1397/6/27 256

مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: سطح زیر کشت محصولات ارگانیک و سالم در این شهرستان امسال نسبت به پارسال گذشته دو نیم برابر بیشتر شده است.

کشت محصولات ارگانیک در تربت جام افزایش یافت

اصغر خوشخو افزود: طرح تولید محصول ارگانیک و سالم در این منطقه به هشت هزار و 430 هکتار می رسد. این رقم پارسال دو هزار و 470 هکتار بود. این طرح در مزراع مستعد تربت جام اجرا شده است. وی ادامه داد: محصول ارگانیک به محصولی گفته می شود که در تمام مراحل رشد با نظام طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از چند سال قبل هیچگونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر علف هرزکشها، قارچ‌کشها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده و فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت می شود رشد می کند.


مدیر جهاد کشاورزی تربت جام گفت: عملیات اجرایی تولید محصول سالم در سطح هفت هزار و 620 هکتار از مزارع خربزه، 380 هکتار باغ پسته، 250 هکتار مزارع گوجه فرنگی و 180 هکتار مزارع سیب زمینی این شهرستان اجرا شده است. وی بر اهمیت تولید محصول ارگانیک برای سلامت مصرف کنندگان تاکید و بیان کرد: افزایش میزان محصولات سالم و ارگانیک در اولویت برنامه های جهاد کشاورزی تربت جام است.


خوشخو افزود: در صورت تحقق چنین امر مهمی می توان از ظرفیت قابل ملاحظه صادراتی محصولات کشاورزی ارگانیک به نفع کشاورزان و اقتصاد خراسان استفاده بهینه کرد. وی در ادامه به اجرای طرح آبیاری نوین در سطح مزارع تربت جام نیز اشاره و بیان کرد: هم اینک 23 هزار هکتار از زمینهای کشاورزی این شهرستان به سامانه های نوین آبیاری مجهز شده که 45 درصد مزارع این منطقه را در بر می گیرد. تربت جام 14 هزار بهره بردار در بخش کشاورزی دارد. سالانه 30 نوع محصول زراعی و 25 نوع محصول باغی در 45 هزار هکتار مزرعه و باغ این شهرستان تولید می شود. تربت جام در فاصله 165 کیلومتری جنوب شرقی مشهد قرار دارد.

منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی