1396/12/14 1262

مطالعه جدید نشان می دهد شیر اُرگانیک در مقایسه با شیر معمولی سرشار از اسیدچرب امگا۳ است که سلامت قلب عروق را تقویت می کند.

محققان توصیه می کنند؛

شیر ارگانیک و کاهش ریسک بیماری قلبی عروقی


شیر ارگانیک شیری است که گاو با ۱۰۰ درصد علف ارگانیک و رژیم غذایی مبتنی بر غلات تغذیه شده باشد. درحالیکه اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ از مواد مغذی ضروری بدن هستند، مصرف بیش از اندازه زیاد امگا۶ و بسیار کم امگا۳ می تواند ریسک بیماری قلبی-عروقی، چاقی و دیابت را افزایش دهد. یافته‌ها نشان می‌دهد شیر ارگانیک دارای نسبت تقریبا یک به یک امگا۶/امگا۳ است، درحالیکه این نسبت در شیر معمولی ۵.۷ به یک است.

 

شیر ارگانیک همچنین در مقایسه با شیر معمولی ۵۲ درصد کمتر اسید چرب امگا۶ دارد. بعلاوه شیر ارگانیک دارای بالاترین میزان اسیدچرب اسید لینولئیک (CLA) است. «چارلز بن بروک»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه جانز هاپکینز، در این باره می گوید: «توازن عالی اسیدهای چرب امگا۳ و امگا۶ در محصولات لبنی حاصل از شیر ارگانیک به مصرف‌کنندگان کمک می‌کند تا ریسک بیماری قلبی عروقی و سایر بیماری‌های متابولیک را کاهش دهند.»

 

به گفته محققان، اسیدهای چرب امگا۳ و CLA علاوه بر فواید متابولیکی و قلبی-عروقی برای زنان باردار و شیرده، نوزادان و کودکان هم مفید هستند. انواع گوناگون اسیدهای چرب امگا۳ در رشد چشم ها، مغز و سیستم عصبی نقش مهمی ایفاء می‌کنند. مصرف کافی امگا۳ می تواند زوال عملکرد شناختی را در بین افراد مسن کُند نماید.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

پیش بینی برداشت ۱۷۰ تن توت فرنگی در رودبار

راهکار جهاد کشاورزی برای جلوگیری از سرمازدگی باغات گردو

دستیابی به نتایج خوب در زمینه پرورش گیاهان دارویی در استان مازندران

افزایش ۷ برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در کشور

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

توسعه کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی با توزیع نهاده های ارزان قیمت

برآورد کشت ۲۶ هزار هکتار ذرت‌دانه‌ای در کرمانشاه

اگرونیک در شبکه های اجتماعی