1397/3/6 166

حمیدرضا مرتضایی: در راستای توسعه کشت و تولید محصولات ارگانیک و آغاز دومین سال تولید برنج سالم با ھدف رسیدن به محصول ارگانیک نخستین کارگاه تحقیق و توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک در منطقه آزاد انزلی برگزار شد.

نخستین کارگاه توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک

«عضو موظف هیئت مدیره منطقه آزاد انزلی» با اشاره به اهمیت برگزاری کارگاه توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک، اظهار کرد: این کارگاه تخصصی با هدف تشریح اھمیت تولید محصولات ارگانیک و ایجاد نظام هماهنگ تولید، عرضه، تجارت، تحقیق و توسعه محصولات ارگانیک در گرو شناخت اصول و قواعد حاکم بر این موضوع و با حضور قطب علمی ارگانیک، TIPI ، اتاق بازرگانی اردبیل، نمایندگان برنجکاران منطقه آزاد انزلی و فعالان این حوزه برگزار و آخرین یافته‌های علمی کشت ارگانیک را برسی و تبادل نظر کردند.

 

عضو موظف هیئت مدیره منطقه آزاد انزلی با اشاره به این‌که دستیابی به تولید محصولات ارگانیک یکی از مهم‌ترین اهداف سازمان منطقه آزاد انزلی بوده است، افزود: با اجرای این طرح در منطقه آزاد انزلی شاهد اصلاح الگوی کشت در روش سنتی کشاورزی منطقه خواهیم بود، چون با استفاده از روش‌های نوین و آزموده شده و با بهره‌گیری از تجربه کارشناسان خبره در این زمینه روش تولید کشت برنج در سطح منطقه آزاد انزلی، تغییرات مناسب و بهینه‌ای خواهد یافت. وی در ادامه افزود: از مزایای مهم این طرح، کاهش مصرف کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی، افزایش امنیت غذایی مصرف‌کنندگان، افزایش بهره‌ وری در تولید محصول برنج، ارتقای معیشت کشاورزان و در نهایت حفظ آب و خاک و محیط زیست است.

 

بررسی‌های کارشناسی و آموزش به کشاورزان منطقه در زمینه طرح کشت محصولات کشاورزی ارگانیک در منطقه آزاد انزلی با مشارکت کارشناسان مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان از بهمن ماه سال 95 آغاز و کشت برنج ارگانیک در سطح شالیزارهای منطقه توسعه یافته است و در دومین سال زراعی برنج ارگانیک در سطح 12 هکتار از شالیزارهای منطقه کشت شده و بالغ بر 30 کشاورز نیز در این طرح مشارکت دارند.

منبع
ایسنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزی حفاظتی و افزایش عملکرد گندم هدف پروژه ایران - سیمیت

اعلام آمادگی فائو برای مبارزه با آفت ملخ در ایران

استفاده اسپانیا و امارات از زعفران فله ایرانی

راه اندازی مشاغل سبز برای بانوان روستایی

امنیت غذایی چیست؟

کربن خاک: مهمترین محدودیت در کشاورزی کشور

زنبورداری صنعتی رو به رشد در ایران گفتگو

ملخ های دریایی چگونه از خوزستان سردرآورده‌اند؟

ششمین کنفرانس پژوهش‌های کاربردی در علوم کشاورزی

استفاده مداوم سموم دلیل بی اثر شدن آفت کش ها

اثر سرمازدگی مستقیم بر گیاه گندم

شناسایی 50 گونه جلبک دارویی در هرمزگان

مخالفت مجلس با ممنوعیت کشت برنج

گل های زینتی تیره‌ نعناع

یخ زدن خاک سبب بهبود خصوصیات فیزیکی خاک می‎شود

قابلیت چابهار در ایجاد گلخانه بیشتر از برخی کشورهاست

برگزاری همایش ملی "زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی"

کشاورزان جنوب کرمان از کشت پیاز خودداری کنند

معرفی شبدر سفید و نحوه کشت آن

گیاه دارویی بارهنگ برای درمان سرفه

بیمه ماشین آلات کشاورزی تخفیف 30درصدی خورد

کتاب "گیاهان صنعتی" وارد بازار نشر شد

راه اندازی سامانه رصد بازار در هندوستان برای کشاورزان

کشاورزی بدون استفاده از خاک در صد سال آینده

پرورش نشای آنغوزه برای نخستین بار در کشور

اگرونیک در شبکه های اجتماعی