1396/6/9 5084

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است.

تحقیقات نشان داد؛

پیاز ارگانیک آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به پیاز غیر ارگانیک دارد


مطالعه منتشر شده در مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی نشان می دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است. برای تحقیق، تیم تحقیقاتی بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ دو نوع پیاز، از ارقام Red Baron (نوعی پیاز قرمز) و هیشکین(نوعی پیاز با پوست طلایی رنگ)را در شرایط مختلف، مورد آزمایش قرار دادند. به گزارش سایت " cas-twas-coebio"، محققان پیازها را تحت ۴ شرایط ، از جمله کاملا آلی، کاملا معمولی و دو حالت ترکیبی (خاک آلی با کنترل آفات کش معمولی و بالعکس) آزمایش کردند.

به این نکته باید اشاره کرد، "کشاورزی متعارف" با توجه به اعمال سنتی (معمول) روی خاک (به عنوان مثال، کود معدنی، بدون محصولات چرخشی) با استفاده از آفات کش های معمول (علف کش های شیمیایی و سایر آفت کش ها) تعریف شده است. درحالی که "کشاورزی ارگانیک" با استفاده از اعمال ارگانیک روی خاک (به عنوان مثال، کود آلی، چرخش محصول، محصولات پوششی) و روش‌های ارگانیک برای کنترل آفات (به عنوان مثال، روش های مکانیزه برای از بین بردن علف هرز، روش های مکانیکی یا روش های گواهی شده برای کنترل آفات) انجام می‌شود.
 
محققان در این آزمایش ها ، سطوح آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مرتبط با سلامت را تجزیه و تحلیل کردند و سطح آنتی اکسیدان بالاتری را در دو نوع پیازی یافتند که به روش ارگانیک رشد یافته بود. همچنین پیاز ارگانیک دارای محتوای فلاونول بالاتر و در حدود ۲۰ درصد بیشتر نسبت به محصول معمولی بود. به باور محققان این میزان اختلاف عمدتا به شیوه های مختلف مدیریت خاک مربوط می شود. نویسندگان همچنین نشان دادند که متغیرهای خارجی مانند آب و هوا و حتی میزان تابش نیز بر محتویات فلاونوئید تاثیر گذار است، این درحالی است که در مطالعات قبلی ارزیابی محصولات ارگانیک و سنتی این موارد در نظر گرفته نشده بود.
 
کیم ریلی، از نویسندگان مطالعه، نتیجه گرفت که این مطالعه "نشان می دهد که چگونه اقدامات انجام شده روی خاک، می تواند بر میکروبیوم خاک ، مواد غذایی و در عین حال سلامت انسان ها تاثیر گذار باشد". گفتنی است، نویسندگان مطالعه، فیو رن از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک ایرلند (Teagasc Food Research Centre)و دانشگاه کرک ایرلند(University College Cork) کیم ریلی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک جوزف پ. کری از دانشگاه کرک ایرلند، میکائیل گافنی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک، محمد حسینی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک و دیلیپ ک. رای از این مرکز بودند.
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

آغاز برداشت گندم از مزارع خراسان شمالی

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

تولید ۳۲۳ هزار تن محصولات صنعتی و کشاورزی در ارس

ساخت کاتالیزور برای تصفیه آب و تولید هیدروژن

اگرونیک در شبکه های اجتماعی