1396/10/25 13058

این سیب زمینی هنگام سرخ شدن، به مواد سرطان زا تبدیل نمی‌شود،

از سیب زمینی بنفش چه می‌دانید؟


چرا بنفش؟
رنگ این سیب زمینی، محتویات آن را فاش می‌کند، در واقع این سیب زمینی، حاوی مواد ضد اکسیده شدن است و به همین سبب رنگی بنفش و قرمز دارد. دیوید هالم و همکارانش در دانشگاه کلورادو، برای به عمل آوردن این سیب زمینی، ۳ سال فعالیت تحقیقاتی انجام دادند و سرانجام به سیب زمینی‌هایی با رنگ‌های بنفش و قرمز رسیدند. به گفته دانشمندان، این سیب زمینی نه تنها مواد ضد اکسیده شدن دارد، بلکه حاوی اسید فولیک، پتاسیم، آهن، روی و فنل‌های مختلف است.
 
سیب زمینی سالم
میزان مواد ضد اکسیده شدن که در این سیب زمینی وجود دارد، با میزانی از آن که در انار و توت وجود دارند، برابری می‌کند. این سیب زمینی هنگام سرخ شدن، به مواد سرطان زا تبدیل نمی‌شود، به همین سبب می‌توان آن را سیب زمینی مفید و سالم معرفی کرد. این سیب زمینی همچنین حاوی موادی است که جلوی بیماری آب مروارید چشم را می‌گیرد و با بیماری دیابت مقابله می‌کند.

این سیب زمینی در آشپزخانه کارایی بسیار زیادی دارند به طوری که می‌توان با استفاده از آن غذاهای خوش طعم و زیبایی را از پوره، سیب زمینی سرخ کرده تا چیپس و سیب زمینی برشته تهیه کرد که نه تنها طعم بسیار خوبی دارند بلکه ظاهر بسیار زیبایی هم دارند.
 
سیب زمینی سرخ شده بنفش!
علت رنگ بنفش این سیب زمینی سطح بالای ماده «آنتوسیانین» است. آنتوسیانین ها در توت سیاه، شاتوت، زغال اخته و بادمجان وجود دارند. گیاهان بنفش رنگی که محتوی این ماده هستند به میزان بسیار زیادی آنتی اکسیدان‌های نیرومند دارند. این سیب زمینی بنفش با قیمت ۱/۵۰ پوند برای ۱/۲۵ کیلوگرم وارد سوپر مارکت‌های اسکاتلند شده است.
 

منبع
آشپزباشی

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

پرونده کشت کلزا در کرمانشاه با 2295 هکتار بسته شد

راهی برای مقابله بهتر برنج با علف‌های هرز

برداشت ۲ هزار تُن «بِه» در نطنز

تخصیص ۳۶۰ هکتار از اراضی دیم تویسرکان به کشت گیاهان دارویی

الگوی کشت بین عرضه و تقاضای محصولات کشاورزی همخوانی ایجاد می‌کند

۱۵ هکتار گلرنگ در لاشار کشت شد

یک تیر و دو نشان با جذب مهندسان کشاورزی

برآورد تولید ۴۰ کیلوگرم زعفران در فامنین

آغاز کشت قراردادی گندم و جو در اراضی کشت و صنعت مغان

آغاز برداشت کنجد در آغاز برداشت کنجد در خُنجخُنج

برداشت ۶۵۰ کیلوگرم زعفران از مزارع کاشان

پیشگیری از جنگل‌ زدایی با نوآوری

توزیع بیش از ۴۱ هزار تن کود شیمیایی بین کشت و صنعت‌های خوزستان

کشت قراردادی گندم در ۱۵ هزار هکتار از اراضی بوشهر

برداشت ۶۴۰ تن چای ترش در سیستان و بلوچستان

برداشت زیتون در ۷۰ درصد از باغات گیلان

کشت زیتون مقاوم به کم‌آبی در پژوهشگاه ژنتیک

پیش بینی برداشت ۴۴ هزار تن ذرت علوفه‌ای از مزارع سمنان

افزایش ۲ برابری تولید زیتون

توسعه کشاورزی در اراضی شیب‌دار آری یا خیر؟

کشت فراسرزمینی؛ فرصت یا تهدید؟

۱۴۱ واحد گلخانه خانگی در منطقه سیستان احداث می‌شود

آغاز برداشت محصولات گلخانه ای در جنوب استان کرمان

تولید زعفران و اشتغال بیش از ۱۰ هزار نفر در تایباد

۶۲۹ هزار هکتار از اراضی خوزستان به زیر کشت پاییزه می‌رود

اگرونیک در شبکه های اجتماعی