1396/4/2 837

در سال های اخیر خیار ارگانیک نزد چینی ها محبوبیت بیشتری پیدا کرده است. در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد.

برنامه توسعه محصولات ارگانیک در چین


"فرآیند تولید سبزیجات ارگانیک، از طریق روش عدم استفاده از مواد شیمیایی و یا دستکاری ژنتیکی انجام می شود. علاوه بر این، سبزیجات تحت قوانین طبیعت و نظریه بوم شناسی تولید می شوند. در راستای افزایش کیفیت زندگی مردم، همراه با توسعه دانش در زمینه تولید مواد غذایی سالم، مصرف کنندگان بیشتر به سبزیجات ارگانیک روی آورده اند." این مطالب را Qiu Xianxiong  از شرکت توسعه کشاورزی Hubei Xing Fu، گفت.
 
به گزارش ایانا از سایت فرش پلازا، وی گفت: "امسال زمان تولید برای خیار ارگانیک از ماه می آغاز می شود و تا ماه نوامبر ادامه دارد. قیمت خیار ارگانیک حدود دو برابر خیار معمولی است. این درحالی است که قیمت بازار برای خیار ارگانیک در سال گذشته به همین نرخ بوده است. البته حجم فروش رشد کرده، چراکه در طی این سال ها خیار ارگانیک نزد مردم محبوبیت بیشتری پیدا کرده است." Qiu Xianxiong افزود: "در مقایسه با خیار طبیعی، خیار ارگانیک نه تنها ترد و دارای اندازه معقول است بلکه طعم تازه هم دارد. علاوه بر این، خیار ارگانیک نسبت به خیار معمولی که با مواد شیمیایی رشد یافته، داری عمر مفید بیشتری است."
 
او در ادامه گفت: "در اژو (Ezhou) در هوبئی (Hubei)، گلخانه خیار ارگانیک داریم. ما برای آزمایش با حدود ۶ مو (واحد مساحت در سیستم اندازه گیری چین) تولید را آغاز کردیم. پس از آن به تولید در ۵۵ مو، اقدام کردیم همچنین در آینده، قصد داریم تا به ۳۰۰-۵۰۰ مو افزایش دهیم. در حال حاضر، ما خیار ارگانیک را تحت نام تجاری ثبت شده "زینگ فو"( Xing Fu) به فروش می رسانیم. " گفتنی است، Qui Xianxiong و شرکت اش محصولات خود را به طور مستقیم و از طریق شرکت های، آنلاین و آفلاین، به ووهان (شهری در چین) و شهرهای اطراف می فروشند. در حال حاضر از طریق WeChat و از طریق راهاندازی تجارت الکترونیک منطقه ای محصولات را می فروشند.
 
وی یادآور شد: "همچنین از طریق همکاری با شرکت کشاورزی تایوانی محصولات ما بهبود یافته است. اکنون دو پزشک از سازمان معروف کشاورزی تایوان مسئول بهبود خاک و غربالگری هستند، علاوه بر این، ما به شدت فرآیندهای تولید محصول ارگانیک را دنبال می کنیم." Xianxiong گفت: "اکولوژی ارگانیک پایه و اساس تولید ما است که این باعث می شود محصولات طبیعی با طعم خوب تولید شود. در آینده، ما امیدواریم تا بازار خود را از شمال به شیان و از جنوب به شانگ های و گوانجو گسترش دهیم، همچنین در نظر داریم تا محصولات خود را به کشورهای دیگر صادر کنیم."
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

تسهیل اخذ مجوز احداث گلخانه در چهارمحال و بختیاری

رشد چشمگیر استفاده از فناوری مکانیزه در بخش کشاورزی در گیلان

مرگ خاموش آب های زیرزمینی

تولید ۹نوع فرومون جنسی حشرات

هشدار کارشناسان نسبت به بهره‌برداری بی‌رویه از محصولات جنگلی شمال

راه‌اندازی سامانه مانیتورینگ سموم کشاورزی در خرداد ۹۹

کشت پاییزه گندم در ۱۸ هزار هکتار از زمین‌های سیستان و بلوچستان

توسعه باغات دیم کردستان، نیازمند بیش از یک میلیون نهال

فرسایش خاک چالش اصلی بخش کشاورزی

هفتاد درصد زمین های کشاورزی کشور فاقد سند

آلودگی خاک ها و منابع این آلودگی

اولین کنفرانس کسب و کارهای کشاورزی کرمان در اسفند

خطر خشکسالی در آفریقای جنوبی برای حیوانات

خرید گندم دوروم با افزایش قیمت ۱۰ درصدی

کشت ایروپونیک زعفران در آمل

معرفی کتاب "باغبانی در دسترس"؛ باغبانی برای نابینایان

کشت فضای باز خیار و فلفل در هرمزگان ممنوع شد

تظاهرات سراسری کشاورزان اروپایی با تراکتور هایشان

تسهیل روند صدور مجوز شرکت‌های دانش بنیان در بخش کشاورزی

طارم را با زیتونش بشناسید

آشنایی با گیاه گل گندم و خواص دارویی آن

هجوم سه موج ملخ صحرایی در انتظار فارس

بررسی چالش‌های فناوری نوین باغداری هوشمند در کشاورزی

بی‌نیازی از درآمد نفت با استفاده از رشته اقتصاد کشاورزی

کشت دوم ترب بعد از برنج در تالش

اگرونیک در شبکه های اجتماعی