1396/4/2 2084

در سال های اخیر خیار ارگانیک نزد چینی ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد.

برنامه توسعه محصولات ارگانیک در چین


"فرآیند تولید سبزیجات ارگانیک، از طریق روش عدم استفاده از مواد شیمیایی و یا دستکاری ژنتیکی انجام می شود. علاوه بر این، سبزیجات تحت قوانین طبیعت و نظریه بوم شناسی تولید می شوند. در راستای افزایش کیفیت زندگی مردم، همراه با توسعه دانش در زمینه تولید مواد غذایی سالم، مصرف کنندگان بیشتر به سبزیجات ارگانیک روی آورده اند." این مطالب را Qiu Xianxiong  از شرکت توسعه کشاورزی Hubei Xing Fu، گفت.
 
به گزارش ایانا از سایت فرش پلازا، وی گفت: "امسال زمان تولید برای خیار ارگانیک از ماه می آغاز می شود و تا ماه نوامبر ادامه دارد. قیمت خیار ارگانیک حدود دو برابر خیار معمولی است. این درحالی است که قیمت بازار برای خیار ارگانیک در سال گذشته به همین نرخ بوده است. البته حجم فروش رشد کرده، چراکه در طی این سال ها خیار ارگانیک نزد مردم محبوبیت بیشتری پیدا کرده است." Qiu Xianxiong افزود: "در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد. علاوه بر این، خیار ارگانیک نسبت به خیار معمولی که با مواد شیمیایی رشد یافته، داری عمر مفید بیشتری است."
 
او در ادامه گفت: "در اژو (Ezhou) در هوبئی (Hubei)، گلخانه خیار ارگانیک داریم. ما برای آزمایش با حدود ۶ مو (واحد مساحت در سیستم اندازه گیری چین) تولید را آغاز کردیم. پس از آن به تولید در ۵۵ مو، اقدام کردیم همچنین در آینده، قصد داریم تا به ۳۰۰-۵۰۰ مو افزایش دهیم. در حال حاضر، ما خیار ارگانیک را تحت نام تجاری ثبت شده "زینگ فو"( Xing Fu) به فروش می رسانیم. " گفتنی است، Qui Xianxiong و شرکت اش محصولات خود را به طور مستقیم و از طریق شرکت های، آنلاین و آفلاین، به ووهان (شهری در چین) و شهرهای اطراف می فروشند. در حال حاضر از طریق WeChat و از طریق راهاندازی تجارت الکترونیک منطقه ای محصولات را می فروشند.
 
وی یادآور شد: "همچنین از طریق همکاری با شرکت کشاورزی تایوانی محصولات ما بهبود یافته است. اکنون دو پزشک از سازمان معروف کشاورزی تایوان مسئول بهبود خاک و غربالگری هستند، علاوه بر این، ما به شدت فرآیندهای تولید محصول ارگانیک را دنبال می کنیم." Xianxiong گفت: "اکولوژی ارگانیک پایه و اساس تولید ما است که این باعث می شود محصولات طبیعی با طعم خوب تولید شود. در آینده، ما امیدواریم تا بازار خود را از شمال به شیان و از جنوب به شانگ های و گوانجو گسترش دهیم، همچنین در نظر داریم تا محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم."
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

۱۵ هکتار گلرنگ در لاشار کشت شد

یک تیر و دو نشان با جذب مهندسان کشاورزی

برآورد تولید ۴۰ کیلوگرم زعفران در فامنین

آغاز کشت قراردادی گندم و جو در اراضی کشت و صنعت مغان

آغاز برداشت کنجد در آغاز برداشت کنجد در خُنجخُنج

برداشت ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کاشان

پیشگیری از جنگل‌ زدایی با نوآوری

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن کود شیمیایی بین کشت و صنعت‌های خوزستان

کشت قراردادی گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی بوشهر

برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان

کشت زیتون مقاوم به کم‌آبی در پژوهشگاه ژنتیک

پیش بینی برداشت ۴۴ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع سمنان

افزایش ۲ برابری تولید زیتون

توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار آری یا خیر؟

کشت فراسرزمینی؛ فرصت یا تهدید؟

۱۴۱ واحد گلخانه خانگی در منطقه سیستان احداث می‌شود

آغاز برداشت محصولات گلخانه ای در جنوب استان کرمان

تولید زعفران و اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر در تایباد

۶۲۹ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت پاییزه می‌رود

تولید کودهای زیستی برای ارتقای سطح عملکرد کشاورزی در کشور

ایجاد اشتغال 5 هزار نفری با تولید محصولات گلخانه ای

اجرای طرح جهش تولید در سطح ۳۵۰ هکتار از اراضی دیم لرستان

۲۵ هکتار به سطح گلخانه‌های همدان اضافه می‌شود

کشت ۲۱۰ هکتار کلزا در همدان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی