1396/9/8 3223

کامبوچا دارای خواص سم‌زدایی، خواص آنتی‌اکسیدانی، افزایش قدرت ایمنی، سم زدایی از کلیه‌ها، بهبود عملکرد عروق، درمان کم‌خونی، درمان آسم و بهبود سیستم عصبی است، این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه و دیگر آب‌میوه‌های صنعتی شود.

فواید نوشیدنی ارگانیک کامبوچا


رضا بهروزی با اشاره به اینکه کامبوچا محصولی با قدمت بیش از 2 هزار سال است، که در گذشته برای درمان انواع بیماری‌ها تهیه و تجویز می‌شد. هر چند چای تخمیری کامبوچا طرفداران زیادی دارد اما این نوشیدنی سلامت، آنگونه که باید در کشورمان شناخته شده نیست و لازم است مردم با این محصول سالم و اثرگذار بیشتر آشنا شوند. بهروزی تصریح کرد: کامبوجا از ترکیب چای سبز، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود. پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که 10 روز طول می‌کشد، چای کامبوچا آماده می‌شود. وی گفت: کامبوچا یک نوشیدنی «پروبیوتیک» است و  از سیستم ایمنی و گوارشی بدن حفاظت می‌کند. این نوشیدنی مفید همچنین حاوی آنزیم، اسیدهای آمینه، آنتی‌اکسیدان‌ها و پلی‌فنول‌ها است.

 

بهروزی عنوان کرد: این نوشیدنی مفید باعث بهبود عملکرد کبد می‌شود و از اسیدی شدن کبد جلوگیری می‌کند. اسید گلوکزونیک موجود در کامبوچا در بدن قابلیت تبدیل به گلوکزامین، کندروتئین سولفات و سایر پلی‌ساخاریدها و گلوکوپروتئین‌های مرتبط با مفاصل، کلاژن و مایع نرم کننده حرکت مفاصل می‌شود. این نوشیدنی همچنین سبب بهبود التهاب مفاصل و علائم روماتیسم و نقرس می‌شود. وی اظهار داشت: کامبوچا  همچنین دارای خواص سم‌زدایی، خواص آنتی‌اکسیدانی، افزایش قدرت ایمنی، سم زدایی از کلیه‌ها، بهبود عملکرد عروق، درمان کم‌خونی، درمان آسم و بهبود سیستم عصبی است. این تولید کننده کامبوچای ارگانیک گفت: نوشیدنی سلامتی کامبوچا انرژی‌زا است و میزان جذب آهن بدن را افزایش می‌دهد. کامبوجا باعث تنظیم متابولیسم شده و منجر به کاهش وزن می‌شود. وی اظهار داشت:  برنا کامبوچا با هدف ارتقاء سطح سلامتی جامعه و ارائه محصولات جایگزین نوشابه‌های مضر صنعتی، تحقیقات خود را در زمینه نوشیدنی‌های گیاهی تخمیری از سال 1387 به همت جمعی از متخصصین صنعت و دانشگاه شروع و در واحد تحقیق و توسعه شرکت ، موفق به طراحی و تولید نوشیدنی تخمیری کامبوچا بر پایه طب سنتی شد. این واحد تولیدی تحت نظارت سازمان غذا و دارو بوده و عضو انجمن جهانی تولیدکنندگان کامبوچا است.

 

بهروزی تاکید کرد: کامبوچا یک نوشیدنی مفید و سلامت‌بخش است که نیاز به توجه بیشتر دارد. این نوشیدنی می‌تواند جایگزین نوشابه و دیگر آب‌میوه‌های صنعتی شود. وی اظهار داشت: همانطور که می‌دانید هر محصولی می‌تواند با کیفیت متفاوتی تولید شود و کامبوچا نیز از این قاعده مستثنی نیست. برنا کامبوچا از یک نوع چای خاص و مواد اولیه ارگانیک و مرغوب تهیه می‌شود که همین مسئله باعث ایجاد تمایز محصول ما با سایر محصولات شده است. بهروزی خاطرنشان کرد: ما به روشی خاص با اضافه کردن گیاهان دارویی به این نوشیدنی طعمی متفاوت، با خواص بیشتر را برای شما تولید  و این باعث افتخار ماست که نوشیدنی کاملاً طبیعی و ارگانیک بدون استفاده از هیچ‌گونه مواد افزودنی و نگه‌دارنده‌های شیمیایی  را به شما عرضه می‌کنیم.

منبع
تسنیم

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

توسعه کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی با توزیع نهاده های ارزان قیمت

برآورد کشت ۲۶ هزار هکتار ذرت‌دانه‌ای در کرمانشاه

راه‌های رسیدن به کشاورزی تجاری چیست؟

4000 هکتار از مزارع کرمانشاه زیر کشت گیاهان دارویی رفته است

برداشت کلزا در جنوب کرمان آغاز شد

افتتاح بوستان کشاورزی شهری در مشهد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی