زهرا طهماسبی ظهر پنج شنبه در جلسه کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی لرستان اظهار داشت: راه خروج از مشکلات بخش کشاورزی، ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی و توانمند کردن بخش خصوصی و ورود شرکتهای دانشبنیان است. وی با اشاره به اینکه برای دریافت مجوز اولیه فعالیت صنایع تکمیلی و تبدیلی محصولات کشاورزی، میتوان به دو سازمان جهاد کشاورزی و صنعت، معدن و تجارت مراجعه کرد، تصریح کرد: به دلیل اینکه در بخش صنعت و معدن کد isic محصولات بسیار متنوع است، بیشتر شرکتها به اقدام از طریق این سازمان تمایل دارند.
عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی لرستان افزود: این در حالی است که اگر مجوزهای اولیه از جهاد کشاورزی دریافت شود، تسهیلات ارزانقیمتتری در اختیار کاربران قرار میگیرد. طهماسبی خاطرنشان ساخت: اگرکدهای isic در جهاد کشاورزی بازنگری شود، بسیاری از شرکتها از تسهیلات ارزانقیمت این بخش استفاده خواهند کرد.
وی بیان داشت: اگر به سمت تاسیس شرکتهای دانشبنیان در بخش کشاورزی میرویم، ایجاد صندوقهای سرمایهگذاری خطرپذیر در این زمینه لازم و ضروری است. عضو کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی لرستان عنوان داشت: همچنین به منظور توسعه صادرات محصولات کشاورزی؛ برندسازی، بازاریابی اینترنتی، تبلیغات و حضور در نمایشگاهها بسیار حائز اهمیت است.