1396/5/10 251

رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان: میزان مصرف سموم در اراضی شالیزاری کاهش یافته و تاکید ما بیشتر روی کشاورزی ارگانیک و تولید برنج سالم و ارگانیک است.

با رویکرد کشت ارگانیک برنج

۳۰ درصد برنج شالیزارهای گیلان آماده برداشت است

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: تاکنون در 5 درصد از شالیزارهای استان برنج برداشت شده و 30 درصد آماده برداشت است. علیرضا شعبان نژاد در گفت‌وگو با ایسنا‌ گفت: گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و در حال حاضر محصول برنج در صددرصد از شالیزارهای استان رسیده است.
 
وی با بیان اینکه تاکنون برداشت برنج در‌ 5درصد از شالیزارهای گیلان برداشت شده است، اضافه کرد: در حال حاضر در 30 درصد از شالیزارهای گیلان برنج آماده برداشت است. شعبان نژاد ادامه داد: طبق گزارشات دریافتی از شهرستان‌ها به نظر می‌رسد، امسال شاهد افزایش تولید برنج سفید در استان گیلان باشیم، اما میزان دقیق تولید این محصول پس از برداشت نهایی برنج اعلام می‌شود.
 
رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان تصریح کرد: اغلب رقم کشت شده در گیلان از نوع هاشمی است و در استان گیلان یکی از با کیفیت‌ترین برنج‌های دنیا تولید می‌شود که از نظر طعم و کیفیت رقیب ندارد. وی با بیان اینکه افزایش تولید برنج سالم ارگانیک یکی از اولویت‌های کاری سازمان جهادکشاورزی گیلان است، ادامه داد: میزان مصرف سموم در اراضی شالیزاری کاهش یافته و تاکید ما بیشتر روی کشاورزی ارگانیک و تولید محصول ارگانیک است.
 
وی خاطرنشان کرد: البته سم به مثابه دارو در علم پزشکی است و وقتی گیاه مبتلا به بیماری می‌شود، برای درمانش گیاه‌پزشک داروی مرتبط را تجویز می‌کند که مشهور به سم در اذهان عمومی است. شعبان نژاد تصریح کرد: اگرچه هدف اصلی کاهش مصرف سموم و تولید محصولات سالم است، لیکن در صورت لزوم کشاورزان ضمن مشاوره با کارشناسان مراکز جهادکشاورزی مستقر در دهستان‌ها و مراجعه به کلینیک‌های گیاه‌پزشکی ناچار به استفاده از سموم برای جلوگیری از پیشرفت آفات و بیماری‌‌ها هستند. وی بر اقدام سریع شالیکاران جهت برداشت برنج و بهره‌گیری از شرایط جوی مساعد روزهای اخیر تاکید کرد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزی حفاظتی و افزایش عملکرد گندم هدف پروژه ایران - سیمیت

اعلام آمادگی فائو برای مبارزه با آفت ملخ در ایران

استفاده اسپانیا و امارات از زعفران فله ایرانی

راه اندازی مشاغل سبز برای بانوان روستایی

امنیت غذایی چیست؟

کربن خاک: مهمترین محدودیت در کشاورزی کشور

زنبورداری صنعتی رو به رشد در ایران گفتگو

ملخ های دریایی چگونه از خوزستان سردرآورده‌اند؟

ششمین کنفرانس پژوهش‌های کاربردی در علوم کشاورزی

استفاده مداوم سموم دلیل بی اثر شدن آفت کش ها

اثر سرمازدگی مستقیم بر گیاه گندم

شناسایی 50 گونه جلبک دارویی در هرمزگان

مخالفت مجلس با ممنوعیت کشت برنج

گل های زینتی تیره‌ نعناع

یخ زدن خاک سبب بهبود خصوصیات فیزیکی خاک می‎شود

قابلیت چابهار در ایجاد گلخانه بیشتر از برخی کشورهاست

برگزاری همایش ملی "زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی"

کشاورزان جنوب کرمان از کشت پیاز خودداری کنند

معرفی شبدر سفید و نحوه کشت آن

گیاه دارویی بارهنگ برای درمان سرفه

بیمه ماشین آلات کشاورزی تخفیف 30درصدی خورد

کتاب "گیاهان صنعتی" وارد بازار نشر شد

راه اندازی سامانه رصد بازار در هندوستان برای کشاورزان

کشاورزی بدون استفاده از خاک در صد سال آینده

پرورش نشای آنغوزه برای نخستین بار در کشور

اگرونیک در شبکه های اجتماعی