1396/7/21 2007

معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان گفت: کشت دوم برنج با عنوان راتون ارگانیک ترین محصول در کشور است.

احمدی‌پور: برنج راتون گیلان ارگانیک‌ترین محصول در کشور است


محمد احمدی‌پور روز پنجشنبه به مناسبت فرارسیدن روز جهانی غذا در مراسم تجلیل از واحدهای تولیدی برتر در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی گیلان در رشت اظهار داشت: در راتون، کشت صورت نمی گیرد و کود دهی در زمان رویش مجدد استفاده نمی شود. وی با بیان این که برنج حاصل از کشت دوم در بازار از برنج در کشت مرحله اول گران تر است ، افزود: از این رو ضروری است تبلیغ خوبی در کشور در رابطه با ارگانیک بودن کشت دوم برنج انجام گیرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار گیلان در ادامه سخنانش چای را یکی دیگر از محصولات کیفی استان نام برد و تصریح کرد: در چای گیلان هیچ سمی مورد استفاده قرار نمی گیرد، اما در این باره هیچ وقت صحبت نمی شود و تنها می گوییم که چای ایرانی خوب است. وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که گیلان یکی از استان های تامین کننده مرغ کشور است، افزود : چند برابر مصرف در گیلان، مرغ وجود دارد که تقریبا در چهار فصل می توان تولید کرد که البته سرمایه گذاری خوبی در این زمینه انجام گرفته است.

احمدی پور با بیان این که گیلان می تواند یکی از استان های تامین کننده امنیت غذایی به لحاظ کمیت و کیفیت باشد، اظهار کرد: از 18 فعالیت اصلی تولید غذا، گیلان در پنج مورد رتبه برتر کشوری، در شش مورد رتبه دوم کشوری و در سه مورد استان ششم کشوری و در دو مورد دوازدهم را دارد. در مراسم روز جهانی غذا ، 10 واحد تولیدی، یک مسوول فنی برتر واحدهای تولید، غذایی و بهداشتی و سه کارشناس نظارت بر مواد غذایی شبکه های بهداشت و درمان شهرستان های بندرانزلی، صومعه سرا و رودبار تجلیل شدند. ۱۶ اکتبر مصادف با ۲۴ مهر ماه روز جهانی غذا است. شعار امسال روز جهانی غذا، اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقای سلامت نام گرفته است.
منبع
ایرنا

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

بیش از هزار تن محصول از گلستان‌های گل محمدی لرستان برداشت می‌شود

پیش بینی برداشت ۱۷۰ تن توت فرنگی در رودبار

راهکار جهاد کشاورزی برای جلوگیری از سرمازدگی باغات گردو

دستیابی به نتایج خوب در زمینه پرورش گیاهان دارویی در استان مازندران

افزایش ۷ برابری مصرف کودهای فسفاته و پتاسه در کشور

پیش‌بینی برداشت ۷۰۰ تن گل‌محمدی در همدان

تولید سیستم آبیاری هوشمند برای حل مشکلات حوزه کشاورزی

نشاء مکانیزه برنج در ۴۵ درصد از شالیزارهای گیلان

توسعه سیستم های کشاورزی با تاکید بر نظام دانش و اطلاعات کشاورزی

"مزرعه زعفران شاهرود" مزرعه نوآور کشوری شد

آغاز برداشت زردآلو در سیستان و بلوچستان

راه‌اندازی بزرگترین نهالستان کشور در کشت و صنعت مغان

سیب پاک بدون باقیمانده سم و کود در مقیاس انبوه تولید شد

احداث ۵ شهرک گلخانه‌ای در گیلان

توسعه حوزه بذر و نهال با ایده‌های نوآورانه

توزیع نهال رایگان جهت اجرای پروژه‌های احیایی در جنوب کرمان

کشت مکانیزه ۱۰۰ درصد مزارع ذرت علوفه‌ای در تایباد

افتتاح و بهره برداری ۲ واحد فرآوری سیب زمینی در همدان

60 درصد کشت برنج مازندران به شکل مکانیزه است

آغاز برداشت مزارع گندم و کلزا در جیرفت

افزایش تولید و فروش بهار نارنج در گیلان

پیش بینی حدود ۲۰۰۰ تن تولید کلزا در خراسان شمالی

صرفه‌جویی ۱۰ میلیون مترمکعبی آب در کشاورزی یزد

گسترش کشت‌های گلخانه‌ای در نهاوند برای مقابله با خشک‌سالی

توسعه کشت گیاهان دارویی در خراسان شمالی با توزیع نهاده های ارزان قیمت

اگرونیک در شبکه های اجتماعی