1396/8/14 853

امروزه به‌رغم فواید بسیاری که گوشت‌های ارگانیک برای سلامتی بدن دارند تأکید ویژه‌ای برای مصرف این نوع گوشت‌ها از سوی جوامع صورت نمی‌گیرد.

فواید مصرف گوشت ارگانیک


امروزه به‌رغم فواید بسیاری که گوشت‌های ارگانیک برای سلامتی بدن دارند تأکید ویژه‌ای برای مصرف این نوع گوشت‌ها از سوی جوامع صورت نمی‌گیرد. Natural news در گزارش اخیر خود به فواید افزودن برخی از این گوشت‌های ارگانیک به رژیم غذایی روزانه اشاره می‌کند. این موارد زمانی معنای ارگانیک می‌دهند که حیواناتی که از اندام‌های آن‌ها برای خوراک استفاده می‌کنیم با علف تغذیه کرده و در مراتع پرورش‌یافته باشند و نه در زمین‌های صنعتی.

 

زبان: درواقع بیشتر یک ماهیچه است تا اندام اما حاوی درصد بالایی کالری ناشی از چربی است. بخش اعظم آن حاوی 70 درصد اسیدهای چرب است که باعث شده یکی از جذاب‌ترین بخش‌های گاو باشد. همچنین سهولت طبخ آن در دستورهای غذایی مختلف موجب شده که بسیاری از مردم زبان را به گوشت چرخ‌کرده ترجیح می‌دهند.

 

قلب: بااینکه قلب خوردنی به نظر نمی‌رسد اما مزه خوبی دارد. بسیاری از افراد مزه و بافت آن را با استیک و گوشت سینه مقایسه می‌کنند. قلب منبع غنی آهن، روی، سلنیوم، ویتامین ب 2، ب 6، فولیک اسید و ب 12 است. به ویژه سرشار از کوآنزیم کیو 10 است که برای سلامت میتوکندری و تولید انرژی حیاتی است. قلب گاومیش، بوفالو، گوزن و گاو منابع غنی این مواد مغذی هستند. باید بدانیم که قلب چربی زیادی ندارد و کاملاً نرم و ماهیچه‌ای است.

 

جگر: مغذی‌ترین گوشت ارگانیک متراکم است و حاوی فرم‌های مغذی است که در جای دیگر به‌سختی یافت می‌شود. جگر منبع قوی ویتامین آ و نیز رتیونل است. سه اونس جگر گوساله حاوی حدود 26 هزار و 973 واحد بین‌المللی ویتامین آ و جگر مرغ حاوی 15 هزار و 306 واحد است. روغن جگر ماهی نیز منبع قدرتمند دیگر رتیونل است اما به‌طورکلی مصرف جگر به‌صورت دو هفته یک‌بار می‌تواند عامل خوبی برای حفظ سلامتی باشد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

وسایل نقلیه کشاورزی با احتیاط حرکت کنند

لشکر ملخ های مهاجم را بشناسیم

طومار شیخ بهایی قانون آبی منصفانه و عادلانه است

بیماری «فیتوفترا» در کمین سیب زمینی کاران گلستانی

ممنوعیت کشت سیب زمینی در سلسله

آگهی هایی که از تخریب محیط زیست می‌گویند

کاشت و عملیات زراعی یونجه

غذاهای "پروبیوتیک" چه فایده‌ای برای بدن دارند؟

هشدار جهادکشاورزی فارس در خصوص حمله ملخ

از «ایمنی غذایی» تا «امنیت غذایی»

آیا لامپ های معمولی برای پرورش گل و گیاه مناسبند؟

دانستنی هایی در مورد زنبور عسل

رشد دو برابری سرمایه‌گذاری در کشت گلخانه ای

توصیه‌هایی برای خرید گل و گیاه

تولید گیاهان زینتی به روش کشت بافت در ایران

خسارت ۱۳ هزار میلیارد تومانی سیل به بخش کشاورزی

میزان بارش‌ها سه برابر سال گذشته می‌شود

گیاهانی که می‌توانند زنبور ها را به باغچه ی شما بیاورند

آیا کشاورزی عمودی تنها راه شهرها برای تامین غذاست؟

گندم کاران بوشهری نگران محصول خود نباشند

صدور مجوز تکثیر و پرورش عقرب متوقف شد

میوه و سبزیجات در غنا: تاثیر کیفیت بالاتر محصولات کشاورزی در افزایش درآمد

بزرگترین گندم کاران دنیا کدامند؟

نوروز ۹۸ بر همه مبارک

قیاق یا ذرت گل خوشه ای به عنوان علف هرز

اگرونیک در شبکه های اجتماعی