پرویز موسینژاد اظهار داشت: مکانیزاسیون بهعنوان یک عامل تعیینکننده و حیاتی در اقتصادی کردن تولید محصولات کشاورزی و افزایش توانایی انسان در انجام کار و بهرهوری و استفاده بهتر از نهادههای کشاورزی از اهمیت ویژهای برخوردار است که میتوان مکانیزاسیون را بهعنوان یکی از فعالیتهای اثرگذار در بخش کشاورزی نام برد. وی دستیابی به تولید غذا و امنیت غذایی را علاوه بر مسائل بهزراعی و بهنژادی جزو با توسعه مکانیزاسیون و استفاده از ابزار و تجهیزات و فنآوریهای مناسب غیرممکن دانست.
رئیس اداره فناوریهای مکانیزه کشاورزی مازندران تأمین ابزار موردنیاز مکانیزاسیون شامل ماشینها، ادوات و تجهیزات کشاورزی را ضروری دانست و افزود: تأمین ادوات کشاورزی سالها است که مدنظر مسئولان بخش کشاورزی است. موسینژاد بابیان اینکه در چهار سال اخیر برای تجهیز و نوسازی ماشینها و ادوات کشاورزی دو هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال تسهیلات بانکی جذب شد، گفت: این میزان تسهیلات برای خرید ۲ هزار و ۵۳۰ دستگاه تراکتور، ۴۰ دستگاه کمباین غلات، یکهزار و ۲۳۵ دستگاه کمباین برنج، ۳۶۲ دستگاه نشاکار و ۲ هزار و ۲۱۴ دستگاه ادوات و تجهیزات کشاورزی بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برای یکهزار و ۳۷۷ ماشین خودگردان کشاورزی تشکیل پرونده شد که یکهزار و ۳۲۸ ماشین کشاورزی پلاک گذاری شده است. رئیس اداره فناوریهای مکانیزه کشاورزی مازندران به نظارت بر برداشت کمباینهای غلات و برنج اشاره کرد و افزود: در چهار سال اخیر یکهزار و ۶۸۸ دستگاه کمباین قبل از برداشت و یکهزار و ۴۳۱ دستگاه حین برداشت نظارت فنی شده است.