1396/4/2 2584

در سال های اخیر خیار ارگانیک نزد چینی ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد.

برنامه توسعه محصولات ارگانیک در چین


"فرآیند تولید سبزیجات ارگانیک، از طریق روش عدم استفاده از مواد شیمیایی و یا دستکاری ژنتیکی انجام می شود. علاوه بر این، سبزیجات تحت قوانین طبیعت و نظریه بوم شناسی تولید می شوند. در راستای افزایش کیفیت زندگی مردم، همراه با توسعه دانش در زمینه تولید مواد غذایی سالم، مصرف کنندگان بیشتر به سبزیجات ارگانیک روی آورده اند." این مطالب را Qiu Xianxiong  از شرکت توسعه کشاورزی Hubei Xing Fu، گفت.
 
به گزارش ایانا از سایت فرش پلازا، وی گفت: "امسال زمان تولید برای خیار ارگانیک از ماه می آغاز می شود و تا ماه نوامبر ادامه دارد. قیمت خیار ارگانیک حدود دو برابر خیار معمولی است. این درحالی است که قیمت بازار برای خیار ارگانیک در سال گذشته به همین نرخ بوده است. البته حجم فروش رشد کرده، چراکه در طی این سال ها خیار ارگانیک نزد مردم محبوبیت بیشتری پیدا کرده است." Qiu Xianxiong افزود: "در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد. علاوه بر این، خیار ارگانیک نسبت به خیار معمولی که با مواد شیمیایی رشد یافته، داری عمر مفید بیشتری است."
 
او در ادامه گفت: "در اژو (Ezhou) در هوبئی (Hubei)، گلخانه خیار ارگانیک داریم. ما برای آزمایش با حدود ۶ مو (واحد مساحت در سیستم اندازه گیری چین) تولید را آغاز کردیم. پس از آن به تولید در ۵۵ مو، اقدام کردیم همچنین در آینده، قصد داریم تا به ۳۰۰-۵۰۰ مو افزایش دهیم. در حال حاضر، ما خیار ارگانیک را تحت نام تجاری ثبت شده "زینگ فو"( Xing Fu) به فروش می رسانیم. " گفتنی است، Qui Xianxiong و شرکت اش محصولات خود را به طور مستقیم و از طریق شرکت های، آنلاین و آفلاین، به ووهان (شهری در چین) و شهرهای اطراف می فروشند. در حال حاضر از طریق WeChat و از طریق راهاندازی تجارت الکترونیک منطقه ای محصولات را می فروشند.
 
وی یادآور شد: "همچنین از طریق همکاری با شرکت کشاورزی تایوانی محصولات ما بهبود یافته است. اکنون دو پزشک از سازمان معروف کشاورزی تایوان مسئول بهبود خاک و غربالگری هستند، علاوه بر این، ما به شدت فرآیندهای تولید محصول ارگانیک را دنبال می کنیم." Xianxiong گفت: "اکولوژی ارگانیک پایه و اساس تولید ما است که این باعث می شود محصولات طبیعی با طعم خوب تولید شود. در آینده، ما امیدواریم تا بازار خود را از شمال به شیان و از جنوب به شانگ های و گوانجو گسترش دهیم، همچنین در نظر داریم تا محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم."
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی