1396/4/14 2299

صندوق بین المللی توسعه کشاورزی و دولت سریلانکا توافقنامه تأمین مالی را امضا کردند که به ۵۷ هزار خانوار روستایی فقیر در سریلانکا کمک خواهد کرد تا با توسعه امکانات معیشتی در بخش کشاورزی، درآمد و امنیت غذایی شان افزایش یابد.

بر اساس یک توافقنامه تامین مالی

سرمایه‌گذاری صندوق بین‌المللی توسعه کشاورزی روی مشارکت خرده مالکان سریلانکایی


در تاریخ ۲۶ ژوئن ۲۰۱۷، صندوق بین المللی توسعه کشاورزی۱(IFAD) و دولت سریلانکا توافقنامه تأمین مالی را امضا کردند که به ۵۷ هزارو ۵۰۰ خانوار روستایی فقیر در سریلانکا کمک خواهد کرد تا با توسعه امکانات معیشتی و فرصت های شغلی در بخش کشاورزی، درآمد و امنیت غذایی شان افزایش یابد. به گزارش وبسایت ایفاد، برنامه مشارکت کشاورزی خرده مالکان۲(SAP)، از طریق وام های ۷,۳۳ میلیون دلاری آی اف اِی دی به اضافه ۴.۱۹ میلیون دلاری از سوی دولت، به کاهش ناکارآمدی و فقر روستایی در فقیرترین مناطق روستایی این کشور کمک خواهد کرد. این برنامه در مجموع شامل هزینه ۱۰۵ میلیون دلاری است که قسمتی از آن را بخش خصوصی تأمین می کند.
 
گیلبرت اف هونگبو (Gilbert F Houngbo)، رئیس آی اف اِی دی و آر اچ اس ساماراتونگا (R H S Samaratounga)، وزیر خزانه داری وزرات امور مالی و رسانه های جمعی سریلانکا این توافقنامه مالی را امضا کردند. از آن جائی که سریلانکا کشوری با درآمد پایین تا متوسط است، امنیت غذایی و تغذیه در سراسر این کشور وضعیت نامساعدی دارد. میزان رشد و میزان تلفات در میان کودکان زیر ۵ سال در این کشور به ترتیب ۱۵ و ۲۲ درصد است. کشاورزان کوچک؛ کارگران مزرعه؛ کارگران غیراستخدامی و بدون زمین؛ جوانان و زنان، گروه های جمعیتی اند که بیشتر تحت تأثیر فقر قرار دارند.
 
هیوبرت بویرارد (Hubert Boirard)، مدیر برنامه آی اف اِی دی در سریلانکا می گوید: "نزدیک به ۹۰ درصد فقرای سریلانکایی در مناطق روستایی زندگی می کنند و معیشت آن ها به کشاورزی وابسته است. توسعه زنجیر ارزش کسب و کار کشاورزی که فرآیندهای تولید، توزیع و بازاریابی محصولات کشاورزی را دربر می گیرد؛ به کشاورزان کوچک کمک خواهد کرد تا درآمدشان را افزایش دهند و فرصت های شغلی و وضعیت تغذیه خانواده های خود را بهبود بخشند."
 
با وجود کاهش سهم تولید ناخالص داخلی۳ (GDP)، بخش کشاورزی، همچنان ستون فقرات کشور سریلانکا و منبع مهم اشتغال است. مزارع بزرگ چای، کائوچو و نارگیل پرورش می دهند. کشاورزان کوچک برنج، ذرت و انواع میوه ها و سبزیجات را تولید می کنند. در هر دو بخش صادرات و بازارهای محلی، توان بالقوه ای برای تولیدات کشاورزی مردم روستایی وجود دارد. با شناسایی و پذیرایی از بازارهای خاص، آن ها می توانند مزایای بسیاری را برای کالاهای کشاورزی شان به دست آورند. بخش خصوصی به همکاری با تولیدکنندگان کوچک برای افزایش میزان و کیفیت کالاهای شان و پاسخگویی به نیازهای بازار تمایل نشان می دهد.
 
این برنامه جدید سکویی برای دستیابی کشاورزان کوچک، به ویژه زنان و جوانان، به مهارت های شغلی و تأمین مالی است و به آنان کمک خواهد کرد تا با یکدیگر و همچنین بخش خصوصی همکاری کنند. صندوق بین المللی توسعه کشاورزی از سال ۱۹۷۸ در کشور سریلانکا کار می کند و در مجموع، در ۱۸ برنامه و پروژه، ۲,۳۱۷ میلیون دلار سرمایه گذاری کرده و به بیش از ۶۱۴ هزارو ۸۳۲ خانوار رسیدگی کرده است.
پی نوشت ...
۱. International Found for Agriculture Development
۲. Smallholder Agribusiness Partnerships
۳. Gross domestic product
منبع
ایانا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی