1396/6/9 4487

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است.

تحقیقات نشان داد؛

پیاز ارگانیک آنتی اکسیدان بیشتری نسبت به پیاز غیر ارگانیک دارد


مطالعه منتشر شده در مجله کشاورزی و شیمی مواد غذایی نشان می دهد که پیاز ارگانیک دارای آنتی اکسیدان بیشتر و میزان فلاونول ، بالاتری نسبت به پیاز معمولی است. برای تحقیق، تیم تحقیقاتی بین سال های ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۴ دو نوع پیاز، از ارقام Red Baron (نوعی پیاز قرمز) و هیشکین(نوعی پیاز با پوست طلایی رنگ)را در شرایط مختلف، مورد آزمایش قرار دادند. به گزارش سایت " cas-twas-coebio"، محققان پیازها را تحت ۴ شرایط ، از جمله کاملا آلی، کاملا معمولی و دو حالت ترکیبی (خاک آلی با کنترل آفات کش معمولی و بالعکس) آزمایش کردند.

به این نکته باید اشاره کرد، "کشاورزی متعارف" با توجه به اعمال سنتی (معمول) روی خاک (به عنوان مثال، کود معدنی، بدون محصولات چرخشی) با استفاده از آفات کش های معمول (علف کش های شیمیایی و سایر آفت کش ها) تعریف شده است. درحالی که "کشاورزی ارگانیک" با استفاده از اعمال ارگانیک روی خاک (به عنوان مثال، کود آلی، چرخش محصول، محصولات پوششی) و روش‌های ارگانیک برای کنترل آفات (به عنوان مثال، روش های مکانیزه برای از بین بردن علف هرز، روش های مکانیکی یا روش های گواهی شده برای کنترل آفات) انجام می‌شود.
 
محققان در این آزمایش ها ، سطوح آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مرتبط با سلامت را تجزیه و تحلیل کردند و سطح آنتی اکسیدان بالاتری را در دو نوع پیازی یافتند که به روش ارگانیک رشد یافته بود. همچنین پیاز ارگانیک دارای محتوای فلاونول بالاتر و در حدود ۲۰ درصد بیشتر نسبت به محصول معمولی بود. به باور محققان این میزان اختلاف عمدتا به شیوه های مختلف مدیریت خاک مربوط می شود. نویسندگان همچنین نشان دادند که متغیرهای خارجی مانند آب و هوا و حتی میزان تابش نیز بر محتویات فلاونوئید تاثیر گذار است، این درحالی است که در مطالعات قبلی ارزیابی محصولات ارگانیک و سنتی این موارد در نظر گرفته نشده بود.
 
کیم ریلی، از نویسندگان مطالعه، نتیجه گرفت که این مطالعه "نشان می دهد که چگونه اقدامات انجام شده روی خاک، می تواند بر میکروبیوم خاک ، مواد غذایی و در عین حال سلامت انسان ها تاثیر گذار باشد". گفتنی است، نویسندگان مطالعه، فیو رن از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک ایرلند (Teagasc Food Research Centre)و دانشگاه کرک ایرلند(University College Cork) کیم ریلی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک جوزف پ. کری از دانشگاه کرک ایرلند، میکائیل گافنی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک، محمد حسینی از مرکز تحقیقات غذایی تی جاسک و دیلیپ ک. رای از این مرکز بودند.
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

افزایش ۷ برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در کشور

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

توسعه کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی با توزیع نهاده های ارزان قیمت

برآورد کشت ۲۶ هزار هکتار ذرت‌دانه‌ای در کرمانشاه

راه‌های رسیدن به کشاورزی تجاری چیست؟

4000 هکتار از مزارع کرمانشاه زیر کشت گیاهان دارویی رفته است

برداشت کلزا در جنوب کرمان آغاز شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی