1398/10/22 1512

بازارچه محلی ورودی مهدیشهر، کانال ارتباطی عرضه تولیدات اُرگانیک و عشایری به بازار بزرگ تقاضاست.

معاون اقتصادی استاندار سمنان تاکید کرد:

لزوم تسریع در ایجاد بازارچه تولیدات اُرگانیک و عشایری ایل سنگسر

حشمت‌لله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان:

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: بازارچه محلی در ورودی شهرستان مهدیشهر، کانال ارتباطی مطلوب مابین عرضه تولیدات اُرگانیک و عشایری به بازار بزرگ تقاضاست. حشمت‌لله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در نشست جمع بندی مسائل و موارد پیرامون محل پیشنهادی جهت احداث بازارچه عرضه محصولات اُرگانیک و عشایری شهرستان مهدیشهر، اظهار کرد: راه اندازی بازارچه عرضه محصولات صنایع دستی، اُرگانیک و محصولات عشایری در شهرستان‌های استان مورد تاکید استانداری است و این مهم در شهرستان مهدیشهر به واسطه تولیدات مطلوب در بخش های مختلف از قبیل صنایع دستی، باغی، محصولات کشاورزی و به خصوص محصولات و تولیدات ایل سنگسری، باید به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه معرفی ایل سنگسری باید همواره همراه با ارائه محصولات و تولیدات این عزیزان به بازار بزرگ تقاضا باشد، ادامه داد: محصولات و صنایع دستی مطلوبی از سوی ایل سنگسری در طول سال تولید می شود که نیاز است تا در راستای توجه به ایل سنگسری و تقویت اقتصاد آن، این مجموعه بزرگ و مطلوب تولید را به یک بازار تقاضا با گستره وسیع ارتباط دهیم.

عسگری خاطرنشان کرد: بهترین نقطه و مکان یابی مناسب برای ارتباط مابین عرضه تولیدات و محصولات شهرستان و محصولات ایل سنگسری و بازار تقاضای مطلوب با گستره وسیعی که در شهر سمنان وجود دارد، شهر درجزین است. وی با بیان اینکه این بازارچه باید عنوان بازارچه عرضه محصولات اُرگانیک و محصولات عشایری راه اندازی شود، اظهار کرد: در حال حاضر به صورت پراکنده در شهر ارائه محصولات و تولیدات لبنی ایل سنگسری و محصولات اُرگانیک باغی و کشاورزی از نقاط مختلف شهرستان وجود دارد اما نیاز به راه اندازی و ایجاد یک مجموعه منسجم برای عرضه این مهم به بازار تقاضا به صورت‌ مشهود، احساس می شود.

معاون اقتصادی استاندار سمنان ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت‌ گرفته در خصوص معرفی محصولات و تولیدات شهرستان، تاکید کرد: تاکنون مجموعه منسجمی برای انجام این ‌مهم در شهرستان وجود نداشت که راه اندازی بازارچه عرضه محصولات اُرگانیک و محصولات عشایری شهرستان مهدیشهر با در نظر گرفتن تمامی ابعاد و جوانب آن، تدوین طرح جامع اقتصادی مطلوب در این خصوص و توجه به مسائل و مباحث فرهنگی پیرامون آن، می تواند در معرفی ایل سنگسری و تولیدات آنها و شناساندن پتانسیل های شهرستان در حوزه تولیدات باغی و محصولات کشاورزی بسیار موثر باشد.

عسگری با تاکید بر در نظر گرفتن مسائل فرهنگی پیرامون راه اندازی این مجموعه گفت: ضمن توجه جدی به مسائل اقتصادی بازارچه محصولات اُرگانیک و عشایری شهرستان مهدیشهر، باید این مجموعه به عنوان دروازه فرهنگی برای معرفی شهرستان به مسافران باشد. وی با بیان اینکه موقعیت مکانی باید به گونه ای باشد که مجموعه ای مفرح بوده و هم برای تفریح و هم برای خرید خانواده ها مناسب باشد، اضافه کرد: از حیث فنی این موضوع باید بررسی شده و در صورت قابل دفاع بودن، مسائل تامین مالی، اجرا و مشارکت دستگاه های اجرایی مورد جمع بندی قرار خواهد گرفت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان گفت: باید طرح جامع اقتصادی این طرح در اسرع وقت تدوین شود، مباحث فرهنگی پیرامون آن بررسی و از مشارکت دستگاه های اجرایی به بهترین نحو ممکن استفاده شود که انشالله تا پایان سال شاهد بهره برداری این مجموعه باشیم‌.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی