1396/2/29 2036

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان: طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در کالپوش اجرایی می‌شود.

رئیس جهاد کشاورزی استان سمنان:

طرح توسعه کشت گلخانه‌ای گیاهان دارویی در کالپوش اجرایی می‌شود

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بر ضرورت پیگیری طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در منطقه کالپوش شاهرود تأکید کرد و گفت: طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در کالپوش اجرایی می‌شود. به گزارش ایسنا، «سیدحسن میرعماد» در جلسه بررسی مشکلات بخش کشاورزی کالپوش که در محل جهاد کشاورزی این منطقه و با حضور معاون اقتصادی و منابع انسانی استانداری سمنان و برخی از مدیران کل و معاونت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان برگزار شد، اظهار کرد: طرح توسعه کشت گیاهان دارویی در برخی از مناطق با همکاری اداره کل منابع طبیعی استان سمنان پیگیری می‌شود. وی با اشاره به ضرورت توسعه کشت گلخانه‌ای در سطح استان گفت: توسعه کشت گلخانه‌ای در راستای تحقق خواسته و مطالبات مردم برای احداث گل شهر نیز در دستور کار قرار گیرد.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان بر ضرورت رفع مشکلات مراحل صدور مجوزها از طریق سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی تأکید کرد و افزود: در همین راستا اراضی منطقه کالپوش باید تعیین تکلیف شود که این مهم از طریق مدیریت امور اراضی استان در حال انجام است. میرعماد بر ضرورت پیگیری رفع مشکلات قنوات و انتقال آب کشاورزی به مزارع تاکید کرد و گفت: استخرهای ذخیره آب و جاده بین مزارع و همچنین جذب اعتبار مورد نیاز برای این مهم را مصوب شده است.
 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به دستور استاندار و معاون اقتصادی و منابع انسانی مبنی بر تخصیص یک میلیون متر مکعب آب کشاورزی از سد کالپوش افزود: پیگیری این مصوبه نیز در اولویت قرار گیرد. میرعماد با اشاره به ضرورت توسعه سیستم‌های نوین آبیاری در سطح استان سمنان، اجرای سیستم‌های آبیاری تحت فشار با استفاده از کمک‌های بلاعوض دولت  را نیز مصوب شده است. وی ادامه داد: پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون از محل اعتبارات خط اعتبار مکانیزاسیون از طریق جهاد کشاورزی و بانک کشاورزی و تأسیس تعاونی چغندرکاران در راستای رفع مشکلات آنها با کارخانجات طرف قرارداد از مصوبات نشست بررسی مشکلات بخش کشاورزی کالپوش بود.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برداشت ۷ کیلو زعفران در هکتار

با نهال بادام پول‌ساز و پرسود آشنا شوید

آغاز کشت بهاره «گلرنگ» در کبودراهنگ

ثبت ۲۴۲۵ شغل ایجاد شده در بخش کشاورزی چهارمحال و بختیاری در سامانه رصد

اگروتوریسم در خراسان رضوی فراگیر خواهد شد

لرستان پیشرو در ایجاد خانه‌های محیط زیست

تعویق رشد رویشی محصولات کشاورزی گلستان

تجهیز ۶۹ هزار هکتار از اراضی کشاورزی چهارمحال و بختیاری به روش‌های نوین آبیاری

صرفه جویی ۵ میلیون مترمکعب آب در راستای سازگاری با کم آبی در چهارمحال و بختیاری

پیش‌بینی تولید ۳۵۰ هزار تن گندم سال جاری در لرستان

برداشت گلچه های گلرنگ مزارع سیستان وبلوچستان از شهرستان دشتیاری

کاشت ۳۰۰ هزار اصله نهال در کرمانشاه در هفته منابع طبیعی

آغاز توزیع بیش از ۱۵ هزار تن کودشیمیایی بهاره در بروجرد

راه مواجهه با بحران کمبود آب استفاده از فناوری در کشاورزی

اراضی کشاورزی قزوین مجهز به سامانه نوین آبیاری می‌شود

توسعه نخلستان ها راهی مطمئن برای تجارت خرما در سیستان وبلوچستان

کشت ۵۰۰۰ بوته آناناس برای اولین بار در شهرستان زرآباد

ضدعفونی بیش از 88 هزار تن بذور غلات در همدان

صادرات بیش از ۲۳۸ هزار گلدان گل از نوشهر

کشت سیب زمینی در شهرستان خاش آغاز شد

۱۸۰ هزار تن گوجه فرنگی در بوشهر برداشت می‌شود

آزمایشگاه کشت بافت گیاهی مرکز تحقیقات جهادکشاورزی استان زنجان افتتاح شد

آغاز طرح ایجاد مزارع نوآوری در استان بوشهر

احداث ۳۰ هکتار باغ گل محمدی در شهرستان تفتان

لرستان قطب محصولات گلخانه‌ای خواهد شد

اگرونیک در شبکه های اجتماعی