حسین کربلائی خیاوی در جلسه مشترک بررسی راهکارهای لازم در خصوص پردیس و مراکز رشد در اردبیل اظهار داشت: به خاطر وجود ظرفیتهای متنوع و گسترده در بخش کشاورزی زمینه ایجاد شرکتهای دانشبنیان و مراکز رشد در استان اردبیل وجود دارد. وی تصریح کرد: ورود بخش خصوصی به بخش تحقیقات رویکرد جدید سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بدون مانع است و سازمان تحقیقات پشتوانه شرکتهای دانشبنیان بوده است که به همین دلیل برنامههای مختلفی برای حمایت از شرکتهای تازه تاسیس شده در نظر گرفته شده است.
رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل افزود: موافقت اولیه ایجاد مرکز رشد واحدهای فناور استان از وزارت علوم اخذ شده و در این راستا ساختمانی از طرف سازمان جهاد کشاورزی در شهرک اداری اردبیل و یک دستگاه ساختمان در مرکز مغان و دو واحد گلخانه شیشهای در اردبیل در راستای انجام فعالیت هستهها و واحدهای فناور اختصاص یافته است. کربلائی خیاوی بیان کرد: احداث مراکز و پردیسهای رشد در مناطق مختلف استان برای جذب هستهها و فناوریها امری لازم و ضروری است و برای تحقق این موضوع نباید از هیچ تلاشی دریغ شود بلکه باید با اهتمام ویژه و جدی انجام اقدامات لازم در این زمینه مبنای کار قرار داده شود.
وی با تاکید بر افزایش اثربخشی طرحهای تحقیقاتی در راستای توسعه پایدار سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی بیان کرد: برای اجرای هر طرح تحقیقاتی ارتقای منابع طبیعی و پایداری اکوسیستم، امنیت غذایی و افزایش درآمد کشاورزان بایستی جزو اهداف اصلی باشد. رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اردبیل گفت: طرحهای دانشبنیان تحقیقاتی در بخش کشاورزی و منابع طبیعی اردبیل تدوین میشود و نیاز است که نتیجه کار محققان به یک یافته قابل ترویج، دستورالعمل فنی و ترویجی، یافته قابل تجاریسازی و یا مقاله معتبر در مرز علم تبدیل شود.