1396/8/15 280

مدیر جهاد کشاورزی لنده گفت: سالانه افزون بر 500 تن انواع محصولات ارگانیک باغی در این شهرستان تولید می شود.

تولید سالانه 500 تن انواع محصولات ارگانیک باغی در لنده

مختار مشهدی زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: شهرستان لنده یکی از شهرستان‌های برتر استان در حوزه تولیدات باغی بدون استفاده از سموم کشاورزی است. وی افزود: محصولات باغی شهرستان لنده به دلیل عدم استفاده از سموم شیمایی به صورت 100درصد ارگانیک است. ارگانیک به محصولی گفته می‌شود که در تمام مراحل رشد با سیستم طبیعی هماهنگ بوده و در خاکی که از چند سال قبل هیچ گونه سموم دفع آفات گیاهی نظیر علف کُش ها، قارچ کش ها و مواد شیمیایی در آن استفاده نشده، رشد می‌کنند. این محصولات فقط با مواد طبیعی مانند کمپوست گیاهی تقویت می‌شوند. مدیر جهاد کشاورزی لنده با اشاره به اهمیت تولید محصول ارگانیک برای سلامت مصرف کنندگان بیان کرد: افزایش میزان محصولات سالم و ارگانیک در اولویت برنامه‌های جهاد کشاورزی این شهرستان است.


مشهدی زاده بیان کرد: همچنین آب و خاک مناسب و کاهش میزان نفوذ بیماری ها سبب افزایش این محصولات شده است. وی تصریح کرد: در زمینه تولید صیفی جات مصرف سموم شیمیایی در حد نرمال است. مشهدی زاده عنوان کرد: در سایر محصولات در شهرستان لنده از کمترین مقدار سموم شیمیایی استفاده شده و به همین سبب محصولات نیز ارگانیک تر هستند. مدیر جهاد کشاوری لنده گفت: یکی از اقدامات خوب و تاثیر گذار وزارت جهاد کشاورزی توزیع گسترده حشره های مفید مانند کفش دوزک در مزارع کشاورزی بوده که بهترین راه مبارزه با آفات است.

 

شهرستان کوهپایه‌ای، گرمسیری و قدیمی لنده به مرکزیت شهر لنده از شهرستان‌های هشت‌گانه کهگیلویه و بویراحمد دارای جمعیتی افزون بر 23 هزار نفر در فاصله حدود 270 کیلومتری یاسوج مرکز این استان واقع شده است. مساحت زمین‌های کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد 270 هزار هکتار است. 89 درصد از کل زمین‌های کشاورزی این استان اختصاص به کشت محصولات زراعی دارد. محصولات باغی عمده کهگیلویه و بویراحمد به ترتیب در بخش سردسیری سیب، گردو، انگور و در بخش گرمسیری نیز مرکبات است. کشاورزان استان 713 هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد در جنوب غربی ایران سالانه 800 هزار تن محصول کشاورزی تولید می‌کنند.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزان گیلان به آفت مگس مدیترانه‌ای بی‌توجه نباشند

مزیت‌های سیستم بدون خاک‌ورزی در کشاورزی

نهال‌های رویشی کشور استاندارد می‌شوند

چگونه با کرم گلوگاه انار مبارزه کنیم؟

ایجاد کلکسیون گیاهان دارویی در دانشگاه تبریز

حمله مگس میوه مدیترانه ای به باغات شرق گیلان

زنان کردستان، صاحب مقام اول استانداردسازی محصولات کشاورزی

تولید ۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان

دوازدهمین نمایشگاه فناوری نانو

ظرفیت‌های فناوری نانو در حوزه صنایع غذایی و کشاورزی معرفی می‌شود

کشاورزی شهری، راهکاری مؤثر برای توسعه فضای سبز مفید

۲۱/۵ هکتار گلخانه به مجموع فضای گلخانه ای استان مرکزی اضافه شد

امکان تولید ۶ میلیون تن محصول کشاورزی با منابع آبی موجود

استفاده از قارچ زنده در ساختمان‌سازی سبز

آشنایی با تعاونی های روستایی و کشاورزی

تکمیل زنجیره تولید پنبه از بذر تا تولید پوشاک

کشاورزان سه میلیون تن گندم انبار کرده‌اند

تقویت کشاورزی خانوادگی از اولویت‌های تعاونی روستایی

کشت گیاهان دارویی از اولویت‌های اصلی وزارت جهاد کشاورزی

سماق؛ گنج نهفته در کویر

دلایل کاهش قابل توجه قیمت زعفران

چگونه رؤیایی استعماری مراکش را به خشکسالی کشاند

تحلیلی بر فرایند عملیات خوب کشاورزی (GAP) برای کشاورزان خرده‌پا

تاثیر پایین بودن PH یا اسیدی بودن خاک در رشد گیاه

کاهش دفن پسماند با تولید کمپوست

اگرونیک در شبکه های اجتماعی