حبیب الله زارع روز دوشنبه افزود: گالیکش به لحاظ وجود پارک ملی گلستان، درختان نمدار، سرخدار و هیرکانی، سطح گسترده ای از گل و گیاهان طبیعی ودارویی و نیز سطح بالایی از کشت دانه های روغنی از قطب های مهم تولید عسل در کشور به شمار می آید و این عوامل در کیفیت عسل تولیدی آن نیز تاثیرگذار است. وی خاطرنشان کرد: از نظر کمیت نیز این شهرستان با تولید سالیانه حدود 200 تن، مقام سوم تولید عسل در استان را پس از شهرستان های رامیان وعلی آباد در اختیار دارد.
مدیر جهاد کشاورزی گالیکش گفت: عملیات برداشت عسل بهاره از 11هزار و 861 کلنی زنبور عسل این شهرستان همچنان ادامه دارد و پیش بینی می شود به دلیل شرایط خوب آب و هوایی، برداشت عسل در سالجاری حدود 20 درصد نسبت به سال گذشته افزایش داشته باشد. وی یادآور شد: حدود 200 نفر در این شهرستان به پرورش زنبور عسل اشتغال دارند و در سال جاری 60 فقره مجوز کوچ به ظرفیت 7429 کلنی برای زنبورداران مهاجر از شهرستان های مجاور وسایر استان ها صادر شد.
زارع متذکر شد: کمبود دارو، پرداخت نشدن تسهیلات کم بهره وعدم تمایل زنبورداران برای تشکیل شرکت تعاونی از جمله مشکلات بخش زنبورداری گالیکش محسوب می شود. در شهرستان گالیکش که با بیش از 64 هزار جمعیت در شرق استان گلستان قرار دارد، سه کارگاه ساخت کندو و بیش از 20 فروشندگی عسل وجود دارد که از این طریق عسل های تولیدی به بازار مصرف داخل و خارج از استان عرضه می شود.