مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار گفت: برند برنج فریدونکنار به دستور فرماندار و با تلاش ها و پیگیری های مجدانه جهاد کشاورزی و صنف برنج فروشان شهرستان، به ثبت ملی رسید. به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی فریدونکنار، محمدرضا ضیائی طی گفت و گویی با بیان اینکه برنج یکی از اصلی ترین منوهای تشکیل دهنده سفره های ایرانی است، اظهار کرد: یکی از بهترین برنج های جهان در نواحی شمالی ایران کشت می شود که در این میان برنج طارم محلی فریدونکنار در استان مازندران از بهترین ها محسوب می شود. وی افزود: برنج فریدونکنار علاوه بر ویژگی های اصلی یک برنج خوب از جمله عطر و طعم و قدکشیدگی در مقایسه با ارقام دیگر برنج کشت شده در نواحی شمالی از لحاظ تغذیه سالم و استفاده کمتر از سموم و کودهای شیمیایی منحصر به فرد است.
این مسؤول ادامه داد: تحقیقی در خصوص ارزیابی کمی و کیفی برنج 4 شهرستان فریدونکنار، آمل، بابلسر و محمودآباد توسط جهاد کشاورزی شهرستان انجام شد که نتایج حاکی از این بود که برنج فریدونکنار در مقایسه با شهرستان های مذکور از لحاظ قدکشیدن پس ازپخت، عطر و طعم بهتر بوده و همچنین در صد ترک خوردگی برنج و میزان چسبندگی بعد از پخت در برنج فریدونکنار کمتر بوده است.
مدیر جهاد کشاورزی فریدونکنار با اشاره به اینکه دغدغه های چندین ساله در حفظ نام و برند برنج فریدونکنار همواره وجود داشت، افزود: دکتر منفردی فرماندار شهرستان مسیر روشنی را ترسیم کرد که با تلاش ها و پیگیری های مجدانه جهاد کشاورزی شهرستان و با همکاری مستمر صنف برنجفروشان فریدونکنار، گامی مهم به سوی اعتلای این محصول شاخص و ناب شهرستان فریدونکنار برداشته شد و امروز شاهد ثبت ملی برند برنج فریدونکنار هستیم.
محمدرضا ضیائی با اشاره به اینکه با ثبت ملی برند برنج فریدونکنار، از این پس شالیکاران زحمتکش فریدونکناری برنج سالم و پاک خود را همراه با یک برند شاخص به اقصی نقاط ایران توزیع می کنند، افزود: در روزهای آتی از این برند رونمایی می شود.
این مسؤول با بیان توضیحی در خصوص برند ثبت شده برنج فریدونکنار، گفت: رنگ سبز مرکز دایره نمادیست از سرسبزی و کشاورزی و رنگ آبی دایره بزرگ تر نمادی از دریاست و دانه های برنج در حاشیه دایره سبز نمادی است از خورشید و کلمه برنج فریدونکنار که در مرکز این خورشید قرار گرفته است.