1396/11/23 2143

برای اطمینان از جذب ویتامین آ، سبزیجات نارنجی خود را با مقدار کمی چربی تصفیه ‌نشده سالم مانند کره ارگانیک یا روغن زیتون یا روغن نارگیل تصفیه ‌نشده مصرف‌ کنید و شاهد ۵ خاصیت بهداشتی آنها در بدن باشید.

فواید میوه ها و سبزیجات نارنجی رنگ


بتاکاروتن، رنگ ‌دانه ‌ای است که باعث رنگ نارنجی غذا می‌‌شود. بتاکاروتن، زمانی که وارد جریان خون می‌‌شود، به ویتامین آ تبدیل‌ شده و به محافظت از بدن در برابر سرطان و بیماری‌‌های قلبی‌ عروقی کمک‌ می‌‌کند، سیستم ایمنی را تقویت ‌کرده و از چشم‌ها محافظت ‌می‌کند. برای اطمینان از جذب ویتامین آ، سبزیجات نارنجی خود را با مقدار کمی چربی تصفیه ‌نشده سالم مانند کره ارگانیک یا روغن زیتون یا روغن نارگیل تصفیه ‌نشده مصرف‌ کنید و شاهد ۵ خاصیت بهداشتی آنها در بدن باشید.

 

مبارزه با سرطان سینه:

اسید رتینوئیک یک ماده مشتق شده از ویتامین آ است که در سیب‌زمینی و هویج به وفور یافت می‌شود. تحقیقات انجام شده محققان آمریکایی نشان می‌دهد که اسید رتینوئیک به کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه کمک می‌کند.


منابع سرشار از بتاکاروتن:

بتاکاروتن موجود در سبزیجات تیره رنگ به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و منجر به تقویت سیستم بینایی می‌شود.  زمانی که برخی از سبزیجات با اندکی روغن تصفیه نشده سرخ می‌شوند میزان بتاکاروتن آن‌ها چند برابر می‌شود. در واقع هویج تفت داده شده در اندکی روغن حاوی ۶۳ درصد و کدو تنبل تفت داده شده حاوی ۵۳ درصد بتاکاروتن است.

 

محافظت از سلامت چشم‌ها:

کدو تنبل و هویج سرشار از لوتئین و زیگزانتین هستند؛ رنگدانه های گیاهی که به جلوگیری از ابتلا به آب مروارید کمک می‌کنند. تحقیقان انجام شده ثابت کرده اند که کسانی که این رنگدانه‌ها را به میزان بیش از ۶ میکروگرم در روز مصرف می‌کنند، با کاهش خطر ۱۸ درصدی ابتلا به آب مروارید مواجه هستند و آنهم در مقایسه با کسانی که میزان دریافت این دو رنگدانه در آنها کمتر از ۱ میکروگرم در روز است.


افزایش سلامت قلب:

به همراه غذا چند عدد هویج خام مصرف کنید و از میزان آلفا و بتاکاروتن موجود در آن بهره ببرید. این آنتی اکسیدان ها با آسیب‌هایی که از طریق اکسیژن به بدن وارد می‌شود مبارزه می‌‌کند. پژوهش‌ها نشان داده‌ اند میزان بالای این عناصر باعث کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری‌‌های قلبی می‌‌شود.


تقویت سیستم ایمنی بدن:

ویتامین ب ۶ موجود در این سبزیجات باعث می‌شود که سیستم دفاعی بدن پادتن‌‌های بیشتری تولید کند که با بیماری‌ها مقابله می‌کند. سیب‌زمینی شیرین پخته شده ۲۵ درصد نیاز روزانه‌ بدن به ویتامین ب ۶ را تامین می‌کند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

مناسب‌ترین نهال‌های گردویی که در قزوین امکان پرورش دارند

نمایشگاه تخصصی کشاورزی زنجان

برداشت بیش از 11 هزار تن ذرت از مزارع میامی

یک دارابی کشاورز نمونه بین‌المللی در مصرف آب شد

برداشت ۷۰ تن گلابی از باغات نطنز

آغاز فعالیت ۶ مرکز خرید حمایتی زعفران در خراسان رضوی

آموزش طراحی و ساخت گلخانه‌ها

پیش بینی تولید ۲۰ تن نگین زعفران در خراسان شمالی

اجرای ۱۱۳۰ هکتار سیستم آبیاری نوین در اراضی حوضه دریاچه ارومیه

زالزالک میوه‌ای به رنگ پاییز

تاثیر کشت مکانیزه کشاورزی در دوران خشکسالی

افزایش سطح گلخانه‌ها در چهارمحال و بختیاری به ۳۷ هکتار

پهپادها به کمک کشاورزان طارمی می‌آید

صادرات گردو با نفت برابری می‌کند

لزوم بهره‌گیری کشاورزان از تسهیلات آبیاری نوین

عوامل تأثیرگذار در کاهش کارایی سموم کشاورزی

احداث باغ میوه چگونه صورت می گیرد

فعالیت ۴۲ واحد گلخانه گل و گیاه زینتی در سطح استان همدان

برداشت بیش از ۶۵ هزار تن موز در سیستان و بلوچستان

نقش تکنیک‌های جدید در صنعت کشاورزی

مقابله با تغییرات آب‌وهوایی به کمک درختان پروبیوتیک‌دار

تولید بیش از ۱۱ میلیون تُن محصولات کشاورزی در فارس

بررسی نکات طلایی سربرداری شاخه های درختان میوه

برداشت بیش از ۸۰۰۰ تن لیمو ترش در سیستان و بلوچستان

مناسب ترین درخت گردو جهت پرورش در اردبیل

اگرونیک در شبکه های اجتماعی