مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از برداشت چای ترش برای نخستین بار در هرمزگان خبر داد. به گزارش جهادکشاورزی هرمزگان، سیدرضا امیری زاده گفت: پیش بینی می شود امسال از ۳ و نیم هکتار از زمینهای کشاورزی استان حدود یک تن محصول برداشت شود. وی با اشاره به اینکه، برداشت چای ترش تا پایان آبان ادامه دارد، افزود: شهرستانهای پارسیان و قشم مهمترین مناطق کشت چای ترش در استان است. چای ترش انواع بیماریهای کبدی را برطرف کرده و خطر ابتلا به سرطان را کاهش میدهد و سرعت سوخت و ساز بدن را افزایش داده و باعث کاهش تدریجی وزن میشود.