1397/6/18 67

سیاست کشت محصول ارگانیک سیب زمینی با جدیت در استان دنبال می شود.

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در اردبیل


مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این مطلب گفت: امسال پنج هکتار از مزارع سیب زمینی استان به صورت ارگانیک کشت شده که در آن استانداردهای لازم بویژه میزان مصرف انواع نهاده های کشاورزی رعایت شده است. فولادی متوسط برداشت سیب زمینی در مزارع ارگانیک را 25 تن در هکتار عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه کارشناسان و کشاورزان در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول بر مسائل مربوط به عمل آوری محصول نظارت دقیق دارند، اهداف کشت ارگانیک را دستیابی به امنیت غذایی و تولید محصول سالم و با کیفیت عنوان کرد. استان اردبیل با تولید سالانه حدود 800 هزار تن سیب زمینی، حدود 15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید می‌کند که از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک و وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود، در سطح کشور از جایگاه خاصی در تولید محصول پاک برخوردار است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

چشمه علی و چند قنات تاریخی در شهرری خشک شدند؟

تولید ربات برای برداشت محصولات کشاورزی

استفاده از ماهواره های فضایی در کشاورزی

محصولات کم آب بر بکارید

سودجویی با نام غذای ارگانیک

معرفی گیاه گون و انواع آن

کشت محصولات ارگانیک در تربت جام افزایش یافت

مبارزه بیولوژیک برای کنترل کرم ساقه خوار برنج

خودکفایی کشاورزی و مرگ تاب آوری سرزمینی ایران

تحمیل ماشین آلات کشاورزی با قیمت بالا به کشاورزان

گروه بندی علمی گیاهان و اهمیت «رقم» در باغبانی

تدوین سند بیابان زدایی با همکاری فائو

مساحت جنگل‌های شمال روند کاهشی داشته است

سنبل آبی، یک تهدید ملی!

آموزش تولید گل و گیاه در جهاد دانشگاهی

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در اردبیل

تاثیر گوجه فرنگی در سلامت قلب

نحوه کشت و کار پیاز در ایران

معرفی گیاه الفانت گراس یا علف فیل

نود درصد محصول پسته رفسنجان نابود شد

طرح توسعه کارخانه ماشین آلات کشاورزی همدان

هفت هزار شرکت تعاونی مازندران غیرفعالند

محلات؛ دومین تولید کننده گل و گیاه در کشور

شن مخصوصی که آب جوی را آشامیدنی می‌کند

برگزاری هفتمین دوره تخصصی کشت بافت گیاهی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی