1397/6/18 228

سیاست کشت محصول ارگانیک سیب زمینی با جدیت در استان دنبال می شود.

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در اردبیل


مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این مطلب گفت: امسال پنج هکتار از مزارع سیب زمینی استان به صورت ارگانیک کشت شده که در آن استانداردهای لازم بویژه میزان مصرف انواع نهاده های کشاورزی رعایت شده است. فولادی متوسط برداشت سیب زمینی در مزارع ارگانیک را 25 تن در هکتار عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه کارشناسان و کشاورزان در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول بر مسائل مربوط به عمل آوری محصول نظارت دقیق دارند، اهداف کشت ارگانیک را دستیابی به امنیت غذایی و تولید محصول سالم و با کیفیت عنوان کرد. استان اردبیل با تولید سالانه حدود 800 هزار تن سیب زمینی، حدود 15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید می‌کند که از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک و وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود، در سطح کشور از جایگاه خاصی در تولید محصول پاک برخوردار است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

برگزاری همایش ملی "زراعت، گیاهپزشکی و بیوتکنولوژی"

کشاورزان جنوب کرمان از کشت پیاز خودداری کنند

معرفی شبدر سفید و نحوه کشت آن

گیاه دارویی بارهنگ برای درمان سرفه

بیمه ماشین آلات کشاورزی تخفیف 30درصدی خورد

کتاب "گیاهان صنعتی" وارد بازار نشر شد

راه اندازی سامانه رصد بازار در هندوستان برای کشاورزان

کشاورزی بدون استفاده از خاک در صد سال آینده

پرورش نشای آنغوزه برای نخستین بار در کشور

تحویل حجمی آب کشاورزی با رعایت کارکرد مجاز

پنج سال فاصله تا بروز فاجعه عمومی آب در کشور

لزوم سرمایه گذاری در تولید عطر گل نرگس

پرورش‌ ماهی در مخازن سدهای تامین آب آشامیدنی ممنوع است

ساخت دهکده گیاهان دارویی استان خراسان جنوبی

کاشت زعفران به روش ایروپونیک برای اولین بار در کاشمر

یازدهمین نمایشگاه محصولات غذایی ارگانیک

ایران چهل‌وسومین تولیدکننده ارگانیک/ دولت باید به کشاورزان ارگانیک یارانه بدهد

محصولات سالم کد ۱۶ رقمی می گیرند

هرس درختان برگریز ضرورتی ندارد!

ابداع ربات مزرعه دار مجهز به هوش مصنوعی

معرفی شاه بلوط هندی

ثبت جهانی انگور ملایر در فهرست میراث جهانی کشاورزی

به داد اراضی شمال برسید

برداشت 63 هزار هکتار از مزارع راتون مازندران

کاشت و مراقبت از گل میخک

اگرونیک در شبکه های اجتماعی