مدیرجهاد کشاورزی میرجاوه گفت: از 3 هزار هکتار اراضی باغی در این شهرستان 300 هکتار به کشت زردالو اختصاص دارد که از این میزان 200 هکتار بارور است. به گزارش ایسنا، «محسن کهرازهی» افزود: در این شهرستان چهار نوع زردآلو به نام شاهرودی، کرجی، شکم پاره و محلی تولید میشود. وی در ادامه از پیشبینی برداشت 2000 تن زردآلو در میرجاوه خبر داد و گفت: عملکرد برداشت زردآلو در هر هکتار 10 تن است.
کهرازهی خاطرنشان کرد: در زمان برداشت زردآلو در این شهرستان برای 300 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم اشتغال ایجاد میشود. وی اظهار کرد: محصول برداشت شده در این شهرستان به مصارف داخلی شهرستان و مرکز استان میرسد.
مدیرجهاد کشاورزی میرجاوه خاطرنشان کرد: اصلاح الگو مصرف آب در این منطقه سبب تداوم در تولید این محصول در منطقه میشود. کهرازهی همچنین به موقعیت مناسب این شهرستان در تولید انگور نیز اشاره کرد و گفت: پنج نوع انگور از قبیل یاقوتی، فخری، شش عروس، عسگری و رغم قندهاری در میرجاوه کشت میشود.
وی تصریح کرد: برداشت انگور در شهرستان مرزی میرجاوه از تیرماه شروع شده است و تا مردادماه ادامه دارد و هنگام برداشت برای بیش از دو هزار نفر شغل ایجاد میشود. وی تصریح کرد: انگور برداشت شده به مرکز استان و به دلیل همجواری با کشور پاکستان به این کشور صادر میشود. مدیر جهاد کشاورزی میرجاوه خاطرنشان کرد: شهرستان مرزی میرجاوه بهعلت داشتن شرایط اقلیمی مناسب یکی از قطبهای مهم کشاورزی در استان است.