1396/11/29 247

رئیس دانشگاه پیام نور رفسنجان گفت: سالانه بیش از 360 تن محصولات خیار و گوجه ارگانیک در فاز اول و دوم گلخانه تولید محصولات ارگانیک در این دانشگاه تولید می شود.

برداشت 360 تن محصول ارگانیک در پیام نور رفسنجان

روح الله خلیلی نژاد روز شنبه در آیین افتتاح سه طرح در این دانشگاه اظهار کرد: یکی از طرح هایی که مورد بهره برداری قرار گرفت فاز دوم گلخانه تولید محصولات ارگانیک است که در سه هزار متر مربع زیربنا و با هزینه سه میلیارد ریال احداث شده است. وی با اشاره به اینکه فاز اول این گلخانه در سال گذشته به بهره برداری رسیده است افزود: همچنین عملیات احداث فاز سوم این گلخانه در متراژ پنج هزار مترمربع امروز آغاز شد که تا سال آینده به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از فاز سوم نیز میزان محصولات تولیدی در این گلخانه نیز افزایش خواهد یافت. وی اظهار کرد: قرار است در فاز سوم محصولات ارگانیکی که به ایران وارد می شود در این گلخانه تولید و به بازار عرضه شود.


خلیلی نژاد بیان کرد: تولید محصولات ارگانیک یکی از ضروریات امروز صنعت کشاورزی کشور به محسوب می شود، کاری که سالها پیش دنیا به سمت آن حرکت کرده و با علم به اینکه موجب کاهش بیماری ها می شود از آن استقبال کرده اند. وی خاطرنشان کرد: با توجه به رویکرد اقتصاد مقاومتی که مورد تأکید مقام معظم رهبری است سعی کردیم با استفاده از علم و دانش محصولات گلخانه ای ارگانیک را در این دانشگاه با همکاری دانشجویان تولید و به بازار عرضه کنیم که در این صورت دانشجویان هم با بازار کار و تولید این محصولات آشنا می شوند.

 

وی تصریح کرد: سنگ فرش محوطه دانشگاه با مساحت یکهزار و 200 متر مربع و اعتبار بالغ بر 500 میلیون ریال و همچنین آسفالت محوطه دانشگاه هم با هشت هزار مترمربع مساحت و اعتبار 5.5 میلیارد ریال افتتاح شد. دانشگاه پیام نور رفسنجان بیش از پنج هزار دانشجو در مقاطع مختلف کاردانی، کارشناسی ارشد و دکترا در رشته های مختلف از جمله حسابداری، ریاضی، کامپیوتر و کشاورزی و غیره دارد. رفسنجان با جمعیت بالغ بر 311 هزار نفر در 110 کیلومتری کرمان قرار دارد.

منبع
ایرنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

لزوم ترویج روش مبارزه غیر شیمیایی و بدون مصرف سم به کشاورزان

سالانه ۲۰ میلیون تُن محصولات علوفه ای در کشور تولید می‌شود

نمایشگاه و جشنواره ارگانیک ایران تهران 98 دوازدهمین دوره

مسابقه دانشجویی با محوریت کشاورزی ارگانیک و شهری

برداشت ۴۸ تن شلتوک ارگانیک از روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز

"بیوره" چیست و چه عوارضی دارد؟

نود درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود

پرورش کرم ابریشم در استان تهران احیا شد

طرح فراز؛ داربستی کردن باغهای انگور در ملایر

احداث اولین بازار بزرگ گل و گیاه در محدوده سرخه حصار

صادرات شلتوک خوزستان آزاد شد

قارچ شیتاکه (Shiitake) چیست

سرمازدگی پاییزه در کمین باغ‌ها و مزارع

تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه؛ تجارتی جدید و سودآور

آشنایی با درخت زیبای نمدار یا تیلیا

مورینگا، گز روغن؛ معجزه طبیعت

آسیا و اقیانوسیه تحت تاثیر تغییرات اقلیم و ناامنی غذایی

سهم ایران از تجارت جهانی زعفران کمتر از ۱۰ درصد است

آغاز طرح پایش اراضی کشاورزی روستاهای ورامین

پیش‌بینی تولید ۴۰۰۰ تن عسل در همدان

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در آبان

نشست تخصصی گیاهان دارویی و قارچ‌های کوهی در کاشان

گوگل به هوش مصنوعی بو کشیدن یاد می‌دهد!

ارائه آموزش های نوین باغداری اولویت جهاد کشاورزی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی