1400/9/20 347

کشاورزی ارگانیک (OF) به عنوان واکنشی به اثرات منفی کشاورزی مدرن صنعتی در قرن بیستم توسعه یافته است.

علل پیدایش و توسعه‌ی کشاورزی ارگانیک


کشاورزی ارگانیک (OF) به عنوان واکنشی به اثرات منفی کشاورزی مدرن صنعتی در قرن بیستم توسعه یافته است. این اثرات که بیشتر در اثر استفاده از مواد شیمیایی کشاورزی به وجود می‌آید، آلودگی تک تک اجزای محیط زیست، کاهش حاصلخیزی خاک، کاهش نشاط و ایمنی گیاه، کاهش تنوع زیستی و کاهش کیفیت غذا با تأثیر منفی بر سلامت انسان را شامل می‌شود. یکی دیگر از دلایل توسعه‌ی کشاورزی ارگانیک صنایع فشرده‌ی دام بود که ظلم به حیوانات، افزایش استفاده از داروها، استفاده از خوراک با کیفیت پایین، وضعیت بد سلامتی حیوانات و کاهش طول عمر آنها را به همراه داشت. تأثیر نهایی کشاورزی صنعتی کاهش جمعیت روستایی است. روش‌های کشاورزی ارگانیک، به عنوان جایگزینی برای روتین‌های کشاورزی مرسوم، عمدتاً توسط خود کشاورزان توسعه داده شد، سپس در عمل تأیید شد و سپس با استفاده از علم و تحقیق به اثبات رسید. امروزه کشاورزی ارگانیک توسط قانون و علائم تجاری صادر شده توسط دولت برای مواد غذایی ارگانیک تعریف شده است.
 

مقاله اختصاصی گروه تدوین محتوای اگرونیک 
استفاده از این مطلب و انتشار آن، با ذکر نام اگرونیک  و درج لینک www.agronic.ir بلامانع می باشد.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

تجزیه داده‌های آماری در کشاورزی با نرم‌افزار SAS

پیش‌بینی تولید یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن شلتوک در مازندران

تولید بیش از ۷۰ هزار تن خشکبار در استان همدان

آغاز برداشت پسته از ۶۲۰۰ هکتار از باغات گناباد

کشت الگویی چغندر علوفه‌ای در همدان

صفر تا صد احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس در روستاها

تأمین ۱۷ هزار تن انواع کود کشاورزی در خراسان شمالی طی امسال

بیش از ۲ هزار و ۷۰۰ تن کلزا در کردستان به طور تضمینی خریداری شد

رویداد نانوفناوری در کشاورزی و محیط زیست برگزار می‌شود

کشت سویا موجب خوداتکایی در تولید روغن و تامین زنجیره غذایی دام می‌شود

کاهش رنج تولید برنج در لاهیجان

توانمندی کشور در تولید و بومی‌سازی ۳ قطعه از پهپادهای کشاورزی

زنگنه؛ میزبان سومین جشنواره آلبالو

انعقاد قراردادهای کشاورزی به ارزش ۹۵ میلیارد تومان در خراسان جنوبی

افزایش ۲۵ درصدی اعتبار طرح‌های محرومیت‌زدایی جهادکشاورزی در سال آینده

برداشت ۱۴ هزار تُن سیب گلاب در بروجرد

امسال حدود ۱.۱ میلیون تن سیب درختی در آذربایجان غربی تولید می شود

پیش‌بینی برداشت ۱۸۰ تن سیب‌زمینی در چهارمحال و بختیاری

سامانه هوشمند پایش و مشاوره مزارع بومی به کمک کشاورزی می‌آید

تولید سالانه ۳۶ تن زعفران در تربت‌حیدریه

افزایش نفوذ دانش در عرصه های کشاورزی گیلان

احتمال کشت دوباره برنج در برخی از شالیزارهای صومعه سرا

آغاز مبارزه بیولوژیک با آفت پروانه مینوز در سطح ۴۰۰ هکتار از اراضی بروجرد

دهمین جشنواره گل‌محمدی در اسکو برگزار می‌شود

لزوم توسعه کشت علوفه بعد از برداشت برنج در مازندران

اگرونیک در شبکه های اجتماعی