1396/12/28 299

کارشناس مسئول محصولات ارگانیک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سال جاری ۴۰ هکتار از باغات زیتون و انار استان موفق به دریافت برند ارگانیک شدند.

کارشناس مسئول محصولات ارگانیک سازمان جهاد کشاورزی قزوین:

چهل‌هکتار از باغات زیتون استان قزوین برند ارگانیک دریافت کردند

علیرضا نوروزیان اظهار کرد: این باغات در سطح ۴۰ هکتار در منظقه طارم سفلی از توابع شهرستان قزوین است که به جهت عدم استفاده از سموم و کودهای شیمیایی برند ارگانیک دریافت کردند. وی افزود: برای این میزان اراضی کشاورزی با برند محصولات ارگانیک، گواهینامه  Iso  ۱۱۰۰۰ صادر شده است که این گواهینامه تنها برند ارگانیگ محصولات کشاورزی ایران است. کارشناس مسئول محصولات ارگانیک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با بیان اینکه استفاده از محصولات ارگانیک و سالم در سلامتی افراد جامعه نقش بسزایی دارد گفت : در تولید محصولات ارگانیک تمامی مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ هستند و در خاکی که از چند سال قبل هیچ‌گونه سموم دفع آفات گیاهی مانند علف ‌کش‌ها، قارچ کشها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده است.

 

نوروزیان به بخشی از اقدامات انجام شده سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین در تولید محصولات ارگانیک اشاره کرد و یاد آور شد : در حال حاضر بیش از ۶۰۰ هکتار از باغات انگور در استان بصورت ارگانیک محصول تولید می کنند که از این باغات سالانه ۶۰۰ تا ۸۰۰ تن کشمش به کشورهای اروپا صادر می شود. وی تصریح کرد: وجودمحصولاتی همچون؛   پسته، ذغال اخته، فندق، گردو، زیتون، انار، بادام و گیاهان دارویی مانند گل محمدی و زعفران قابلیت شناسنامه دار شدن و اخذ گواهینامه ارگانیک ایران از  اتحادیه اروپا را دارند.

 

نوروزیان افزود: در حال حاضر مزرعه زعفران در روستای اسفرورین از توابع شهرستان تاکستان با داشتن ۷ هکتار زعفران در دوران گذار مراحل ارگانیک قرار کرفته است. وی یادآور شد: تولید محصولات ارگانیک می تواند در راستای اقتصاد مقاومتی باشد و ضمن تولید محصول سالم، تامین امنیت غذایی جامعه در ایجاد اشتغال نقش موثری  در توسعه اقتصادی کشور داشته باشد

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

لزوم ترویج روش مبارزه غیر شیمیایی و بدون مصرف سم به کشاورزان

سالانه ۲۰ میلیون تُن محصولات علوفه ای در کشور تولید می‌شود

نمایشگاه و جشنواره ارگانیک ایران تهران 98 دوازدهمین دوره

مسابقه دانشجویی با محوریت کشاورزی ارگانیک و شهری

برداشت ۴۸ تن شلتوک ارگانیک از روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز

"بیوره" چیست و چه عوارضی دارد؟

نود درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود

پرورش کرم ابریشم در استان تهران احیا شد

طرح فراز؛ داربستی کردن باغهای انگور در ملایر

احداث اولین بازار بزرگ گل و گیاه در محدوده سرخه حصار

صادرات شلتوک خوزستان آزاد شد

قارچ شیتاکه (Shiitake) چیست

سرمازدگی پاییزه در کمین باغ‌ها و مزارع

تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه؛ تجارتی جدید و سودآور

آشنایی با درخت زیبای نمدار یا تیلیا

مورینگا، گز روغن؛ معجزه طبیعت

آسیا و اقیانوسیه تحت تاثیر تغییرات اقلیم و ناامنی غذایی

سهم ایران از تجارت جهانی زعفران کمتر از ۱۰ درصد است

آغاز طرح پایش اراضی کشاورزی روستاهای ورامین

پیش‌بینی تولید ۴۰۰۰ تن عسل در همدان

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در آبان

نشست تخصصی گیاهان دارویی و قارچ‌های کوهی در کاشان

گوگل به هوش مصنوعی بو کشیدن یاد می‌دهد!

ارائه آموزش های نوین باغداری اولویت جهاد کشاورزی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی