1396/7/21 2495

معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان گفت: کشت دوم برنج با عنوان راتون ارگانیک ترین محصول در کشور است.

احمدی‌پور: برنج راتون گیلان ارگانیک‌ترین محصول در کشور است


محمد احمدی‌پور روز پنجشنبه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی برتر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در رشت اظهار داشت: در راتون، کشت صورت نمی گیرد و کود دهی در زمان رویش مجدد استفاده نمی شود. وی با بیان این که برنج حاصل از کشت دوم در بازار از برنج در کشت مرحله اول گران تر است ، افزود: از این رو ضروری است تبلیغ خوبی در کشور در رابطه با ارگانیک بودن کشت دوم برنج انجام گیرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان در ادامه سخنانش چای را یکی دیگر از محصولات کیفی استان نام برد و تصریح کرد: در چای گیلان هیچ سمی مورد استفاده قرار نمی گیرد، اما در این باره هیچ وقت صحبت نمی شود و تنها می گوییم که چای ایرانی خوب است. وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که گیلان یکی از استان های تامین کننده مرغ کشور است، افزود : چند برابر مصرف در گیلان، مرغ وجود دارد که تقریبا در چهار فصل می توان تولید کرد که البته سرمایه گذاری خوبی در این زمینه انجام گرفته است.

احمدی پور با بیان این که گیلان می تواند یکی از استان های تامین کننده امنیت غذایی به لحاظ کمیت و کیفیت باشد، اظهار کرد: از 18 فعالیت اصلی تولید غذا، گیلان در پنج مورد رتبه برتر کشوری، در شش مورد رتبه دوم کشوری و در سه مورد استان ششم کشوری و در دو مورد دوازدهم را دارد. در مراسم روز جهانی غذا ، 10 واحد تولیدی، یک مسوول فنی برتر واحدهای تولید، غذایی و بهداشتی و سه کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های بندرانزلی، صومعه سرا و رودبار تجلیل شدند. ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا است. شعار امسال روز جهانی غذا، اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت نام گرفته است.
منبع
ایرنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

۱۲۵ پروژه کشاورزی در کردستان بهره‌برداری می‌شود

آزمون خاک، پیش‌نیاز کشاورزی پایدار

کشت ۸۰۰۰ هکتار دانه‌های روغنی در لرستان

ایجاد ۳۰۰۰ فرصت شغلی در حوزه کشاورزی هرمزگان

ذخیره بیش از ۴ هزار تن کود برای کشت بهاره البرز

تجهیز ۱۰۰ هکتار از اراضی سرخه به سیستم‌های نوین آبیاری

کشت قراردادی و تضمین خرید گندم از کشاورزان نکایی

مصرف بیش از حد سموم و آفت کش‌ها سلامت مردم کهگیلویه و بویراحمد را تهدید می کنند

سبز شدن دل کشاورزان ماسالی با جشنواره گل نرگس

برگزاری دو رویداد فناوری در حوزه کشاورزی هوشمند

هر آنچه از مشخصات تا خرید نهال گردو دیرگل باید بدانید

امضای ۲ تفاهم نامه سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی خراسان‌ جنوبی

توصیه‌هایی به کشاورزان برای جلوگیری از سرمازدگی محصولات

امکان استفاده از آب شور در کشاورزی با روش دانش‌محور میسر شد

اجرای طرح تولید کشت گل و گیاهان زینتی در نیکشهر

آغاز برداشت نارنگی از شش هزار هکتار باغ‌های هرمزگان

حمایت از تشکل‌ها و اتحادیه‌ها در توسعه کشاورزی

اجرا و آغاز 36 طرح تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی استان مرکزی

افزایش ۵ برابری کشت قراردادی گندم در فارس

تولید یک میلیون تن برنج سفید در مازندران

راه‌اندازی اولین مزرعه گردشگری کشاورزی در اندیمشک

پیش‌بینی برداشت ۲۸ هزار تن مرکبات در سیستان و بلوچستان

برگزاری کارگاه «آشنایی با فنون کاربردی ترویج و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی»

صادرات بیش از ۱۳۰۰ تن آفت‌کش طی چهار ماه گذشته

سیب‌زمینی طارم کشت شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی