1396/5/21 282

نماینده مردم سمیرم در مجلس با اشاره به افزایش آمار مصرف فست فود در کشور گفت: افزایش سرانه مصرف مواد غذایی آماده از جمله فست فود ها میان کودکان و نوجوانان خبر خوبی نیست.

نماینده مردم سمیرم در مجلس:

لزوم کاهش مصرف فست فود و استفاده از مواد ارگانیک در تولید


اصغر سلیمی درباره افزایش سرانه مصرف فست فود در کشور، گفت: هشدارهای فراوانی در زمینه اثرات منفی استفاده بدون حساب و کتاب از غذاهای فست فودی توسط کارشناسان بهداشتی داده شده، اما متاسفانه این تذکرات مثمرثمر نبوده است. نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استفاده از موادافزودنی غیرمجاز در فست فودها تنها به نفع سوداگران سلامت و جیب شهروندان تمام می شود، تصریح کرد: مخَلَفات و افزودنی های فست فودی باید تنها با نظارت وزارت بهداشت ودرمان در چرخه توزیع عملیاتی شود.
 
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نمی توان با تذکرات بهداشتی مانع کاهش سرانه فست‌فود به‌ویژه در میان کودکان و نوجوانان شد، باید حداقل از مواد طبیعی و ارگانیک محور در تولید غذایی های فست فودی استفاده شود، تا بتوان سرانه تغذیه ای کشور را به نحو منطقی افزایش داد. دکتر اصغر سلیمی در خصوص شائبه استفاده از مواد بدون کیفیت در برخی فست فودهای غیرمجاز، افزود: برخی از فروشندگان غیرمجاز فست‌فودها و سوءاستفاده کنندگان برای کاهش هزینه تولید با استفاده از مواد غیرمجاز بهداشتی، از جمله سس های بدون برند، اقدام به تولید و عرضه فست فود می کنند.
 
 سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، با اشاره به اینکه اخطار و پلمب در انتظار خاطیان استفاده کننده از موادغیرمجاز در فست‌فودها است، یادآورشد: سس‌ها و مخلفات غیرمجاز درفست فودها باید از بازارمواد غذایی حذف شوند تا علاوه بر پاسداری از سلامت شهروندان بتوان با حمایت از تولید داخلی از سس های برند ایرانی که با حفظ اصول بهداشتی تولید می شوند در چرخه تولید انواع فست فودها استفاده کرد و همچنین در این راستا از شهروندان نیز تقاضا داریم  هر نوع استفاده از مخلفات غیر بهداشتی در فست فودها را توسط فروشندگان اطلاع رسانی کنند.
منبع
ایمنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی