1396/8/24 2973

متخصص طب سنتی گفت: با مصرف نان تهیه شده از گندم سبوس دار ارگانیک از ۷۰ بیماری می توان پیشگیری کرد.

متخصص طب سنتی مطرح کرد:

فواید نان سبوس دار و ارگانیک


حمید رضا ضیایی عصر دوشنبه در مراسم بزرگداشت روز ملی نان اظهار داشت: تنها با تولید نان گندم سبوس دار ارگانیک و جای دادن آن در سبد خانوار و مصرف آن میتوانیم از ۷۰ بیماری صد در صد پیشگیری کنیم. وی بیان داشت: نان کامل که منظور همان نان سبوس دار است دارای مواد مغذی همچون بیوتین و زینک و تمام انواع ویتامین گروه B و E  است. متخصص طب سنتی گفت: اگر می خواهیم نسل سالمی داشته باشیم تنها با تولید نان کامل و سبوس دار و مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده می توانیم به آن دست یابیم. وی با بیان اینکه بیوتین موجود در نان سبوس دار میتواند عامل پیشگیری از ریزش مود، تنظیم کننده قند خون و کلسترول و غیره باشد، افزود: این در حالی است که تولید نان با آرد سفید تنها یک نان بی کیفیت و عاری از هر گونه مواد مغذی را به خانوارها تحویل داده است.

 

ضیایی با اشاره به اینکه سبوس گندم که امروز از نان جدا می شود در بین ۴۰۰ هزار نوع گیاه در سطح دنیا دارای بیشترین نوع بیوتین است، ادامه داد: این در حالی است که امروز نان های سفید عاری از هر گونه بیوتین است. وی که یک نان کامل و سبوس دار را مشابه دیازپام دانست، افزود: همانطور که دیازپام عامل درمان از استرس و افسردگی و اختلال خواب است، با مصرف یک نان کامل نیز می توانیم استرس، افسردگی و اختلال خواب را درمان کنیم. متخصص طب سنتی با بیان اینکه تنها با تولید نان با کیفیت می توان بیماری ها را درمان کرد، گفت: امیدواریم که پزشکان نیز با ما در یک سنگر باشند و با همیاری یکدیگر بتوانیم نان کامل و سبوس دار را بار دیگر به سبد خانوار بازگردانیم.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

آغاز برداشت کنجد در آغاز برداشت کنجد در خُنجخُنج

برداشت ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کاشان

پیشگیری از جنگل‌ زدایی با نوآوری

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن کود شیمیایی بین کشت و صنعت‌های خوزستان

کشت قراردادی گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی بوشهر

برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان

کشت زیتون مقاوم به کم‌آبی در پژوهشگاه ژنتیک

پیش بینی برداشت ۴۴ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع سمنان

افزایش ۲ برابری تولید زیتون

توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار آری یا خیر؟

کشت فراسرزمینی؛ فرصت یا تهدید؟

۱۴۱ واحد گلخانه خانگی در منطقه سیستان احداث می‌شود

آغاز برداشت محصولات گلخانه ای در جنوب استان کرمان

تولید زعفران و اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر در تایباد

۶۲۹ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت پاییزه می‌رود

تولید کودهای زیستی برای ارتقای سطح عملکرد کشاورزی در کشور

ایجاد اشتغال 5 هزار نفری با تولید محصولات گلخانه ای

اجرای طرح جهش تولید در سطح ۳۵۰ هکتار از اراضی دیم لرستان

۲۵ هکتار به سطح گلخانه‌های همدان اضافه می‌شود

کشت ۲۱۰ هکتار کلزا در همدان

افزایش ۶۰ درصدی تولید محصولات علوفه‌ای در قائنات

تغییر الگوی کشت موجب بهره وری ۳۰۰۰ میلیارد تومانی اقتصاد خراسان شمالی می شود

بیش از ۱۶ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیرکشت چغندر پاییزه می‌رود

تعیین الگوی کشت در حوضه‌های آبی خوزستان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی