1396/5/10 381

رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان: میزان مصرف سموم در اراضی شالیزاری کاهش یافته و تاکید ما بیشتر روی کشاورزی ارگانیک و تولید برنج سالم و ارگانیک است.

با رویکرد کشت ارگانیک برنج

۳۰ درصد برنج شالیزارهای گیلان آماده برداشت است

رئیس سازمان جهادکشاورزی گیلان گفت: تاکنون در 5 درصد از شالیزارهای استان برنج برداشت شده و 30 درصد آماده برداشت است. علیرضا شعبان نژاد در گفت‌وگو با ایسنا‌ گفت: گیلان 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری دارد و در حال حاضر محصول برنج در صددرصد از شالیزارهای استان رسیده است.
 
وی با بیان اینکه تاکنون برداشت برنج در‌ 5درصد از شالیزارهای گیلان برداشت شده است، اضافه کرد: در حال حاضر در 30 درصد از شالیزارهای گیلان برنج آماده برداشت است. شعبان نژاد ادامه داد: طبق گزارشات دریافتی از شهرستان‌ها به نظر می‌رسد، امسال شاهد افزایش تولید برنج سفید در استان گیلان باشیم، اما میزان دقیق تولید این محصول پس از برداشت نهایی برنج اعلام می‌شود.
 
رییس سازمان جهادکشاورزی گیلان تصریح کرد: اغلب رقم کشت شده در گیلان از نوع هاشمی است و در استان گیلان یکی از با کیفیت‌ترین برنج‌های دنیا تولید می‌شود که از نظر طعم و کیفیت رقیب ندارد. وی با بیان اینکه افزایش تولید برنج سالم ارگانیک یکی از اولویت‌های کاری سازمان جهادکشاورزی گیلان است، ادامه داد: میزان مصرف سموم در اراضی شالیزاری کاهش یافته و تاکید ما بیشتر روی کشاورزی ارگانیک و تولید محصول ارگانیک است.
 
وی خاطرنشان کرد: البته سم به مثابه دارو در علم پزشکی است و وقتی گیاه مبتلا به بیماری می‌شود، برای درمانش گیاه‌پزشک داروی مرتبط را تجویز می‌کند که مشهور به سم در اذهان عمومی است. شعبان نژاد تصریح کرد: اگرچه هدف اصلی کاهش مصرف سموم و تولید محصولات سالم است، لیکن در صورت لزوم کشاورزان ضمن مشاوره با کارشناسان مراکز جهادکشاورزی مستقر در دهستان‌ها و مراجعه به کلینیک‌های گیاه‌پزشکی ناچار به استفاده از سموم برای جلوگیری از پیشرفت آفات و بیماری‌‌ها هستند. وی بر اقدام سریع شالیکاران جهت برداشت برنج و بهره‌گیری از شرایط جوی مساعد روزهای اخیر تاکید کرد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی