1396/8/24 1285

متخصص طب سنتی گفت: با مصرف نان تهیه شده از گندم سبوس دار ارگانیک از ۷۰ بیماری می توان پیشگیری کرد.

متخصص طب سنتی مطرح کرد:

فواید نان سبوس دار و ارگانیک


حمید رضا ضیایی عصر دوشنبه در مراسم بزرگداشت روز ملی نان اظهار داشت: تنها با تولید نان گندم سبوس دار ارگانیک و جای دادن آن در سبد خانوار و مصرف آن میتوانیم از ۷۰ بیماری صد در صد پیشگیری کنیم. وی بیان داشت: نان کامل که منظور همان نان سبوس دار است دارای مواد مغذی همچون بیوتین و زینک و تمام انواع ویتامین گروه B و E  است. متخصص طب سنتی گفت: اگر می خواهیم نسل سالمی داشته باشیم تنها با تولید نان کامل و سبوس دار و مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده می توانیم به آن دست یابیم. وی با بیان اینکه بیوتین موجود در نان سبوس دار میتواند عامل پیشگیری از ریزش مود، تنظیم کننده قند خون و کلسترول و غیره باشد، افزود: این در حالی است که تولید نان با آرد سفید تنها یک نان بی کیفیت و عاری از هر گونه مواد مغذی را به خانوارها تحویل داده است.

 

ضیایی با اشاره به اینکه سبوس گندم که امروز از نان جدا می شود در بین ۴۰۰ هزار نوع گیاه در سطح دنیا دارای بیشترین نوع بیوتین است، ادامه داد: این در حالی است که امروز نان های سفید عاری از هر گونه بیوتین است. وی که یک نان کامل و سبوس دار را مشابه دیازپام دانست، افزود: همانطور که دیازپام عامل درمان از استرس و افسردگی و اختلال خواب است، با مصرف یک نان کامل نیز می توانیم استرس، افسردگی و اختلال خواب را درمان کنیم. متخصص طب سنتی با بیان اینکه تنها با تولید نان با کیفیت می توان بیماری ها را درمان کرد، گفت: امیدواریم که پزشکان نیز با ما در یک سنگر باشند و با همیاری یکدیگر بتوانیم نان کامل و سبوس دار را بار دیگر به سبد خانوار بازگردانیم.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

لزوم ترویج روش مبارزه غیر شیمیایی و بدون مصرف سم به کشاورزان

سالانه ۲۰ میلیون تُن محصولات علوفه ای در کشور تولید می‌شود

نمایشگاه و جشنواره ارگانیک ایران تهران 98 دوازدهمین دوره

مسابقه دانشجویی با محوریت کشاورزی ارگانیک و شهری

برداشت ۴۸ تن شلتوک ارگانیک از روستاهای محدوده منطقه آزاد انزلی

پرورش بوقلمون ارگانیک در دانشگاه تبریز

"بیوره" چیست و چه عوارضی دارد؟

نود درصد زعفران جهان در ایران تولید می‌شود

پرورش کرم ابریشم در استان تهران احیا شد

طرح فراز؛ داربستی کردن باغهای انگور در ملایر

احداث اولین بازار بزرگ گل و گیاه در محدوده سرخه حصار

صادرات شلتوک خوزستان آزاد شد

قارچ شیتاکه (Shiitake) چیست

سرمازدگی پاییزه در کمین باغ‌ها و مزارع

تبدیل پسماند کشاورزی به علوفه؛ تجارتی جدید و سودآور

آشنایی با درخت زیبای نمدار یا تیلیا

مورینگا، گز روغن؛ معجزه طبیعت

آسیا و اقیانوسیه تحت تاثیر تغییرات اقلیم و ناامنی غذایی

سهم ایران از تجارت جهانی زعفران کمتر از ۱۰ درصد است

آغاز طرح پایش اراضی کشاورزی روستاهای ورامین

پیش‌بینی تولید ۴۰۰۰ تن عسل در همدان

برگزاری دومین کنفرانس بین‌المللی گل محمدی در آبان

نشست تخصصی گیاهان دارویی و قارچ‌های کوهی در کاشان

گوگل به هوش مصنوعی بو کشیدن یاد می‌دهد!

ارائه آموزش های نوین باغداری اولویت جهاد کشاورزی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی