1396/5/5 2074

مدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت: تولید محصولات ارگانیک و مطابق با استانداردهای بین ‌المللی از مهم ‌ترین دغدغه‌ های مسئولان شهرستان نطنز در راستای افزایش سهم صادراتی تولیدات کشاورزی این شهرستان در بازارهای خارجی است.

مدیر جهاد کشاورزی:

دغدغه مدیران نطنز تولید محصولات ارگانیک برای صادرات است

عبدالرضا مهدی‌ بادی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای اداری نطنز اظهار کرد: وجود مجموع 12 هزار و 500 هکتار امور باغی و زراعی که 7 هزار و 500 هکتار به زراعت و بقیه به باغ‌ ها اختصاص دارد شهرستان نطنز را به قطب کشاورزی استان اصفهان تبدیل کرده است. وی با بیان اینکه زعفران، به و انار از محصولاتی هستند که در تولید دارای رتبه‌ های برتر استانی هستند، افزود: سطح زیر کشت این محصولات ارزشمند در شهرستان نطنز در 10 سال گذشته از 50 هکتار به بیش از 220 هکتار رسیده است و با توجه به ارزیابی‌ های انجام‌ شده توسط متخصصان و نیز دریافت گواهی کیفیت عالی، هم‌ اکنون این محصولات صادر می ‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز تصریح کرد: این شهرستان با تولید بیش از 15 درصد محصول «به» در کشور بزرگ‌ ترین تولید کننده این محصول در استان اصفهان است و بزرگ‌ ترین باغ در کشور با 150 هکتار مساحت در منطقه رحمت ‌آباد نطنز سالانه بیش از 2 هزار و 500 تن به تولید و محصول آن به بازارهای داخلی و خارجی صادر می‌ شود. وی با بیان اینکه حدود هزار و 600 هکتار از زمین‌ های شهرستان زیر کشت محصول انار است، گفت: تولید محصولات ارگانیک و مطابق با استاندارد های بین ‌المللی از مهم ‌ترین دغدغه ‌های مسئولان شهرستان در راستای افزایش سهم صادراتی تولیدات کشاورزی نطنز در بازارهای خارجی است که متاسفانه هم‌اکنون حدود 45 درصد از باغ های انار به خاطر سرمازدگی آسیب جدی دیده‌ اند.

مهدی ‌بادی اضافه کرد: با توجه به بحث کم‌ آبی در منطقه و سیاست‌های کلی در مورد تغییر الگوی کشت و حذف کشت درختان غیر مثمر، در شهرستان نطنز اقدام‌های مناسبی پیرامون این موضوع صورت گرفت و امروز شاهدیم در نطنز از چند هکتار کشت درخت پسته، به یک هزار هکتار کشت درخت پسته رسیده است که این نوع درخت نیاز به آبیاری کم دارد و محصول گران ‌قیمتی محسوب می شود که باعث رضایت کشاورزان منطقه شده است. وی از افزایش کاشت گیاهان دارویی در نطنز خبر داد و خاطرنشان کرد: کشت آزمایشی گیاهان دارویی همچون زیره سبز، قدومه شیرازی، سیاه دانه و مارتیغال در مزرعه های شهرستان با هدف بررسی سازگاری، تشویق و ترویج کشت گیاهان دارویی که با شرایط آب و هوایی این شهرستان سازگاری دارد در دستور کار جهاد کشاورزی قرار گرفته و در نتایج اولیه موفقیت‌آمیز نیز بوده است.

مدیر جهاد کشاورزی نطنز خواستار بازنگری در پرداخت خسارت بیمه کشاورزان شد و گفت: بیمه محصولات کشاورزی کل فرآیند تولید را تحت پوشش قرار نمی‌ دهد و می ‌طلبد برای حمایت از کشاورزان مبلغ پرداختی از سوی بیمه افزایش پیدا کند. شهرستان نطنز با بیش از 47 هزار نفر جمعیت در 125 کیلومتری شمال مرکز استان اصفهان قرار دارد.
منبع
ایرنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی