1396/5/31 1965

اگر خیال می‌کنید که سبزیجات و میوه‌های ارگانیک به دلیل اینکه به آفت کش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اید.

ضدعفونی کردن سبزیجات با محلول خانگی


سبزیجات و میوه‌های تابستانی به دلیل آلودگی های فراوانی که دارند باید حتما قبل از مصرف ضدعفونی شوند. به شما پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از ضدعفونی کننده‌های شیمیایی با یک محلول خانگی سبزیجات را ضدعفونی کنید.اگر خیال می‌کنید که سبزیجات و میوه‌های ارگانیک به دلیل اینکه به آفت کش و مواد شیمیایی آلوده نیستند بنابراین نیازی به تمیز شدن ندارد، اشتباه بزرگی را مرتکب شده‌اید.
 
میوه ها و سبزیجات حتی اگر آغشته به انواع آفت‌کش ها و مواد شیمیایی نباشند، باز هم حاوی موادی در سطوح خود هستند که می‌توانند برای سلامتی مضر باشند. ممکن است سبزیجات و میوه‌ها با کودهای طبیعی و تقویت‌کننده‌های خاک از جمله ورمی‌کمپوست رشد یافته باشد. از این رو، تمیز کردن میوه‌ها و سبزیجات به کمک ترکیبی طبیعی حاوی جوش شیرین بسیار کارایی دارد. بی‌‌کربنات سدیم یا جوش شیرین یک ماده طبیعی بوده که به راحتی نیز قابل تهیه است. نکته مهم در مورد جوش شیرین این است که یک «آفت کش زیستی» محسوب می‌شود؛ بنابراین می‌تواند انواع باکتری، ویروس و قارچ را از بین ببرد.
 
طرز تهیه محلول ضدعفونی کننده خانگی برای سبزیجات
نحوه تهیه این ترکیب کاملا ساده است. کافی است چند قاشق جوش شیرین را داخل یک یا دو فنجان آب ریخته و خوب هم بزنید تا محلول کمی چسبناک شود. سپس ترکیب به دست آمده را داخل یک اسپری یا ظرف بریزید. در حالت دوم، باید محلول را با یک برس به میوه‌ها یا سبزیجات بکشید. در مرحله آخر فراموش نکنید که باید آن میوه یا سبزیجات را با آب کاملا بشویید تا اثری از جوش شیرین بر روی آن‌ها باقی نماند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

بیش از هزار تن محصول از گلستان‌های گل محمدی لرستان برداشت می‌شود

پیش بینی برداشت ۱۷۰ تن توت فرنگی در رودبار

راهکار جهاد کشاورزی برای جلوگیری از سرمازدگی باغات گردو

دستیابی به نتایج خوب در زمینه پرورش گیاهان دارویی در استان مازندران

افزایش ۷ برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در کشور

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

توسعه کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی با توزیع نهاده های ارزان قیمت

اگرونیک در شبکه های اجتماعی