اصغر سلیمی درباره افزایش سرانه مصرف فست فود در کشور، گفت: هشدارهای فراوانی در زمینه اثرات منفی استفاده بدون حساب و کتاب از غذاهای فست فودی توسط کارشناسان بهداشتی داده شده، اما متاسفانه این تذکرات مثمرثمر نبوده است. نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استفاده از موادافزودنی غیرمجاز در فست فودها تنها به نفع سوداگران سلامت و جیب شهروندان تمام می شود، تصریح کرد: مخَلَفات و افزودنی های فست فودی باید تنها با نظارت وزارت بهداشت ودرمان در چرخه توزیع عملیاتی شود.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه نمی توان با تذکرات بهداشتی مانع کاهش سرانه فستفود بهویژه در میان کودکان و نوجوانان شد، باید حداقل از مواد طبیعی و ارگانیک محور در تولید غذایی های فست فودی استفاده شود، تا بتوان سرانه تغذیه ای کشور را به نحو منطقی افزایش داد. دکتر اصغر سلیمی در خصوص شائبه استفاده از مواد بدون کیفیت در برخی فست فودهای غیرمجاز، افزود: برخی از فروشندگان غیرمجاز فستفودها و سوءاستفاده کنندگان برای کاهش هزینه تولید با استفاده از مواد غیرمجاز بهداشتی، از جمله سس های بدون برند، اقدام به تولید و عرضه فست فود می کنند.
سخنگوی کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس، با اشاره به اینکه اخطار و پلمب در انتظار خاطیان استفاده کننده از موادغیرمجاز در فستفودها است، یادآورشد: سسها و مخلفات غیرمجاز درفست فودها باید از بازارمواد غذایی حذف شوند تا علاوه بر پاسداری از سلامت شهروندان بتوان با حمایت از تولید داخلی از سس های برند ایرانی که با حفظ اصول بهداشتی تولید می شوند در چرخه تولید انواع فست فودها استفاده کرد و همچنین در این راستا از شهروندان نیز تقاضا داریم هر نوع استفاده از مخلفات غیر بهداشتی در فست فودها را توسط فروشندگان اطلاع رسانی کنند.