1396/5/11 388

نائب‌ رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان: لازم است در رابطه با تأثیر محصولات ارگانیک در سلامت خانواده آگاهی‌بخشی در جامعه انجام شود.

ضرورت آگاهی‌بخشی از مصرف محصولات ارگانیک در سلامت خانواده

نائب‌ رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان گفت: لازم است در رابطه با تأثیر محصولات ارگانیک در سلامت خانواده آگاهی‌بخشی در جامعه انجام شود.
 
«علی کلانتری» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: اخیراً جلسه‌ هیئت مدیره انجمن ارگانیک زنجان به‌منظور تعیین و تبیین رویکردهای آتی در سال‌جاری در محل اتاق بازرگانی زنجان برگزار شد. این مسئول با اشاره به اهمیت معرفی جامع محصولات ارگانیک، خاطرنشان کرد: آموزش و اطلاع‌رسانی در خصوص محصولات ارگانیک و آگاهی‌بخشی راجع به اثرات و تبعات بهره‌مندی از این چنین محصولاتی در سلامت خانواده و جامعه بیش از هر امر دیگری ضروری است.
 
وی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی امری حیاتی است و برپایی سمینارها و تمرکز در تبلیغات در سطح استانی می‌تواند نتایج مطلوبی در راستای هدایت صحیح مصرف‌کنندگان شود. هم‌چنین در وهله نخست آموزش تولیدکنندگان و کشاورزان و نهادینه کردن تولید محصولات سالم و ارگانیک گام موثری برای ترویج این نوع محصولات خواهد بود.
 
کلانتری با تأکید بر ضرورت جذب و همکاری‌های ارگان‌های مرتبط با انجمن ارگانیک، یادآور شد: برای پیشبرد و توانمندسازی انجمن از هیچ همکاری و همیاری سازمان یا شرکت و تشکل‌های مرتبطی نباید غافل شویم؛ چرا که حضور سازمان‌های مرتبط و فعالان این حوزه بدون شک دسترسی به اهداف را سهل‌تر خواهد کرد.
 
نائب‌ رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان، تصریح کرد: جذب اعضا و دریافت حق عضویت از دیگر راهکارهای بهبود رسالت انجمن است. همچنین اتاق بازرگانی زنجان نیز تلاش خواهد کرد با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با بانک کشاورزی زمینه‌های رشد و ارتقای بخش کشاورزی به‌ خصوص ارگانیک را برای کشاورزان و افراد ذی‌صلاح فراهم کند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

لزوم ترویج روش مبارزه غیر شیمیایی و بدون مصرف سم به کشاورزان

سالانه ۲۰ میلیون تُن محصولات علوفه ای در کشور تولید می‌شود

نمایشگاه و جشنواره ارگانیک ایران تهران 98 دوازدهمین دوره

مسابقه دانشجویی با محوریت کشاورزی ارگانیک و شهری

برداشت ۴۸ تن شلتوک ارگانیک از روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز

"بیوره" چیست و چه عوارضی دارد؟

نود درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود

پرورش کرم ابریشم در استان تهران احیا شد

طرح فراز؛ داربستی کردن باغهای انگور در ملایر

احداث اولین بازار بزرگ گل و گیاه در محدوده سرخه حصار

صادرات شلتوک خوزستان آزاد شد

قارچ شیتاکه (Shiitake) چیست

سرمازدگی پاییزه در کمین باغ‌ها و مزارع

تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه؛ تجارتی جدید و سودآور

آشنایی با درخت زیبای نمدار یا تیلیا

مورینگا، گز روغن؛ معجزه طبیعت

آسیا و اقیانوسیه تحت تاثیر تغییرات اقلیم و ناامنی غذایی

سهم ایران از تجارت جهانی زعفران کمتر از ۱۰ درصد است

آغاز طرح پایش اراضی کشاورزی روستاهای ورامین

پیش‌بینی تولید ۴۰۰۰ تن عسل در همدان

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در آبان

نشست تخصصی گیاهان دارویی و قارچ‌های کوهی در کاشان

گوگل به هوش مصنوعی بو کشیدن یاد می‌دهد!

ارائه آموزش های نوین باغداری اولویت جهاد کشاورزی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی