1396/3/17 1137

محققان دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان برای نخستین بار با بهره گیری ازقارچ خوراکی موفق به تولید محصول نوشیدنی غنی شده با قارچ و شیرین کننده طبیعی شدند.

در دانشگاه صنعتی اصفهان ثبت شد:

تولید نوشیدنی غنی شده با قارچ همراه با شیرین کننده طبیعی


مریم حقیقی مجری این طرح گفت: تحقیقات پزشکی نشان می دهد که با مصرف قارچ، ضمن افزایش طول عمر، کاهش کلسترول و بهبود گردش خون در بدن، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می شود. وی افزود: قارچ مقادیر زیادی کربوهیدارت و آهن دارد و بدین سبب پزشکان به بیماران دیابتی و افرادی که به تقویت دستگاه ایمنی بدن خود اهمیت می‌دهند و نیز افرادی که برنامه غذایی (رژیم) خاص دارند خوردن قارچ را توصیه می کنند.
 
عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه قارچ های خوراکی دارای درصد بالایی از پروتئین با قابلیت جذبی بالا در بدن هستند، تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد که از مجموع ۲۰ نمونه از اسیدهای آمینه سازنده پروتئین های بدن، ۱۸ نمونه در قارچ ها موجود است. حقیقی، به جایگاه ویژه نوشیدنی قهوه همچون چای، در میان انواع نوشیدنی‌های گرم اشاره و افزود: قهوه دارای خاصیت نشاط بخشی و ضدافسردگی است و همچنین مصرف منظم آن به دلیل وجود اسیدکلروژونیک خطر ابتلا به سرطان کبد را تا ۴۹ درصد کاهش می‌دهد.
 
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، اضافه کرد: با توجه به اثرات مثبت مصرف قارچ و افزایش مصرف قهوه در جامعه، افزایش بیماری های مربوط به سیستم ایمنی و دیابت می توان با فرآوری مناسب، این گیاهان را به صورت نوشیدنی فراسودمند در رژیم غذایی مردم قرار داد. طرح تولید نوشیدنی غنی شده با قارچ و شیرین کننده طبیعی برای نخستین بار توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان ابداع شده و به شماره ۹۱۰۵۵ در اداره مالکیت و اختراعات صنعتی به ثبت رسیده است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

کشاورزی شهری

جهش تولید محصولات گلخانه‌ای در اردبیل

کشت دو هکتار محصول کاملینا در عجبشیر

اجرای پروژه مدیریت تلفیقی کنترل عوامل خسارت‌زای محصولات سبزی و صیفی

توصیه‌های کشاورزی برای زمستان کویر

سیستان و بلوچستان دارای رتبه برتر در سرمایه‌گذاری کشاورزی

راهکار جلوگیری از سرمازدگی درختان جوان زیتون چیست؟

کشت بیش از ٢۴ هزار هکتار محصولات سبزی و صیفی در سیستان وبلوچستان

رتبه‌ی اول کشوری جهادکشاورزی ایلام در جذب اعتبارات مکانیزاسیون

۱۴۰ گونه گیاه آپارتمانی از مرودشت صادر می‌شود

سطح زیر کشت کاملینای مرودشت به ۲۳۰ هکتار رسید

بایدها و نبایدهای استفاده از کودهای شیمیایی

کشت مکانیزه گیاهان دارویی در شهرستان میرجاوه

تجهیز ۶۸ هکتار از اراضی استان زنجان به آبیاری نوین

سالانه ۳۰۰۰ تن "قارچ" در کرمانشاه تولید می‌شود

کشت گندم به روش کف کار در اراضی کشاورزی مرودشت

مصرف کم کودهای شیمیایی توسط کشاورزان خراسان شمالی

مبارزه با آفات و علف‌های هرز مزارع بروجرد در سطح ۱۱۵ هزار هکتار

نوسازی تجهیزات ۷ هزار هکتار از اراضی زیر دست دو سد بزرگ استان مرکزی

توسعه و هوشمندسازی سامانه‌های مدیریتی در گلخانه‌ها

وبینار «کشاورزی شهری» برگزار می‌شود

برداشت ١۶٠٠ تن مرکبات از باغات شهرستان فنوج

کشت محصولات ارگانیک در مجموعه ۲ هکتاری دانشگاه زنجان

کدام استان رتبه نخست تولیدات گلخانه‌ای در کشور را دارد؟

مرمت و بازسازی ١٠ رشته قنات در شهرستان لاشار

اگرونیک در شبکه های اجتماعی