محمدعلی نبی پور روز سه شنبه در نشست کارگروه سلامت و امنیت غذایی گناباد افزود: تاکنون از ظرفیتهای خاص این شهرستان در تولید محصولات ارگانیک در مسیر توسعه و رونق اقتصادی استفاده مطلوب نشده است. محصولات ارگانیک به محصولاتی اطلاق می شوند که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در تولید آنها از سموم دفع آفات گیاهی نظیر علفهرزکشها، قارچکشها و مواد مشابه استفاده نشده و با مواد طبیعی همچون کمپوست گیاهی تقویت یافته و رشد میکنند.
وی بدون توضیح آماری ادامه داد: وجود آب با کیفیت در بخش کشاورزی که به مراتب از آب شرب دارای کیفیت بهتری است فرصت مغتمنی برای افزایش تولید محصولات ارگانیک در شهرستان گناباد فراهم کرده است. فرماندار گناباد گفت: همچنین با توجه به بافت تاریخی و فرهنگی گناباد تولید غذاهای سنتی از دیگر ظرفیتهای تولیدات محصولات ارگانیک در این شهرستان محسوب می شود. افزایش سطح کمی و کیفی تولیدات، برندسازی این کالاها و جهتدهی آنها در مسیر توسعه و رونق اقتصادی موجب افزایش اشتغال و گامی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
عضو هیات علمی و مدیر امور دانشجویی مجتمع آموزش عالی گناباد هم در این نشست از برگزاری همایش منطقه ای امنیت غذایی با رویکرد محصولات ارگانیک و تغذیه سالم توسط این دانشگاه با همکاری فرمانداری و سایر بخشهای مربوطه در گناباد خبر داد. یاسر اسماعیلیان افزود: این همایش مهر ماه آتی در محورهای امنیت غذایی و تولید غذای پایدار بر پایه محصولات ارگانیک، مبانی علمی و استانداردسازی محصولات ارگانیک، جامعه سالم و تغذیه سالم و نقد سند ملی تغذیه با حضور مسئولان کشوری، اساتید و صاحبنظران دانشگاهها و مراکز آموزش عالی استانهای خراسان رضوی و خراسان جنوبی برگزار می شود. گناباد در فاصله 287 کیلومتری جنوب مشهد واقع است.