به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان، فاطمه سعیدی اظهار داشت: افزایش تولید قارچ به خاطر ارزش غذایی بالا و همچنین مصرف آب کم از برنامههای تولیدی اقتصادمحور وزارت جهاد کشاورزی است که متناسب باسیاستهای اقتصاد مقاومتی در کشور و همچنین استان سمنان در حال اجرا است. وی با بیان اینکه تأمین امنیت غذایی و تولید پایدار در راستای اهداف و سیاستهای اقتصاد مقاومتی است خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی تولید بیشتر در سطح زیر کشت و مصرف آب کمتر و همچنین تولید محصولات کشاورزی باارزش غذایی بالا از مهمترین راهکارهایی است که در تولید محصولات کشاورزی در استان مورد توجه است.
کارشناس مسئول باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه توسعه کشت قارچ در سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان در حال اجرا است احداث واحد تولیدی قارچ دکمهای شرکت دهکده قارچ نجم را در راستای این هدف عنوان کرد و افزود: این واحد تولیدی در مساحت 8 هکتار در مجتمع گلخانهای شهرک صنعتی شهرستان گرمسار واقع است که مدتی پیش با حضور وزیر جهاد کشاورزی به بهرهبرداری رسید. سعیدی با بیان اینکه این واحد تولیدی قارچ دارای سه فاز 600 تنی است گفت: فاز اول این واحد تولیدی با ظرفیت 600 تن و 18 سالن با حضور وزیر جهاد کشاورزی به بهرهبرداری رسید.
وی با بیان اینکه فاز دوم نیز همزمان با حضور وزیر کلنگ زنی شد تصریح کرد: کل سرمایهگذاری این پروژه تا این مرحله بهجز آب و زمین 45 میلیارد ریال بوده که از این مبلغ 27 میلیارد ریال تسهیلات بانکی بوده است. کارشناس مسئول باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان به میزان اشتغال ایجادشده با افتتاح این واحد تولیدی نیز اشاره کرد و افزود: میزان اشتغال در هر فاز بهصورت دائم 45 نفر مستقیم و 75 نفر بهصورت غیرمستقیم پیشبینیشده است.