با شروع فصل تابستان میوههایی چون هندوانه و طالبی رواج می یابند اکنون گروهی ازدانشمندان موسسه ملی تحقیقات کشاورزی فرانسه کشف کردند که خوردن روزانه طالبی می تواند از بروز استرس پیشگیری کند. این دانشمندان با انجام آزمایشاتی بر روی مدلهای حیوانی که به آنها روزانه ماده آنتیاکسیدان سوپر اکسید دیسموتازیس آنزیمی (SOD) داده می شد، به این نتایج دست یافتند. این ماده به وفور در طالبی یافت میشود.
نتایج این تحقیقات بر روی 36 خوک آزمایشگاهی که به مدت دو روز به آنها غذا داده نشده بود، انجام شد در این آزمایش خوکها به سه گروه تقسیم بندی شدند. به گروه اول پس از دو روز گرسنگی به مدت سه هفته یک رژیم غذایی استاندارد ثابت داده شد. به دو گروه دیگر ترکیبی از رژیمی متشکل از 5/12 یا 50 واحد بین المللی بر کیلوگرم (IU/Kg) از آنتی اکسیدانهای SOD با هدف ارزیابی تغییرات سطح پروتئینهای استرس زا در روده این حیوانات داده شد.
براساس گزارش NutraIngredients.com، نتایج این تحقیقات نشان دادند که سطوح SOD در خون با افزایش دوزهای طالبی افزایش یافت. با افزایش این سطوح از تعداد پروتئینهای استرسزا در روده کاسته و به همین نسبت استرس خوکها کاهش یافت.