1396/6/9 2727

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است.

تحقیقات نشان داد؛

پیاز ارگانیک آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به پیاز غیر ارگانیک دارد


مطالعه منتشر شده در مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی نشان می دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است. برای تحقیق، تیم تحقیقاتی بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ دو نوع پیاز، از ارقام Red Baron (نوعی پیاز قرمز) و هیشکین(نوعی پیاز با پوست طلایی رنگ)را در شرایط مختلف، مورد آزمایش قرار دادند. به گزارش سایت " cas-twas-coebio"، محققان پیازها را تحت ۴ شرایط ، از جمله کاملا آلی، کاملا معمولی و دو حالت ترکیبی (خاک آلی با کنترل آفات کش معمولی و بالعکس) آزمایش کردند.

به این نکته باید اشاره کرد، "کشاورزی متعارف" با توجه به اعمال سنتی (معمول) روی خاک (به عنوان مثال، کود معدنی، بدون محصولات چرخشی) با استفاده از آفات کش های معمول (علف کش های شیمیایی و سایر آفت کش ها) تعریف شده است. درحالی که "کشاورزی ارگانیک" با استفاده از اعمال ارگانیک روی خاک (به عنوان مثال، کود آلی، چرخش محصول، محصولات پوششی) و روش‌های ارگانیک برای کنترل آفات (به عنوان مثال، روش های مکانیزه برای از بین بردن علف هرز، روش های مکانیکی یا روش های گواهی شده برای کنترل آفات) انجام می‌شود.
 
محققان در این آزمایش ها ، سطوح آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مرتبط با سلامت را تجزیه و تحلیل کردند و سطح آنتی اکسیدان بالاتری را در دو نوع پیازی یافتند که به روش ارگانیک رشد یافته بود. همچنین پیاز ارگانیک دارای محتوای فلاونول بالاتر و در حدود ۲۰ درصد بیشتر نسبت به محصول معمولی بود. به باور محققان این میزان اختلاف عمدتا به شیوه های مختلف مدیریت خاک مربوط می شود. نویسندگان همچنین نشان دادند که متغیرهای خارجی مانند آب و هوا و حتی میزان تابش نیز بر محتویات فلاونوئید تاثیر گذار است، این درحالی است که در مطالعات قبلی ارزیابی محصولات ارگانیک و سنتی این موارد در نظر گرفته نشده بود.
 
کیم ریلی، از نویسندگان مطالعه، نتیجه گرفت که این مطالعه "نشان می دهد که چگونه اقدامات انجام شده روی خاک، می تواند بر میکروبیوم خاک ، مواد غذایی و در عین حال سلامت انسان ها تاثیر گذار باشد". گفتنی است، نویسندگان مطالعه، فیو رن از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک ایرلند (Teagasc Food Research Centre)و دانشگاه کرک ایرلند(University College Cork) کیم ریلی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک جوزف پ. کری از دانشگاه کرک ایرلند، میکائیل گافنی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک، محمد حسینی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک و دیلیپ ک. رای از این مرکز بودند.
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

اعزام اردک چینی به پاکستان برای مقابله با ملخ ها

مزارع کشاورزی و دریاچه ارومیه جان دوباره می گیرد

افزایش سرسام‌آور قیمت زنجیبل، سیر و لیمو ترش

درگذشت مدیر جهاد کشاورزی رودبار به‌دلیل علائم مشکوک به کرونا

روش باغبانی بدون شخم (no-dig method) چیست؟

زادگاه تعاونی روستایی ایران را بشناسیم

گل‌دهی درختان میوه‌های هسته‌دار در باغات سیستان و بلوچستان

صنعت ماشین های کشاورزی نیازمند سهمیه فولاد

بی‌توجهی به کشاورزی قراردادی مانع حضور جدی در بازارهای هدف

گیاه نخل مرداب یا پنجه کلاغی

کشاورزی سنتی دیگر مقرون به صرفه نیست

ارائه یک راهبرد جدید برای مقابله با عفونت‌های گیاهی

اجرای ۲۳۸ هزار هکتار سامانه های نوین آبیاری در سال جاری

آتش زدن کاه و کلش برای مبارزه با آفات باوری غلط است

انسان، عامل اصلی گرمایش زمین و تغییرات اقلیمی

ضرورت اصلاح الگوی کشت برای حفظ منافع کشاورزان

کشت ۲۳۰۰ هکتار دانه روغنی در کهگیلویه و بویراحمد

پیشنهاد کشت یولاف ارگانیک به‌جای تولید لبنیات ارگانیک

"اوسک" و نقش‌آفرینی ایران در بازار جهانی زعفران

همکاری ایران و اسپانیا در تامین و تولید بذر سبزی و صیفی

جذب ۶۰۶ میلیارد ریال اعتبار مکانیزاسیون در زنجان

تامین ۴۰ درصد شکر کشور در خوزستان

رونمایی جان دیر از نسل جدید موتورهای چهارچرخ UTV کشاورزی خود

مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در مزارع گندم و جو استان کرمانشاه

صادرات ۵ میلیون کیلوگرم عصاره و اسانس در ۹ ماهه امسال

اگرونیک در شبکه های اجتماعی