1396/6/9 1913

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است.

تحقیقات نشان داد؛

پیاز ارگانیک آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به پیاز غیر ارگانیک دارد


مطالعه منتشر شده در مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی نشان می دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است. برای تحقیق، تیم تحقیقاتی بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ دو نوع پیاز، از ارقام Red Baron (نوعی پیاز قرمز) و هیشکین(نوعی پیاز با پوست طلایی رنگ)را در شرایط مختلف، مورد آزمایش قرار دادند. به گزارش سایت " cas-twas-coebio"، محققان پیازها را تحت ۴ شرایط ، از جمله کاملا آلی، کاملا معمولی و دو حالت ترکیبی (خاک آلی با کنترل آفات کش معمولی و بالعکس) آزمایش کردند.

به این نکته باید اشاره کرد، "کشاورزی متعارف" با توجه به اعمال سنتی (معمول) روی خاک (به عنوان مثال، کود معدنی، بدون محصولات چرخشی) با استفاده از آفات کش های معمول (علف کش های شیمیایی و سایر آفت کش ها) تعریف شده است. درحالی که "کشاورزی ارگانیک" با استفاده از اعمال ارگانیک روی خاک (به عنوان مثال، کود آلی، چرخش محصول، محصولات پوششی) و روش‌های ارگانیک برای کنترل آفات (به عنوان مثال، روش های مکانیزه برای از بین بردن علف هرز، روش های مکانیکی یا روش های گواهی شده برای کنترل آفات) انجام می‌شود.
 
محققان در این آزمایش ها ، سطوح آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مرتبط با سلامت را تجزیه و تحلیل کردند و سطح آنتی اکسیدان بالاتری را در دو نوع پیازی یافتند که به روش ارگانیک رشد یافته بود. همچنین پیاز ارگانیک دارای محتوای فلاونول بالاتر و در حدود ۲۰ درصد بیشتر نسبت به محصول معمولی بود. به باور محققان این میزان اختلاف عمدتا به شیوه های مختلف مدیریت خاک مربوط می شود. نویسندگان همچنین نشان دادند که متغیرهای خارجی مانند آب و هوا و حتی میزان تابش نیز بر محتویات فلاونوئید تاثیر گذار است، این درحالی است که در مطالعات قبلی ارزیابی محصولات ارگانیک و سنتی این موارد در نظر گرفته نشده بود.
 
کیم ریلی، از نویسندگان مطالعه، نتیجه گرفت که این مطالعه "نشان می دهد که چگونه اقدامات انجام شده روی خاک، می تواند بر میکروبیوم خاک ، مواد غذایی و در عین حال سلامت انسان ها تاثیر گذار باشد". گفتنی است، نویسندگان مطالعه، فیو رن از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک ایرلند (Teagasc Food Research Centre)و دانشگاه کرک ایرلند(University College Cork) کیم ریلی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک جوزف پ. کری از دانشگاه کرک ایرلند، میکائیل گافنی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک، محمد حسینی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک و دیلیپ ک. رای از این مرکز بودند.
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

ملخ های تهران مهاجم نیستند

کشاورزی هیدروپونیک نمی‌تواند ارگانیک باشد

طرح های توسعه گلخانه ای در دست اجرا است

هجوم پروانه‌های خانم قشنگ به مشهد

باغداران در مبارزه با آفات از روغن امولسیون استفاده نکنند

میزان صادرات و واردات برخی ارقام میوه در سال ۹۷

مردم به سمت کشت گلخانه ای سوق داده شوند

سوزنک گیاه عجیبی که بذر خود را در زمین می‌کارد

انواع سیستم ریشه ای گیاهان

صادرات 10 میلیون اصله درخت و گل تولیدی گیلان

خطر آتش سوزی مراتع را تهدید می‌کند

سوسک های سیاه مشکل بهداشتی و کشاورزی ندارند

مشکل وجود نیترات در سیب زمینی های تولید شده در ایران

فاصله ۲.۵ برابری قیمت گل از بازار تا گل فروشی‌ها!

برداشت ۲۸۰ تن گل محمدی در خراسان جنوبی

چهار مورد سم کشاورزی غیر مجاز اعلام شدند

آشنایی با انواع گیاه ختمی

وسایل نقلیه کشاورزی با احتیاط حرکت کنند

لشکر ملخ های مهاجم را بشناسیم

طومار شیخ بهایی قانون آبی منصفانه و عادلانه است

بیماری «فیتوفترا» در کمین سیب زمینی کاران گلستانی

ممنوعیت کشت سیب زمینی در سلسله

آگهی هایی که از تخریب محیط زیست می‌گویند

کاشت و عملیات زراعی یونجه

غذاهای "پروبیوتیک" چه فایده‌ای برای بدن دارند؟

اگرونیک در شبکه های اجتماعی