1397/6/18 147

سیاست کشت محصول ارگانیک سیب زمینی با جدیت در استان دنبال می شود.

توسعه کشت ارگانیک سیب زمینی در اردبیل


مدیر دفتر محیط زیست و سلامت غذای سازمان جهاد کشاورزی استان با بیان این مطلب گفت: امسال پنج هکتار از مزارع سیب زمینی استان به صورت ارگانیک کشت شده که در آن استانداردهای لازم بویژه میزان مصرف انواع نهاده های کشاورزی رعایت شده است. فولادی متوسط برداشت سیب زمینی در مزارع ارگانیک را 25 تن در هکتار عنوان کرد.

 

وی با بیان اینکه کارشناسان و کشاورزان در تمام مراحل کاشت، داشت و برداشت محصول بر مسائل مربوط به عمل آوری محصول نظارت دقیق دارند، اهداف کشت ارگانیک را دستیابی به امنیت غذایی و تولید محصول سالم و با کیفیت عنوان کرد. استان اردبیل با تولید سالانه حدود 800 هزار تن سیب زمینی، حدود 15 تا 20 درصد سیب زمینی کشور را تولید می‌کند که از لحاظ کیفیت، درصد ماده خشک و وجود کمترین میزان باقی مانده سموم و کود، در سطح کشور از جایگاه خاصی در تولید محصول پاک برخوردار است.

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

ماشین آلات ساختمانی و کشاورزی باید به روز شود

یک میلیون هکتار باغات کشور زیر سایبان می‌روند

زمین‌خواران مازندران را درسته می‌بلعند!

باورهای نادرست در مورد نحوه تشخیص قارچ های خوراکی و سمی

برداشت 5 هزار تن انار در سبزوار

رونمایی از تراکتور تمام و نیمه خودکار

ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید محصولات فناورانه

لزوم‌ پرداخت 25 درصد منابع بانکی به بخش کشاورزی

آشنایی با درخت توسکا و خواص دارویی آن

کشت کلزا در 3700 هکتار از زمین های کشاورزی شوش

مواد غذایی ارگانیک و کاهش خطر سرطان

عسل سمنان محصولی نزدیک به ارگانیک

اهمیت مزارع کوچک در تامین مواد غذایی جهان

فرسودگی حدود 40 درصد از ماشین آلات کشاورزی شیروان

سموم گیاهی و نحوه درمان مسمومیت ناشی از آنها

تولید بذر یونجه در مناطق خشک

اجرای طرح بالکن سبز در تهران

آیا تمام گیاهان نیاز به نور خورشید دارند؟

تولید سالانه 400 میلیون واحد گل و گیاه در مازندران

اندازه گیری میزان شیرینی یک میوه با هوش مصنوعی

امحای 17 تن کیوی صادراتی ایران در جمهوری آذربایجان

معرفی گیاه مرتعی سورمه صحرایی

انتخاب چهار استان برای تولید محصولات ارگانیک

ورود بیش از 15 هزار تن کود به گلستان

نحوه و مقدار کود دهی به درختان میوه

اگرونیک در شبکه های اجتماعی