1396/5/11 419

رئیس انجمن ارگانیک کشاورزی استان زنجان: لغت ارگانیک به شیوه عملکرد کشاورزان و دامپروران در هنگام تولید محصولات اطلاق می‌شود.

رئیس انجمن ارگانیک کشاورزی استان زنجان:

ارگانیک شیوه عملکرد کشاورزان و دامپروران است

عبدالله اسماعیلیان، رئیس انجمن ارگانیک کشاورزی استان زنجان در گفت‌وگو با ایسنا:
 
لغت ارگانیک به شیوه عملکرد کشاورزان و دامپروران در هنگام تولید محصولات اطلاق می‌شود. آموزش و اطلاع‌رسانی در ‌خصوص محصولات ارگانیک و آگاهی‌بخشی راجع به اثرات و تبعات بهره‌مندی از این‌چنین محصولاتی در سلامت خانواده و جامعه بیش از هر امر دیگری ضروری است. این مسئول ادامه داد: برگزاری دوره‌های آموزشی در رابطه با محصولات ارگانیک امری حیاتی است و برپایی سمینارها و تمرکز در تبلیغات در سطح استانی می‌تواند نتایج مطلوبی در راستای هدایت صحیح مصرف‌کنندگان شود.
 
در وهله نخست، آموزش تولیدکنندگان و کشاورزان و نهادینه کردن تولید محصولات سالم و ارگانیک گام موثری برای ترویج این نوع محصولات خواهد بود. اسماعیلیان خاطرنشان کرد: همکاری مابین اتاق بازرگانی، شهرداری و جهاددانشگاهی غایت معرفی و شناساندن محصولات ارگانیک در استان را بیش از پیش مقرر خواهد کرد.
 
رئیس انجمن ارگانیک کشاورزی استان زنجان در رابطه با محصولات ارگانیک، یادآور شد: لغت ارگانیک به شیوه یا عملکرد کشاورزان هنگام پرورش، تولید و حتی فرآوری محصولاتی از جمله میوه‌ها، سبزیجات، صیفی‌جات و حبوبات اشاره می‌کند. در عین حال لبنیات و حتی گوشت نیز که در رده محصولات دامی جای دارد، از این طبقه‌بندی خارج نیست.
 
وی تصریح کرد: هدف کشاورزان و دامپرورانی که در این زمینه فعالیت می‌کنند، به‌طور مشخص حفاظت از خاک و آب به عنوان دو عنصر اصلی تولید محصول و در عین حال کاهش آلودگی‌ها است. در واقع کشاورزان و دامپرورانی که محصولات خود را به شیوه ارگانیک پرورش می‌دهند، به هیچ‌وجه از روش‌های قراردادی و معمول برای کوددهی، کنترل آفات و حتی شیوه‌های رایج مقابله با انواع بیماری‌های دامی استفاده نمی‌کنند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

لزوم ترویج روش مبارزه غیر شیمیایی و بدون مصرف سم به کشاورزان

سالانه ۲۰ میلیون تُن محصولات علوفه ای در کشور تولید می‌شود

نمایشگاه و جشنواره ارگانیک ایران تهران 98 دوازدهمین دوره

مسابقه دانشجویی با محوریت کشاورزی ارگانیک و شهری

برداشت ۴۸ تن شلتوک ارگانیک از روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز

"بیوره" چیست و چه عوارضی دارد؟

نود درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود

پرورش کرم ابریشم در استان تهران احیا شد

طرح فراز؛ داربستی کردن باغهای انگور در ملایر

احداث اولین بازار بزرگ گل و گیاه در محدوده سرخه حصار

صادرات شلتوک خوزستان آزاد شد

قارچ شیتاکه (Shiitake) چیست

سرمازدگی پاییزه در کمین باغ‌ها و مزارع

تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه؛ تجارتی جدید و سودآور

آشنایی با درخت زیبای نمدار یا تیلیا

مورینگا، گز روغن؛ معجزه طبیعت

آسیا و اقیانوسیه تحت تاثیر تغییرات اقلیم و ناامنی غذایی

سهم ایران از تجارت جهانی زعفران کمتر از ۱۰ درصد است

آغاز طرح پایش اراضی کشاورزی روستاهای ورامین

پیش‌بینی تولید ۴۰۰۰ تن عسل در همدان

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در آبان

نشست تخصصی گیاهان دارویی و قارچ‌های کوهی در کاشان

گوگل به هوش مصنوعی بو کشیدن یاد می‌دهد!

ارائه آموزش های نوین باغداری اولویت جهاد کشاورزی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی