1396/3/18 2267

جانشین فرماندار خلخال گفت: این شهرستان از شهرستان های نمونه و برتر کشور در تولید محصولات کشاورزی ارگانیک در کشور است.

خلخال از شهرستان‌های نمونه در تولید محصولات ارگانیک کشور است


احمد قنبری روز چهارشنبه در جلسه ستاد گرامیداشت هفته محیط زیست افزود: ادامه کشاورزی و باغداری معیشتی و سنتی همراه با پرهیز کشاورزان و باغداران منطقه از استفاده از هر گونه کودها و سموم شیمیایی در تولید محصولات زراعی و باغی موجب شده تا نام این شهرستان در لیست شهرستان های نمونه و برتر کشور در بحث تولید محصولات ارگانیک به ثبت رسد.

وی با اشاره به نتایج منفی ناشی از استفاده از کودها و سموم شیمیایی در تولید محصولات کشاورزی در سایر مناطق کشور و آثار زیانبار و مخرب آن بر روی محیط زیست گفت: تولید محصولات ارگانیک کشاورزی و باغی در خلخال سبب حفظ محیط زیست ، پیشگیری از آلودگی های زیست محیطی ناشی از استفاده از کودها و سموم شیمیایی و در نتیجه حفظ حیات وحش و گونه های نادر جانوری در این شهرستان شده است.
 
قنبری همچنین با اشاره به خطر آلودگی محیط یست پیرامون روستاهای خلخال ناشی از رها سازی زباله ها و یا دفن غیراصولی زباله در مجاور روستاها از اجباری شدن طرح بهینه سازی محل های دفن زباله های روستای خبر داد. او گفت: دهیاران شهرستان موظف به فنس کشی محل دفن باله ها همراه با پوشش روزانه زباله ها با استفاده از خاک در جلوگیری از آلودگی محیط زیست هستند.

وی همچنین از برنامه ریزی برای گرامیداشت روز جهانی و هفته محیط زیست در خلخال خبر داد و افزود: پاکسازی نمادین تفرجگاه ها و مناطق نمونه گردشگری ، سطح شهر خلخال ، برگزاری مسابقات تیراندازی به اهداف پروازی با هدف آشتی شکارچیان با طبیعت و حیات وحش ، برپایی همایش دوچرخه سواری عمومی و چند برنامه زیست محیطی دیگر از جمله برنامه های پیش بینی شده برای هفته محیط زیست است که از 17 تا 22 خرداد در مناطق مختلف این شهرستان با همکاری اداره محیط زیست ، ورزش و جوانان ، دهیاری ها و سایر دستگاه های اجرایی مرتبط اجرا خواهد شد. خلخال در 115 کیلومتری جنوب اردبیل قرار دارد.
منبع
ایرنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

تامین نیاز کشور به بذرهای اصلاح‌شده از سوی دانش‌بنیان‌ها

برداشت ۱۷۵ تن توت درختی در آذربایجان غربی آغاز شد

آغاز برداشت گندم از مزارع خراسان شمالی

گستردگی فرصت‌های سرمایه گذاری در بخش کشاورزی استان اردبیل

کشت گیاهان دارویی در ۱۴۰۰ هکتار از اراضی کم بازده لرستان

آغاز دومین مرحله آبگذاری شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان از فردا

خرید ۳۰ تن گندم بذری در خراسان شمالی

پیش‌بینی برداشت ۵۰ تن گل‌محمدی از مزارع اسدآباد

۹۰ درصد کودهای کشاورزی، تولید داخلی است

برداشت "کلزا" از مزارع کرمانشاه آغاز شد

کاشت گیاهان دارویی از راهکارهای مقابله با بحران کم‌آبی

انجام نشاء در ۱۲۵ هزار هکتار از شالیزارهای گیلان

چرا خشکه‌کاری برنج در گلستان شکست خورد؟

پیش‌بینی تولید ۶۸ هزار تن گل محمدی در سال جاری

توسعه ۶ برابری گلخانه‌های رزن

توزیع بیش از ۷ هزار تن کود شیمیایی در خوزستان

پیش‌بینی تولید ۶۰۰۰ تن کلزا در خراسان رضوی طی سال جاری

اولین مزرعه نوآوریِ جنوب کرمان رتبه برتر کشور را کسب کرد

حفظ منابع آب و خاک تنها راه رسیدن به توسعه پایدار است

چهارمین جشنواره توت‌فرنگی در روستای گردشگری شیان برگزار می‌شود

نشاء برنج در ۲۵۰۰ هکتار از اراضی شالیزاری گیلان

توسعه ۱۰۰۰ هکتاری کشت گیاهان دارویی در لرستان

نخستین مزرعه هوشمند کشور راه‌اندازی می‌شود

نشاء شالی در مزارع گلستان آغاز شد

آغاز برداشت گل محمدی از باغات بهاباد یزد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی