1396/8/14 2275

امروزه به‌رغم فواید بسیاری که گوشت‌های ارگانیک برای سلامتی بدن دارند تأکید ویژه‌ای برای مصرف این نوع گوشت‌ها از سوی جوامع صورت نمی‌گیرد.

فواید مصرف گوشت ارگانیک


امروزه به‌رغم فواید بسیاری که گوشت‌های ارگانیک برای سلامتی بدن دارند تأکید ویژه‌ای برای مصرف این نوع گوشت‌ها از سوی جوامع صورت نمی‌گیرد. Natural news در گزارش اخیر خود به فواید افزودن برخی از این گوشت‌های ارگانیک به رژیم غذایی روزانه اشاره می‌کند. این موارد زمانی معنای ارگانیک می‌دهند که حیواناتی که از اندام‌های آن‌ها برای خوراک استفاده می‌کنیم با علف تغذیه کرده و در مراتع پرورش‌یافته باشند و نه در زمین‌های صنعتی.

 

زبان: درواقع بیشتر یک ماهیچه است تا اندام اما حاوی درصد بالایی کالری ناشی از چربی است. بخش اعظم آن حاوی 70 درصد اسیدهای چرب است که باعث شده یکی از جذاب‌ترین بخش‌های گاو باشد. همچنین سهولت طبخ آن در دستورهای غذایی مختلف موجب شده که بسیاری از مردم زبان را به گوشت چرخ‌کرده ترجیح می‌دهند.

 

قلب: بااینکه قلب خوردنی به نظر نمی‌رسد اما مزه خوبی دارد. بسیاری از افراد مزه و بافت آن را با استیک و گوشت سینه مقایسه می‌کنند. قلب منبع غنی آهن، روی، سلنیوم، ویتامین ب 2، ب 6، فولیک اسید و ب 12 است. به ویژه سرشار از کوآنزیم کیو 10 است که برای سلامت میتوکندری و تولید انرژی حیاتی است. قلب گاومیش، بوفالو، گوزن و گاو منابع غنی این مواد مغذی هستند. باید بدانیم که قلب چربی زیادی ندارد و کاملاً نرم و ماهیچه‌ای است.

 

جگر: مغذی‌ترین گوشت ارگانیک متراکم است و حاوی فرم‌های مغذی است که در جای دیگر به‌سختی یافت می‌شود. جگر منبع قوی ویتامین آ و نیز رتیونل است. سه اونس جگر گوساله حاوی حدود 26 هزار و 973 واحد بین‌المللی ویتامین آ و جگر مرغ حاوی 15 هزار و 306 واحد است. روغن جگر ماهی نیز منبع قدرتمند دیگر رتیونل است اما به‌طورکلی مصرف جگر به‌صورت دو هفته یک‌بار می‌تواند عامل خوبی برای حفظ سلامتی باشد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

آزمایشگاه کشت بافت گیاهی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان زنجان افتتاح شد

آغاز طرح ایجاد مزارع نوآوری در استان بوشهر

احداث ۳۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان تفتان

لرستان قطب محصولات گلخانه‌ای خواهد شد

۱۲۵ پروژه کشاورزی در کردستان بهره‌برداری می‌شود

آزمون خاک، پیش‌نیاز کشاورزی پایدار

کشت ۸۰۰۰ هکتار دانه‌های روغنی در لرستان

ایجاد ۳۰۰۰ فرصت شغلی در حوزه کشاورزی هرمزگان

ذخیره بیش از ۴ هزار تن کود برای کشت بهاره البرز

تجهیز ۱۰۰ هکتار از اراضی سرخه به سیستم‌های نوین آبیاری

کشت قراردادی و تضمین خرید گندم از کشاورزان نکایی

مصرف بیش از حد سموم و آفت کش‌ها سلامت مردم کهگیلویه و بویراحمد را تهدید می کنند

سبز شدن دل کشاورزان ماسالی با جشنواره گل نرگس

برگزاری دو رویداد فناوری در حوزه کشاورزی هوشمند

هر آنچه از مشخصات تا خرید نهال گردو دیرگل باید بدانید

امضای ۲ تفاهم نامه سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی خراسان‌ جنوبی

توصیه‌هایی به کشاورزان برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات

امکان استفاده از آب شور در کشاورزی با روش دانش‌محور میسر شد

اجرای طرح تولید کشت گل و گیاهان زینتی در نیکشهر

آغاز برداشت نارنگی از شش هزار هکتار باغ‌های هرمزگان

حمایت از تشکل‌ها و اتحادیه‌ها در توسعه کشاورزی

اجرا و آغاز 36 طرح تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی استان مرکزی

افزایش ۵ برابری کشت قراردادی گندم در فارس

تولید یک میلیون تن برنج سفید در مازندران

راه‌اندازی اولین مزرعه گردشگری کشاورزی در اندیمشک

اگرونیک در شبکه های اجتماعی