1396/4/2 1318

در سال های اخیر خیار ارگانیک نزد چینی ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد.

برنامه توسعه محصولات ارگانیک در چین


"فرآیند تولید سبزیجات ارگانیک، از طریق روش عدم استفاده از مواد شیمیایی و یا دستکاری ژنتیکی انجام می شود. علاوه بر این، سبزیجات تحت قوانین طبیعت و نظریه بوم شناسی تولید می شوند. در راستای افزایش کیفیت زندگی مردم، همراه با توسعه دانش در زمینه تولید مواد غذایی سالم، مصرف کنندگان بیشتر به سبزیجات ارگانیک روی آورده اند." این مطالب را Qiu Xianxiong  از شرکت توسعه کشاورزی Hubei Xing Fu، گفت.
 
به گزارش ایانا از سایت فرش پلازا، وی گفت: "امسال زمان تولید برای خیار ارگانیک از ماه می آغاز می شود و تا ماه نوامبر ادامه دارد. قیمت خیار ارگانیک حدود دو برابر خیار معمولی است. این درحالی است که قیمت بازار برای خیار ارگانیک در سال گذشته به همین نرخ بوده است. البته حجم فروش رشد کرده، چراکه در طی این سال ها خیار ارگانیک نزد مردم محبوبیت بیشتری پیدا کرده است." Qiu Xianxiong افزود: "در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد. علاوه بر این، خیار ارگانیک نسبت به خیار معمولی که با مواد شیمیایی رشد یافته، داری عمر مفید بیشتری است."
 
او در ادامه گفت: "در اژو (Ezhou) در هوبئی (Hubei)، گلخانه خیار ارگانیک داریم. ما برای آزمایش با حدود ۶ مو (واحد مساحت در سیستم اندازه گیری چین) تولید را آغاز کردیم. پس از آن به تولید در ۵۵ مو، اقدام کردیم همچنین در آینده، قصد داریم تا به ۳۰۰-۵۰۰ مو افزایش دهیم. در حال حاضر، ما خیار ارگانیک را تحت نام تجاری ثبت شده "زینگ فو"( Xing Fu) به فروش می رسانیم. " گفتنی است، Qui Xianxiong و شرکت اش محصولات خود را به طور مستقیم و از طریق شرکت های، آنلاین و آفلاین، به ووهان (شهری در چین) و شهرهای اطراف می فروشند. در حال حاضر از طریق WeChat و از طریق راهاندازی تجارت الکترونیک منطقه ای محصولات را می فروشند.
 
وی یادآور شد: "همچنین از طریق همکاری با شرکت کشاورزی تایوانی محصولات ما بهبود یافته است. اکنون دو پزشک از سازمان معروف کشاورزی تایوان مسئول بهبود خاک و غربالگری هستند، علاوه بر این، ما به شدت فرآیندهای تولید محصول ارگانیک را دنبال می کنیم." Xianxiong گفت: "اکولوژی ارگانیک پایه و اساس تولید ما است که این باعث می شود محصولات طبیعی با طعم خوب تولید شود. در آینده، ما امیدواریم تا بازار خود را از شمال به شیان و از جنوب به شانگ های و گوانجو گسترش دهیم، همچنین در نظر داریم تا محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم."
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

باغ مادری نهال مرکبات توجیه دارد و یک ضرورت است

ایران و ظرفیت بی‌نظیر باغبانی دیم

کتاب «دستنامه رنگی بیماری‌های غلات دانه‌ریز» منتشر شد

شناخت دقیقتر خاک و کودهای ارگانیک

مهمترین عوامل ایجاد ضایعات محصولات کشاورزی چیست؟

خریداری بیش از ۱۲۰۰ کیلوگرم زعفران از کشاورزان نیشابور، فیروزه و زبرخان

ارائه تسهیلات اشتغال پایدار روستایی در بخش کشاورزی

تاثیر سیاه‌دانه بر دستگاه گوارش

یک مزرعه عمودی در دانمارک با توان تامین سبزیجات کشور

مسابقه کشاورزی بدون خاک

حمایت ۷۰ درصدی از راهکارهای بهینه سازی کشت بافت گیاهی پایه گردو و انگور

تضمین سلامت کودکان با زراعت خانگی

صادرات ۴۵٠ تن گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای خاش

نگهداری و پرورش کاکتوس اپونتیا (انجیر تیغی)

ریزارگانیسم‌هایی که به محصولات کشاورزی در جذب فسفر کمک می‌کنند

انقلاب در کشاورزی با خاک خودآبیاری

کاکتوس آپونتیا تقویت کننده سیستم ایمنی

کشف و نامگذاری گونه جدید قارچ اندوفیت

تولید نیمه‌صنعتی پروتئین قارچی از ضایعات خرما

آفتابگردان: خورشید بر روی زمین!

شناسایی ۴۵۰ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان‌شرقی

افزایش یک میلیون تنی توان سردخانه‌ای آذربایجان شرقی با احداث ۲۰۰ سردخانه جدید

رصد تک تک گیاهان مزارع با ربات

تشکیل هیات عالی نظارت بر اصناف کشاورزی

برآورد تولید ۱۶۰۰۰ تن گردو در باغات کرمانشاه

اگرونیک در شبکه های اجتماعی