حسین رضایی مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان گفت: کشاورزان منطقه ده پشته در رفسنجان امسال در افزون بر ۳ هکتار از اراضی خود اقدام به کشت ارگانیک سیر کردهاند که بدون استفاده از سموم و کودهای مضر محصول خوبی تولید کردهاند. وی افزود: امیدواریم این کشت بعنوان کشت جایگزین بتواند در آینده تولید و اقتصاد شهرستان را رونق ببخشد.
مدیر جهاد کشاورزی رفسنجان گفت: در هر هکتار حدود ۴۰ تا ۴۵ تن سیر تولید میشود که در مقایسه با پایین بودن هزینه تولید صرفه اقتصادی خوبی دارد. امیر حسینی یکی از تولید کنندگان سیر هم با ابراز خوشحالی از اینکه محصول خوبی امسال دارد گفت: تولید سیر ارگانیک با همت کشاورزان در منطقه ده پشته آغاز شده و امیدواریم با کمک و حمایت مسئولان در سالهای آینده این تولید به بالاترین حد خود برسد. وی اختصاص وام و حمایت بازار فروش محصول را باعث رونق تولید این محصول در شهرستان دانست.