عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با اشاره به بخشنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت جهت واردات محصولات تراریخته، اظهار داشت: در قانون برنامه ششم توسعه کل کشور ماده ای مصوب شد که محصولات تراریخته فرآیند قانون خود را طی کند و تمام محصولاتی که وارد می شود باید برچسب مخصوص داشته باشد. علی اکبری ادامه داد: در قانون بودجه سال 97 نیز قرار بود مجدد بر نحوه واردات محصولات تراریخته تاکید شود اما به هر دلیلی این مورد در قانون بودجه سال آینده لحاظ نشد ولی در هر صورت اگر برای رعایت بهداشت جامعه به این محصولات برچسب زده و الزامات اولیه که از لحاظ تحقیقاتی پیش بینی شده رعایت شود، جای نگرانی نیست.
نماینده مردم شیراز در مجلس دهم شورای اسلامی تاکید کرد: اما اگر به موارد قانونی در زمینه واردات محصولات تراریخته رعایت نشود و بدون توجه به تاثیرات این محصولات بر انسان، واردات تراریخته انجام شود، جای تامل دارد و مجوزها نیز بی اثر خواهد بود. وی در خصوص میزان واردات محصولات تراریخته گفت: از میزان واردات محصولات تراریخته به کشور آمار و ارقامی وجود ندارد و هیچ نهادی آمار رسمی دراین زمینه ارائه نمی کند اما نهاده های مانند ذرت و سویا به عنوان محصولات تراریخته وارد کشور می شود. اکبری در ادامه گفتوگو با خبرگزاری خانه ملت، به دیگر محصولات تراریخته اشاره کرد و اظهار داشت: از سویی گفته شده بخشی از برنجی که وارده کشور می شود تراریخته است، در هر صورت اگر محصولات فرآیند کارشناسی را طی کنند اشکالی وجود ندارد.
این نماینده مجلس درباره نحوه تشخیص محصولات تراریخته بیان داشت: بایدهم در مبدا و هم در مقصد محصولات تراریخته را کنترل کنیم، بنابراین باید هم محصولات برچسب مخصوصی داشته باشند و هم در ایران مورد آزمایش و بررسی قرار گیرند تا تراریخته و بی ضرر بودن آنها مشخص و تایید شود. عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس شورای اسلامی گفت: باید امکانات و زیرساخت ها برای تشخیص محصولات تراریخته در کشور را ایجاد کنیم، بهداشت مردم در اولویت است و باید در این زمینه ها اقدامات لازم داشت.