1396/2/31 1565

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر گفت: توسعه کارگاه‌های تولید کود ارگانیک جزو برنامه‌های اولویت‌دار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر است.

مدیر جهاد کشاورزی بوشهر:

کارگاه‌های تولید کود ارگانیک در بوشهر توسعه می‌یابد


امراله احمدی بعد از ظهر یکشنبه در بازدید از کارگاه تولید کود ورمی کمپوست اظهار داشت: با توجه به روند کاهش استفاده از کودها و سموم شیمیایی و به منظور تولید محصولات ارگانیک و توسعه استفاده از کودهای آلی به‌ویژه ورمی کمپوست ایجاد کارگاه‌های تولید کود ارگانیک جزو برنامه‌های اولویت‌دار این مدیریت محسوب می‌شود. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر اضافه کرد: ورمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بو، عاری از تخم علف‌های هرز و حاوی میکرو ارگانیسم هوازی سفید مانند ازت و باکتری ها است.
 
احمدی ادامه داد: بالا بودن میزان عناصر اصلی غذایی در مقایسه با سایر کودهای آلی و دارا بودن عناصر میکرو مانند آهن، روی، مس و منگنز از دیگر ویژگی‌های کود ورمی کمپوست است. وی بیان کرد: دارابودن مواد محرکه  رشد گیاهی نظیر هورمون ها، قابلیت بالای نگهداری آب و مواد غذایی، فرآوری سریع تر از سایر کمپوست ها، عاری از باکتری های غیرهوازی، قارچ ها و میکروارگانیسم های پاتوژن و قابل مصرف در پرورش همه محصولات کشاورزی است. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بوشهر افزود: این واحد تولیدی با ظرفیت تولید ۱۵ هزار تن در سال فعالیت دارد و از سال ۱۳۹۰ در زمینی به مساحت چهار هکتار راه‌اندازی شده است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

سیر تند طارم سبز می‌شود

به بهانه‌ی روز جهانی غذا؛ در آرزوی جهانی بدون گرسنگی

خواص دارویی آویشن کوهی یا مرزنگوش وحشی

اقتصادی شدن کشاورزی؛ نیازمند تکمیل زنجیره تولید

راه‌اندازی بازار زعفران ارگانیک در اروپا

کشاورزان گندم دوروم بکارند

تعلیف دام در مراتع کشور دو برابر ظرفیت موجود است

صد میلیون دلار ارزش صادرات گیاهان دارویی مرتعی

معرفی گل نخود، عطری دلنشین، بذرهایی سمی

سلامت محصولات کشاورزی از مزرعه تا سفره

سیستم کشاورزی هوشمند در آذربایجان شرقی راه اندازی می‌شود

تولید اولین کود زیستی "پتاسیمی" در کشور

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

اگرونیک در شبکه های اجتماعی