قلب: بااینکه قلب خوردنی به نظر نمی‌رسد اما مزه خوبی دارد. بسیاری از افراد مزه و بافت آن را با استیک و گوشت سینه مقایسه می‌کنند. قلب منبع غنی آهن، روی، سلنیوم، ویتامین ب 2، ب 6، فولیک اسید و ب 12 است. به ویژه سرشار از کوآنزیم کیو 10 است که برای سلامت میتوکندری و تولید انرژی حیاتی است. قلب گاومیش، بوفالو، گوزن و گاو منابع غنی این مواد مغذی هستند. باید بدانیم که قلب چربی زیادی ندارد و کاملاً نرم و ماهیچه‌ای است.

 

جگر: مغذی‌ترین گوشت ارگانیک متراکم است و حاوی فرم‌های مغذی است که در جای دیگر به‌سختی یافت می‌شود. جگر منبع قوی ویتامین آ و نیز رتیونل است. سه اونس جگر گوساله حاوی حدود 26 هزار و 973 واحد بین‌المللی ویتامین آ و جگر مرغ حاوی 15 هزار و 306 واحد است. روغن جگر ماهی نیز منبع قدرتمند دیگر رتیونل است اما به‌طورکلی مصرف جگر به‌صورت دو هفته یک‌بار می‌تواند عامل خوبی برای حفظ سلامتی باشد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

معرفی کتاب: غذای سالم، غذای ارگانیک

کولتیواتور چیست و چه تفاوتی با گاوآهن دارد؟

راهكارهایی برای نگهداری گل و گیاه در تابستان

آشنایی با درخت عنبر سائل

نخستین برداشت گیاه نیل گل خوشه‌ای در سیستان‌و بلوچستان

افزایش ۴ برابری قیمت روزنامه باطله و کساد بازار گل

ناسا در فضا فلفل پرورش می‌دهد

مقایسه نقش سیب زمینی و غلات در شکل‌گیری و دوام تمدن‌ها

آیا انقلاب کشاورزی و فناوری‌های نوین زندگی مارا بدتر کردند؟

خسارت باران به ۲۳ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

تولید بیش از ۲۰ تن شیرابه گیاه آنغوزه در نیریز

گل حنا گیاهی بی‌حوصله

افزایش تولید انواع ماشین آلات کشاورزی

۱۲۰ هزار تن زیتون امسال تولید می شود

استفاده از برگ بلوط برای تغذیه زمستانه‌ دام ها

معرفی اجمالی انواع ماشین آلات بذر کار

اجاره داری اراضی کشاورزی آمریکا و اروپا

مهندسی ژنتیک محصولات کشاورزی برای جذب آهن بیشتر

معرفی گیاه آپاتمانی شفلرا

«پیشوا» پایلوت تولید محصولات سالم کشاورزی کشور

تنها ۱۳ درصد اراضی ایران مستعد کشاورزی است/ غرب استان تهران خوش‌نشینی را انتخاب کرده‌اند

انواع درخت صنوبر یا سپیدار

ظهور خوشه های طلایی برنج در ۱۸درصد از شالیزارهای گیلان

کدام کشورها بیشترین و کمترین ردپای آب را دارند؟

آسیب شناسی مدیریت کیفیت آب در ایران

اگرونیک در شبکه های اجتماعی