1397/8/5 614

متخصصان تغذیه و سلامت تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد.

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان


متخصصان تغذیه و سلامت بر اساس نتایج یک مطالعه جدید تاکید دارند که مصرف غذاهای ارگانیک خطر ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد. به گزارش ایسنا، طبق مطالعه اخیر به طور خاص افرادی که اغلب مواد غذایی ارگانیک مصرف می‌کنند، نسبت به افرادی که هرگز یا به ندرت از این مواد غذایی استفاده می‌کنند، احتمال کمتری برای ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی و سرطان خون نوع لنفوم غیر هاجکین دارند.

یک تیم پزشکی فرانسوی در همین رابطه رژیم غذایی نزدیک به ۶۹ هزار بزرگسال را بررسی کردند. داوطلبان این مطالعه که اغلب زنانی با میانگین سنی ۴۰ سال بودند بر اساس میزان مصرف محصولات ارگانیک از جمله میوه ها و سبزیجات، گوشت و ماهی، غذاهای آماده، روغن‌های گیاهی و ادویه جات، مکمل‌های غذایی و سایر محصولات به چهار گروه تقسیم شدند.

نتایج مطالعه نشان داد افرادی که بیشترین میزان مصرف غذاهای ارگانیک را داشتند ۲۵ درصد کمتر احتمال ابتلا به سرطان داشته و به طور خاص این افراد ۷۳ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان خون لنفوم غیر هاجکین و ۲۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان پستان پس از یائسگی بودند. این کاهش خطر ابتلا به سرطان حتی در افرادی که به میزان کمتری غذاهای ارگانیک مصرف می‌کردند، مشاهده شد.

به گزارش سی ان ان، متخصصان توضیحی احتمالی برای رابطه منفی بین مصرف مواد غذایی ارگانیک و خطر ابتلا به سرطان مطرح می‌کنند و کاهش آلودگی‌های موجود در غذاهای ارگانیک را علت این رابطه می دانند. از همین رو در صورتی که این یافته ها تایید شود، ترویج مصرف مواد غذایی ارگانیک در عموم مردم می‌توانند راهبردی پیشگیرانه در برابر سرطان باشد. به گفته محققان اکثر افرادی که در حوزه کشاورزی هم مشغول به کار نیستند به واسطه غذاها در معرض آفت کش ها قرار می‌گیرند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

اعزام اردک چینی به پاکستان برای مقابله با ملخ ها

مزارع کشاورزی و دریاچه ارومیه جان دوباره می گیرد

افزایش سرسام‌آور قیمت زنجیبل، سیر و لیمو ترش

درگذشت مدیر جهاد کشاورزی رودبار به‌دلیل علائم مشکوک به کرونا

روش باغبانی بدون شخم (no-dig method) چیست؟

زادگاه تعاونی روستایی ایران را بشناسیم

گل‌دهی درختان میوه‌های هسته‌دار در باغات سیستان و بلوچستان

صنعت ماشین های کشاورزی نیازمند سهمیه فولاد

بی‌توجهی به کشاورزی قراردادی مانع حضور جدی در بازارهای هدف

گیاه نخل مرداب یا پنجه کلاغی

کشاورزی سنتی دیگر مقرون به صرفه نیست

ارائه یک راهبرد جدید برای مقابله با عفونت‌های گیاهی

اجرای ۲۳۸ هزار هکتار سامانه های نوین آبیاری در سال جاری

آتش زدن کاه و کلش برای مبارزه با آفات باوری غلط است

انسان، عامل اصلی گرمایش زمین و تغییرات اقلیمی

ضرورت اصلاح الگوی کشت برای حفظ منافع کشاورزان

کشت ۲۳۰۰ هکتار دانه روغنی در کهگیلویه و بویراحمد

پیشنهاد کشت یولاف ارگانیک به‌جای تولید لبنیات ارگانیک

"اوسک" و نقش‌آفرینی ایران در بازار جهانی زعفران

همکاری ایران و اسپانیا در تامین و تولید بذر سبزی و صیفی

جذب ۶۰۶ میلیارد ریال اعتبار مکانیزاسیون در زنجان

تامین ۴۰ درصد شکر کشور در خوزستان

رونمایی جان دیر از نسل جدید موتورهای چهارچرخ UTV کشاورزی خود

مبارزه شیمیایی با علف‌های هرز در مزارع گندم و جو استان کرمانشاه

صادرات ۵ میلیون کیلوگرم عصاره و اسانس در ۹ ماهه امسال

اگرونیک در شبکه های اجتماعی