1396/5/21 965

نماینده مردم سمیرم در مجلس با اشاره به افزایش آمار مصرف فست فود در کشور گفت: افزایش سرانه مصرف مواد غذایی آماده از جمله فست فود ها میان کودکان و نوجوانان خبر خوبی نیست.

نماینده مردم سمیرم در مجلس:

لزوم کاهش مصرف فست فود و استفاده از مواد ارگانیک در تولید


اصغر سلیمی درباره افزایش سرانه مصرف فست فود در کشور، گفت: هشدارهای فراوانی در زمینه اثرات منفی استفاده بدون حساب و کتاب از غذاهای فست فودی توسط کارشناسان بهداشتی داده شده، اما متاسفانه این تذکرات مثمرثمر نبوده است. نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استفاده از موادافزودنی غیرمجاز در فست فودها تنها به نفع سوداگران سلامت و جیب شهروندان تمام می شود، تصریح کرد: مخَلَفات و افزودنی های فست فودی باید تنها با نظارت وزارت بهداشت ودرمان در چرخه توزیع عملیاتی شود.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نمی توان با تذکرات بهداشتی مانع کاهش سرانه فست‌فود به‌ویژه در میان کودکان و نوجوانان شد، باید حداقل از مواد طبیعی و ارگانیک محور در تولید غذایی های فست فودی استفاده شود، تا بتوان سرانه تغذیه ای کشور را به نحو منطقی افزایش داد. دکتر اصغر سلیمی در خصوص شائبه استفاده از مواد بدون کیفیت در برخی فست فودهای غیرمجاز، افزود: برخی از فروشندگان غیرمجاز فست‌فودها و سوءاستفاده کنندگان برای کاهش هزینه تولید با استفاده از مواد غیرمجاز بهداشتی، از جمله سس های بدون برند، اقدام به تولید و عرضه فست فود می کنند.
 
 سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، با اشاره به اینکه اخطار و پلمب در انتظار خاطیان استفاده کننده از موادغیرمجاز در فست‌فودها است، یادآورشد: سس‌ها و مخلفات غیرمجاز درفست فودها باید از بازارمواد غذایی حذف شوند تا علاوه بر پاسداری از سلامت شهروندان بتوان با حمایت از تولید داخلی از سس های برند ایرانی که با حفظ اصول بهداشتی تولید می شوند در چرخه تولید انواع فست فودها استفاده کرد و همچنین در این راستا از شهروندان نیز تقاضا داریم  هر نوع استفاده از مخلفات غیر بهداشتی در فست فودها را توسط فروشندگان اطلاع رسانی کنند.
منبع
ایمنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

پیش بینی برداشت ۱۷۰ تن توت فرنگی در رودبار

راهکار جهاد کشاورزی برای جلوگیری از سرمازدگی باغات گردو

دستیابی به نتایج خوب در زمینه پرورش گیاهان دارویی در استان مازندران

افزایش ۷ برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در کشور

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

توسعه کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی با توزیع نهاده های ارزان قیمت

برآورد کشت ۲۶ هزار هکتار ذرت‌دانه‌ای در کرمانشاه

اگرونیک در شبکه های اجتماعی