عبدالله اسماعیلیان اظهار کرد: آموزش و اطلاعرسانی در خصوص محصولات ارگانیک و آگاهیبخشی راجع به اثرات و تبعات بهرهمندی از اینچنین محصولاتی در سلامت خانواده و جامعه بیش از هر امر دیگری ضروری است. این مسئول ادامه داد: برگزاری دورههای آموزشی در رابطه با محصولات ارگانیک امری حیاتی است و برپایی سمینارها و تمرکز در تبلیغات در سطح استانی میتواند نتایج مطلوبی در راستای هدایت صحیح مصرفکنندگان شود.
وی افزود: در وهله نخست، آموزش تولیدکنندگان و کشاورزان و نهادینه کردن تولید محصولات سالم و ارگانیک گام موثری برای ترویج این نوع محصولات خواهد بود. اسماعیلیان خاطرنشان کرد: همکاری مابین اتاق بازرگانی، شهرداری و جهاددانشگاهی غایت معرفی و شناساندن محصولات ارگانیک در استان را بیش از پیش مقرر خواهد کرد. رئیس انجمن ارگانیک کشاورزی استان زنجان در رابطه با محصولات ارگانیک، یادآور شد: لغت ارگانیک به شیوه یا عملکرد کشاورزان هنگام پرورش، تولید و حتی فرآوری محصولاتی از جمله میوهها، سبزیجات، صیفیجات و حبوبات اشاره میکند. در عین حال لبنیات و حتی گوشت نیز که در رده محصولات دامی جای دارد، از این طبقهبندی خارج نیست.
وی تصریح کرد: هدف کشاورزان و دامپرورانی که در این زمینه فعالیت میکنند، بهطور مشخص حفاظت از خاک و آب به عنوان دو عنصر اصلی تولید محصول و در عین حال کاهش آلودگیها است. در واقع کشاورزان و دامپرورانی که محصولات خود را به شیوه ارگانیک پرورش میدهند، به هیچوجه از روشهای قراردادی و معمول برای کوددهی، کنترل آفات و حتی شیوههای رایج مقابله با انواع بیماریهای دامی استفاده نمیکنند.