«عضو موظف هیئت مدیره منطقه آزاد انزلی» با اشاره به اهمیت برگزاری کارگاه توسعه محصولات کشاورزی ارگانیک، اظهار کرد: این کارگاه تخصصی با هدف تشریح اھمیت تولید محصولات ارگانیک و ایجاد نظام هماهنگ تولید، عرضه، تجارت، تحقیق و توسعه محصولات ارگانیک در گرو شناخت اصول و قواعد حاکم بر این موضوع و با حضور قطب علمی ارگانیک، TIPI ، اتاق بازرگانی اردبیل، نمایندگان برنجکاران منطقه آزاد انزلی و فعالان این حوزه برگزار و آخرین یافتههای علمی کشت ارگانیک را برسی و تبادل نظر کردند.
عضو موظف هیئت مدیره منطقه آزاد انزلی با اشاره به اینکه دستیابی به تولید محصولات ارگانیک یکی از مهمترین اهداف سازمان منطقه آزاد انزلی بوده است، افزود: با اجرای این طرح در منطقه آزاد انزلی شاهد اصلاح الگوی کشت در روش سنتی کشاورزی منطقه خواهیم بود، چون با استفاده از روشهای نوین و آزموده شده و با بهرهگیری از تجربه کارشناسان خبره در این زمینه روش تولید کشت برنج در سطح منطقه آزاد انزلی، تغییرات مناسب و بهینهای خواهد یافت. وی در ادامه افزود: از مزایای مهم این طرح، کاهش مصرف کودهای شیمیایی و سموم دفع آفات نباتی، افزایش امنیت غذایی مصرفکنندگان، افزایش بهره وری در تولید محصول برنج، ارتقای معیشت کشاورزان و در نهایت حفظ آب و خاک و محیط زیست است.
بررسیهای کارشناسی و آموزش به کشاورزان منطقه در زمینه طرح کشت محصولات کشاورزی ارگانیک در منطقه آزاد انزلی با مشارکت کارشناسان مرکز آموزش و تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان گیلان از بهمن ماه سال 95 آغاز و کشت برنج ارگانیک در سطح شالیزارهای منطقه توسعه یافته است و در دومین سال زراعی برنج ارگانیک در سطح 12 هکتار از شالیزارهای منطقه کشت شده و بالغ بر 30 کشاورز نیز در این طرح مشارکت دارند.