1400/8/14 898

میزان و نحوه مصرف کود ارگانیک ازومایت در صیفی‌جات

میزان و نحوه مصرف کود ارگانیک ازومایت در صیفی‌جات


در ارتباط با کود ارگانیک ازومایت، سوالات زیادی توسط مخاطبان اگرونیک درباره نحوه مصرف این کود، به دست ما رسیده است. بر آن شدیم تا با استفاده از اطلاعات موجود در وبسایت نماینده رسمی و انحصاری ازومایت در ایران، نحوه مصرف آن را در اختیار مخاطبین عزیز قرار دهیم:

ازومایت در یک نگاه: 
ازومایت (®AZOMITE) به عنوان یک نام تجاری ثبت شده و به معنای تمامی عناصر معدنی کمیاب و بنیادین است:
A to Z Of Mineral Ingredient Trace Elements

ازومایت با دارا بودن تمامی عناصر ضروری (ماکرو و میکرو) و نیز عناصر مفید، ٪۱۰۰ ارگانیک بوده و دارای گواهی‌نامه OMRI از انستیتو مطالعات مواد ارگانیک کشور آمریکا است و گواهی موسسه آب و خاک ایران را نیز داراست.

مطابق با تعریف سازمان تحقیقات صنعتی و استاندارد ایران، ازومایت یک بهساز کانی مغذی خاک است و این بدان معنا است که مطابق استاندارد ایران، ازومایت ضمن تأمین عناصر معدنی مغذی برای خاک، ساختار فیزیکی و شیمیایی خاک را نیز اصلاح کرده و بهبود می‌بخشد. ازومایت دارای ساختار کلوئیدی است که موجب می‌گردد تا ذرات خاک به آن بچسبند، این امر در خاک‌های سنگین، موجب تخلخل خاک می‌شود که نتیجه آن نقوذ بهتر هوا به خاک و حرکت راحت تر ریشه در خاک است. این چسبندگی در کنار وجود سیلیس در ازومایت، در خاک‌های سبک موجب می‌شود تا آب و مواد عذایی که برای گیاه تامین می‌شود، مدت زمان بیشتری در محدوده ریشه باقی بماند و خیلی سریع از دسترس گیاه خارج نشود. از طرفی دیگر، ازومایت با معدنی کردن مجدد خاک، ساختار شیمیایی خاک را نیز بهبود می‌بخشد.


میزان مصرف ازومایت در صیفی‌جات:
بررسی میزان مصرف و نحوه استفاده کود ارگانیک ازومایت برای صیفی‌جات:
 
نام محصول:
خیار
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
گوجه فرنگی
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
ذرت
میزان مصرف کود: ۹۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
ذرت علوفه‌ای
میزان مصرف کود: ۹۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
ذرت شیرین
میزان مصرف کود: ۱۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
بادمجان
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
فلفل
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
برنج
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: ۵۰٪ همزمان با آماده‌سازی زمین|  ۳۵٪ در زمان پنجه زنی | ۱۵٪ در زمان خوشه‌دهی
 
نام محصول:
سیب زمینی
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
سیب زمینی شیرین
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
مارچوبه
میزان مصرف کود: ۱۲۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: سال اول همزمان با آماده‌سازی زمین ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت – سال‌های بعد ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت
 
نام محصول:
لوبیا
میزان مصرف کود: ۷۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
کلم
میزان مصرف کود: ۷۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
هویج
میزان مصرف کود: ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
کاهو
میزان مصرف کود: ۷۰ تا ۸۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار      
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
بادام زمینی
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
سویا
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
اسفناج
میزان مصرف کود: ۸۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار    
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
چغندر قند
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۴۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
نیشکر
میزان مصرف کود: ۱۰۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
تنباکو
میزان مصرف کود: ۱۲۰ تا ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
هندوانه
میزان مصرف کود: ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
توت فرنگی
میزان مصرف کود: ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
زعفران
میزان مصرف کود: ۳۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: ۵۰٪ همزمان با آبیاری شهریورماه|  ۵۰٪ همزمان با زردآب بهاره
 
نام محصول:
سبزی خوردن
میزان مصرف کود: ۲۰۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار
نحوه و زمان مصرف کود: همزمان با آماده‌سازی زمین، ترکیب ازومایت با بستر خاک
 
نام محصول:
علوفه/ یونجه
میزان مصرف کود: ۲۰۰ تا ۲۵۰ کیلوگرم ازومایت در هکتار  
نحوه و زمان مصرف کود: ۲ تا ۴ بار در سال تکرار شود.
 
نام محصول:
چمن
میزان مصرف کود: ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرم ازومایت در مترمربع  
نحوه و زمان مصرف کود: ۲ تا ۴ بار در سال تکرار شود.
 
مصرف ازومایت برای
گلدان‌های خانگی
میزان مصرف کود: ۲.۵ گرم ازومایت برای هر اینچ قطر گلدان
نحوه مصرف کود: یک قاشق چای‌خوری به ازای هر 5 سانتیمتر قطر گلدان با خاک سطحی گلدان مخلوط گردد، سپس آبیاری انجام شود.
 
مصرف ازومایت برای
بوته‌ها و درختچه‌ها
میزان مصرف کود: ۲۰۰ تا ۴۵۰ گرم ازومایت به ازای هر گیاه
نحوه مصرف کود: بر روی سطح خاک اطراف گیاه ریخته شود و با خاک سطحی، کاملا مخلوط گردد، سپس آبیاری انجام شود.
 
مصرف ازومایت برای
خاک بستر
میزان مصرف کود: ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ گرم ازومایت در یک متر مکعب (معادل ۱۰۰۰ لیتر خاک)
نحوه مصرف کود: با خاک بستر کاملا مخلوط گردد، سپس ترکیب حاصله جهت کاشت، استفده گردد.
 
مصرف ازومایت در کمپوست
میزان مصرف کود: ۲۰ تا ۲۵ کیلوگرم ازومایت در ۱ تن مواد اولیه
نحوه مصرف کود: قبل از شروع پروسه تولید با مواد اولیه ترکیب گردد.
 
مصرف ازومایت در کشت هیدروپونیک
میزان مصرف کود: ۶ تا ۸ قاشق چای‌خوری ازومایت در ۱۰ لیتر
 
در صورتی که هرگونه ابهام یا سوالی در مورد نحوه و میزان مصرف کود ارگانیک ازومایت داشته باشید، با شماره شرکت مربوطه (۰۲۱۸۸۱۰۸۶۸۳) تماس بگیرید.
منبع
ازومایت

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

آغاز مبارزه بیولوژیک با آفت پروانه مینوز در سطح ۴۰۰ هکتار از اراضی بروجرد

دهمین جشنواره گل‌محمدی در اسکو برگزار می‌شود

لزوم توسعه کشت علوفه بعد از برداشت برنج در مازندران

ساخت پهباد سم پاش اراضی کشاورزی در گیلان

باردهی میوه بلوبری در گلدان به همت محققان لاهیجان

پیش‌بینی ۵ مرکز خرید گندم از کشاورزان ملایری

مهم‌ترین آفات و بیماری‌ باغات و محصولات زنجان کدام است؟

ظهور خوشه طلایی برنج در ۶ شهرستان گیلان

برگزاری سومین جشنواره گیلاس در ولیدر طارم

خودکفایی در تولید پهپادهای کشاورزی با تلاش نخبگان دانشگاهی

برداشت کلزا از قطب کشاورزی این محصول در خراسان رضوی آغاز شد

درخشش خوشه‌های طلایی برنج در املش

برگزاری رویداد انتقال تجارب نوآوری‌های کشاورزی

کرمانشاه محل رویش ۱۲۰۰ گونه گیاهی

۷۰ درصد گل‌های شاخه بریده تولید همدان سوپرممتاز هستند

۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی لرستان تحت پوشش آبیاری تحت فشار قرار می‌گیرد

کلنگ‌زنی و افتتاح ۲ طرح گلخانه هیدروپونیک سبزی و صیفی و مزرعه اسطوخودوس در فامنین

حل معمای رشد و سلامت گیاهان توسط دانشمندان استنفورد

۲ طرح گلخانه‌ای و آبیاری تحت فشار قابل افتتاح اسدآباد در هفته جهاد کشاورزی

پایداری تولید با کشاورزی دانش بنیان محقق خواهد شد

بهره‌برداری از ۵ طرح کشاورزی و آب و خاک در بم

سومین مرحله آبگذاری اراضی شالیزارهای مناطق مرکزی گیلان

گایکان؛ روستای گُل ایران

احداث مزرعه ۲ هکتاری اسطوخودوس در فامنین

آموزش پرورش گیاهان آپارتمانی در منزل

اگرونیک در شبکه های اجتماعی