1396/4/12 1826

با وجود یاراکارت اعتباری مشکلات تأمین وثیقه و ضامن مرتفع خواهد شد و تسهیلات به اعتبار یارانه به کشاورزان پرداخت خواهد شد تا نگرانی های آنها برای خرید ملزومات و ابزار به حداقل ممکن برسد.

سرنوشت یارا کارت کشاورزان به کجا رسید؟

مدتی پیش بانک مرکزی در اطلاعیه‌ای از عرضه یاراکارت توسط شبکه بانکی به دریافت کنندگان یارانه خبرداد تا براساس آن مشتریان بتوانند، یارانه خود را ضمانت پرداخت اقساط خود نمایند. براین اساس با هدف سهولت در انجام امور بانکی کشاورزان و روستائیان برای خرید ملزومات، ابزار و نهاده های کشاورزی در اواخر خرداد ماه برای اولین بار یاراکارت از سوی بانک کشاورزی رونمایی شد. با وجود یاراکارت اعتباری مشکلات تأمین وثیقه و ضامن مرتفع خواهد شد و تسهیلات به اعتبار یارانه به کشاورزان پرداخت خواهد شد تا نگرانی‌های آنها برای خرید ملزومات و ابزار به حداقل ممکن برسد.
 
حال به سراغ کارشناسان مربوطه می رویم تا از آخرین وضعیت نحوه دریافت یاراکارت با خبر شویم:
مسعود اسدی رئیس تشکل های بخش کشاورزی با اشاره به  عدم دریافت تسهیلات از سوی کشاورزان خرده پا از منابع بانکی، اظهار داشت: کشاورزان برای تأمین نهاده‌ها ناگزیرند که از منابع غیرشرعی برای خرید ابزارآلات مورد نیاز استفاده نمایند. به گفته وی پرداخت تسهیلات به جامعه کشاورزان با یاراکارت یکی از مؤثرترین خدمات از سوی بانک‌ها به کشاورزان است. اسدی با بیان اینکه عدم دسترسی کشاورزان به منابع بانکی یکی از معضلات این بخش به شمار می رود، گفت: با عرضه یارا کارت ها دیگر نگرانی مبنی بر دریافت تسهیلات از سوی کشاورزان وجود ندارد.

عرضه یاراکارت افزایش بهره وری را به همراه دارد
علی خان محمدی مدیرعامل مجمع نخبگان کشاورزی در گفتگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی  گفت: تزریق منابع مالی به هر بخشی مضرات و مزایای زیادی دارد، به طوریکه اگر عرضه یاراکارت در جهت کمک به تولید و اشتغالزایی باشد، تاثیر بسزایی در افزایش بهره وری دارد. با اشاره به اینکه عرضه یاراکارت به کشاورزان و به کارگیری آن در امور دیگر مناسب نیست، افزود: این امر افزایش بهره وری را به همراه داشته و کشاورزان دیگر دغدغه ضامن و وثیقه برای دریافت تسهیلات از منابع بانکی را نخواهند داشت. به گفته مدیر عامل مجمع ملی نخبگان عرضه یارا کارت در کنار آموزش به کشاورزان تأثیر بسزایی در خودکفایی محصولات کشاورزی خواهد داشت.

یاراکارت گامی مهم در جهت حمایت از تولید داخل
محمد رضا غفوری کارشناس بانک در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی بیان کرد: براساس بخشنامه بانک مرکزی در 27 اردیبهشت ماه مبنی بر عرضه یاراکارت درنهایت اواخر خرداد ماه این امر به صورت پایلوت در بانک کشاورزی آغاز شد. وی افزود: کلیه مشمولین این طرح دارای پرونده نزد بانک کشاورزی درخواست خود مبنی بر دریافت یاراکارت را اعلام نمایند تا در اسرع وقت به تقاضای آنها رسیدگی شود. غفوری با اشاره به اینکه حداکثر ملبغ یارا کارت 5 میلیون تومان است، بیان کرد: این میزان تسهیلات برای خرید ابزارآلات و خدمات بخش کشاورزی است که درنهایت امری مهم در جهت حمایت از تولید داخل به شمار می‌رود. این کارشناس بانکی در پایان یادآور شد: رقم یاراکارت بسته به تعداد خانوارها متفاوت است و کشاورزان می‌توانند برای دریافت جزئیات بیشتر با مرکز ارتباط بانک کشاورزی با شماره 81301 تماس حاصل نمایند.
منبع
YJC

نظر شما

پرطرفدارترین مطالب امروز

تازه های اگرونیک

دانشگاه تهران در جمع ۳ مرکز دانشگاهی برتر دنیا در تولید علم حوزه کشاورزی محیط‌های کنترل‌شده

تاکنون بیش از ۴۵۰ گلخانه و باغ استان یزد شناسنامه‌دار شده‌اند

پیش‌بینی ۷‌ هزار میلیارد تومان اعتبار برای طرح آبیاری و زهکشی غرب و شمال‌غرب کشور

کسب درآمد با رام کردن تمشک‌های وحشی در گلستان

آموزش، زیربنای استفاده کشاورزان از سیستم‌های آبیاری نوین

برداشت برنج از ۵۵ درصد اراضی شالیکاری گیلان

آموزش و ترویج مهم‌ترین برنامه جهاد کشاورزی

کاهش اثرات تنش آبی در محصولات کشاورزی

خسارت ۲۵ درصدی علف‌های هرز به محصولات کشاورزی

پاییز امسال ۳۸ هزار هکتار از زمین های کشاورزی سیستان و بلوچستان به زیر کشت گندم می‌رود

کشاورزان در ساعات اوج گرما آبیاری نکنند

۴۰۲ هکتار گلرنگ در لرستان کشت شده است

امسال بیش از ۷۰ هزار تن پسته در رفسنجان برداشت می‌شود

دانه‌های روغنی کاملینا از کشاورزان خراسان شمالی خرید تضمینی می‌شود

مازاد تولید شالیکاران گلستانی خریداری می‌شود

تامین آب ۲۲ هزار هکتار زمین کشاورزی از طریق سدهای خراسان شمالی

کشاورزان از آتش زدن بقایای گیاهان خودداری کنند

تعجیل در برداشت برنج ممنوع

آسیای میانه و روسیه خریدار محصولات گلخانه‌ای هرمزگان

بررسی مستندی درباره فروچاله‌ها

تجهیز ۵۷ هزار هکتار از اراضی لرستان به سیستم آبیاری نوین

شناسایی ۴۷٠ گونه گیاهان دارویی در آذربایجان غربی

در پی ساماندهی فارغ‌التحصیلان جویای کارِ کشاورزی هستیم

پیش‎‌بینی برداشت ۵۰ هزار تن هلو از باغات چهارمحال و بختیاری

«کشاورزی حفاظتی » بهترین راه برای صرفه جویی آب و انرژی

اگرونیک در شبکه های اجتماعی