1396/9/8 2774

کامبوچا دارای خواص سم‌زدایی، خواص آنتی‌اکسیدانی، افزایش قدرت ایمنی، سم زدایی از کلیه‌ها، بهبود عملکرد عروق، درمان کم‌خونی، درمان آسم و بهبود سیستم عصبی است، این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه و دیگر آب‌میوه‌های صنعتی شود.

فواید نوشیدنی ارگانیک کامبوچا


رضا بهروزی با اشاره به اینکه کامبوچا محصولی با قدمت بیش از 2 هزار سال است، که در گذشته برای درمان انواع بیماری‌ها تهیه و تجویز می‌شد. هر چند چای تخمیری کامبوچا طرفداران زیادی دارد اما این نوشیدنی سلامت، آنگونه که باید در کشورمان شناخته شده نیست و لازم است مردم با این محصول سالم و اثرگذار بیشتر آشنا شوند. بهروزی تصریح کرد: کامبوجا از ترکیب چای سبز، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که 10 روز طول می‌کشد، چای کامبوچا آماده می‌شود. وی گفت: کامبوچا یک نوشیدنی «پروبیوتیک» است و  از سیستم ایمنی و گوارشی بدن حفاظت می‌کند. این نوشیدنی مفید همچنین حاوی آنزیم، اسیدهای آمینه، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است.

 

بهروزی عنوان کرد: این نوشیدنی مفید باعث بهبود عملکرد کبد می‌شود و از اسیدی شدن کبد جلوگیری می‌کند. اسید گلوکزونیک موجود در کامبوچا در بدن قابلیت تبدیل به گلوکزامین، کندروتئین سولفات و سایر پلی‌ساخاریدها و گلوکوپروتئین‌های مرتبط با مفاصل، کلاژن و مایع نرم کننده حرکت مفاصل می‌شود. این نوشیدنی همچنین سبب بهبود التهاب مفاصل و علائم روماتیسم و نقرس می‌شود. وی اظهار داشت: کامبوچا  همچنین دارای خواص سم‌زدایی، خواص آنتی‌اکسیدانی، افزایش قدرت ایمنی، سم زدایی از کلیه‌ها، بهبود عملکرد عروق، درمان کم‌خونی، درمان آسم و بهبود سیستم عصبی است. این تولید کننده کامبوچای ارگانیک گفت: نوشیدنی سلامتی کامبوچا انرژی‌زا است و میزان جذب آهن بدن را افزایش می‌دهد. کامبوجا باعث تنظیم متابولیسم شده و منجر به کاهش وزن می‌شود. وی اظهار داشت:  برنا کامبوچا با هدف ارتقاء سطح سلامتی جامعه و ارائه محصولات جایگزین نوشابه‌های مضر صنعتی، تحقیقات خود را در زمینه نوشیدنی‌های گیاهی تخمیری از سال 1387 به همت جمعی از متخصصین صنعت و دانشگاه شروع و در واحد تحقیق و توسعه شرکت ، موفق به طراحی و تولید نوشیدنی تخمیری کامبوچا بر پایه طب سنتی شد. این واحد تولیدی تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده و عضو انجمن جهانی تولیدکنندگان کامبوچا است.

 

بهروزی تاکید کرد: کامبوچا یک نوشیدنی مفید و سلامت‌بخش است که نیاز به توجه بیشتر دارد. این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه و دیگر آب‌میوه‌های صنعتی شود. وی اظهار داشت: همانطور که می‌دانید هر محصولی می‌تواند با کیفیت متفاوتی تولید شود و کامبوچا نیز از این قاعده مستثنی نیست. برنا کامبوچا از یک نوع چای خاص و مواد اولیه ارگانیک و مرغوب تهیه می‌شود که همین مسئله باعث ایجاد تمایز محصول ما با سایر محصولات شده است. بهروزی خاطرنشان کرد: ما به روشی خاص با اضافه کردن گیاهان دارویی به این نوشیدنی طعمی متفاوت، با خواص بیشتر را برای شما تولید  و این باعث افتخار ماست که نوشیدنی کاملاً طبیعی و ارگانیک بدون استفاده از هیچ‌گونه مواد افزودنی و نگه‌دارنده‌های شیمیایی  را به شما عرضه می‌کنیم.

منبع
تسنیم

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

اصلاح درختان بادام زودگل باغستان سنتی قزوین

آغاز برداشت محصول طرح باغچه‌های سالم در مرودشت

راهیابی ۱۵ تیم به استارتاپ ویکند کشاورزی و سلامت هوشمند پارک فناوری تهران

کارآفرینی با عطر و بوی گل و گیاه

برخی شالیزارهای گیلان آبستن خوشه زنی

برداشت ۱۲ هزار تن انبه در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی پارک‌های سلامت و مزارع نمونه و الگویی در حوزه علوم کشاورزی

تولید ۴۳ درصد دانه‌های روغنی کشور در گلستان

کشت ۶۰ درصد شالیزارهای مازندران به صورت مکانیزه

هفت تأثیر حیاتی جنگل‌ها بر زندگی انسان

خراسان جنوبی جزء استان‌های برتر در اجرای سیستم‌های نوین آبیاری

آغاز فصل برداشت هندوانه در داورزن

بهره‌برداری از ٧٨٢ هکتار سیستم نوین آبیاری در سیستان وبلوچستان

برداشت ۱۰۰ تن گل محمدی در بروجرد

آغاز مبارزه شیمیایی با آفت بالشک مرکبات در مازندران

حال شالیزارهای رشت خوب است

خرید ۱۸ هزار تُن گندم از کشاورزان لرستان

کشت حبوبات در اردبیل رونق گرفته است

۷۵ هکتار از اراضی کشاورزی کلیبر زیر کشت کلزا و گلرنگ می‌رود

افزایش ۱۰ درصدی برداشت گندم در شوط

برداشت نوبرانه های تابستانی در جنوب کرمان آغاز شد

آغاز به کار هفدهمین نمایشگاه فضای سبز و پانزدهمین نمایشگاه گل و گیاه ایران-تبریز

تولید ۲۶ هزار تن انگور در تاکستان های جهرم

نکته‌های نگهداری از گیاهان آپارتمانی (بخش اول)

اجرای ٣١٠ هکتار سیستم نوین آبیاری در فنوج سیستان وبلوچستان

اگرونیک در شبکه های اجتماعی