1396/6/1 604

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم از راه اندازی آزمایشگاه محصولات ارگانیک در استان قم خبر داد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم خبر داد

راه اندازی آزمایشگاه محصولات ارگانیک در قم

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم از راه اندازی آزمایشگاه محصولات ارگانیک در استان قم خبر داد. محمدرضا طلایی با اشاره به برنامه های این سازمان در زمینه مسائل اقتصادی گفت: هشت درصد بخش اقتصاد بر عهده جهاد کشاورزی است و سعی کرده ایم در این راستا در زمینه علوم و صنایع دانش بنیان نقش آفرینی داشته باشیم.    طلایی عنوان داشت: یکی از مشکلات خشکسالی و پایین آمدن سطح آب های زیر زمینی است که در استان شاهد آن هستیم و منشا این مشکلات نیز استان و حتی استان های بالادست است.
 
وی عنوان داشت: ما با تغییر الگوی کشت و محل کشت توانسته ایم در محصولاتی از جمله گندم و پسته اصلاح الگویی داشته و با توسعه گلخانه هابه رشد تولید قابل قبول برسیم. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: یکی از راهکارها تغییر محل کشت برخی از محصولات کشاورزی است که در مناطق خشک استفاده قرار می گیرد و در این زمینه برنامه ریزی کرده ایم. طلایی با اشاره به تولید گندم در استان قم گفت: با برنامه ریزی های صورت گرفته توانسته ایم، تولید گندم استان را با کمتر از 4 دهم درصد آفت به حدود 25 هزار تن گندم مرغوب برسانیم و به تعهدات خود عمل و مازاد نیاز استان را صادر کنیم.
 
وی با اشاره به موضوع آبیاری قطره ای گفت: در این زمینه نیز به رشد قابل توجه ای رسیده ایم و از سوی دیگر در تولید محصولات ارگانیک گام موثر برداشته ایم. رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت: یکی از اقدامات راه اندازی آزمایشگاه محصولات ارگانیک در استان است و ورود استان قم به تولید محصولات ارگانیک در سه حوزه تولید پسته، سبز‌یجات و صیفی‌جات و تغییر الگوی تولید می‌تواند گام مؤثری در سالم‌سازی و تغییر الگوی مصرف در استان باشد.
 

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی